meta in hepate

Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
ducan
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Okt 01, 2008 8:15 pm

meta in hepate

Post od ducan »

molim vas za savet. danas sam saznao da mi blizak rođak ima metastaze na jetri. bio sam u velikom šoku kada mi je doktor to saopštio tako da nisam znao sta da ga pitam jer mi je on rekao da neće raditi ni operaciju niti hemoterapiju ili tako nešto slično. Samo će mu davati lekove za smanjenje bolova. Moj rođak je 1929 god i živi sa suprugom i nemaju dece. Njima nisu ništa rekli ostavili su to na meni. Sav sam u bunilu, da li da im kažem i kako? Šta sutra da pitam doktora jer sam totalni laik u medicini osim ovoga što čitam zadnjih par sati na netu.on trenutno leži na kbc bež.kosa juče je hospitalizovan zbog bolova u stomaku zbog kojih nije spavao 20 dana i planiraju da mu rade u petak kolonoskopiju. Unapred zahvalan
raspevana patofna
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Okt 12, 2007 2:38 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od raspevana patofna »

Odgovoricu ti na private
Dusanka P
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Nov 25, 2008 4:08 pm

Post od Dusanka P »

Brat mi ima primarni tumor na debelom crevu sa brojnim promenama na jetri, do sad je dobio 3 palijativne hemoterapije. Kom lekaru u Sremskoj Kamenici da se obratimo za dobijanje Avastina i druge terapije? HITNO
Odgovori