MAGNETSKA REZONANCA KOD TUMORA MOZGA-HITNO JE

Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
feliks
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Apr 18, 2008 10:16 pm

MAGNETSKA REZONANCA KOD TUMORA MOZGA-HITNO JE

Post od feliks »

MOLIM VAS ZNA LI TKO, GDJE U BEOGRADU ILI NEGDJE DRUGDJE U SRBIJI POSTOJI MAGNETSKA REZONANCA JACA OD APARATA TESLA 3 KOJI MI U ZAGREBU IMAMO.OVA INFORMACIJA MI JE VRLO HITNA.
MOME BRATU POMAZE LJECENJE KOD PROF.BORISOVA, TUMOR JE POSTAO OPERABILAN, I TREBAMO NAPRAVITI KVALITETAN SNIMAK MR SA KONTRASTOM PRIJE ZAHVATA.
HVALA !
larisabg
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Avg 07, 2008 3:37 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

postoji

Post od larisabg »

KCS novi aparat,imamo dva.
Neko mora da napise detaljno kakav kvalitet snimka zeli ,koji broj i koja regija,da li sa angiografijom ,itd...,verujte to je jako vazno da biste dobili validan izvestaj,ovde radiolozi to ne rade posebno dobro...Obavezzno unapred trazite CD. Institut za Onkologiju Sremska Kamenica bi trbalo takodje da ima?...
Molim Vas ako budete u mogucnosti napisite nesto detaljnije sa med. dokumentacijom o problemu Vaseg brata,sta je uradjeno i kako je stigao do Borisova,kao i kakva mu je terapija i rezultati!
Unapred hvala!
Verujem da ima entuzijasta medju nama!
feliks
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Apr 18, 2008 10:16 pm

MR veca od T3

Post od feliks »

Moj brat ima tumor mozga, koji je do sada bio neoperabilan, upravo smo zavrsili 5 terapiju kod Borisova .Dakle treba napraviti MR sa kontrastom budiuci se radi o gliomu.Potrebno je da snimak bude vrlo jasan kako bi znali kuda krenuti koja operabbilna metoda je za njega najbolja. Naime tumor je sada koncentriran oko ocnog zivca i problem je ako ga pritisne.Inace ga je bilo po cijeloj frontalnoj regiji obostrano. Borisov je svojom metodom uspio prebaciti ga s jedne strane na drugu (laicki receno). To je ukratko. Ah da do njega smo dosli preko neta, gdje smo pronasli pacijenta kojeg je izlijecio od glioblastroma.
Sam Borisov ce reci da on ne ljeci tumore, on je rehabilitator, ali za nas ne vazno produkt je izljecenje, ili najmanje zaljecenje. :D
Odgovori