KUKUREK

Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
smalijana
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Avg 30, 2006 8:10 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

KUKUREK

Post od smalijana »

Pre nekoliko dana, sasvim slucajno srela sam nekog starog prijatelja mog oca, za koga znam da je jako dugo i tesko bolestan, iznenadila sam se sto ga vidim i koliko lepo i dobro izgleda, on mi je rekao da je u pitanju lecenje kukurekom.
Naime, kada je vec bio na putu da odustane od zivota i lecenja, obzirom da je imao tri operacije karcinoma pluca, neka zenina prijateljica pa prijateljica njene babe ili ko zna ko ........ciji je sin bio jako oboleo od karcinoma koristio kukurek.........
Recept je sledeci

4 korena kukureka *koji je inace jako otrovan, pa nesme biti stariji od tri godine*
1 glavica belog ljiljana * 25-30 komadica-cena*

Dobro oprati, dodati 1L vode i obeleziti *stavi se varjaca u serpu pa se obelezi na njoj gde je 1L vode* Nakon toga sipa se jos litar vode i doda se dok ne uvri na onaj predhodni litar.
Koristi se 3* po 1 supena kasika, a ako se tesko podnosi onda po 3* po jedna mala kasicica.

Eto.....ja moram da probam ovo, :cry: a cisto da ne bi otrovala tatu prvu turu ce mi napraviti ovaj covek, pa cu ja dalje nastaviti......Zanima me da li je iko cuo za kukurek kao lek ili cak mozda za ovu terapiju....kazu da se ovo lecenje dosta primenjuje u Nemackoj i da ima jako dobre rezultate

POZDRAV SVIMA
zorandimit
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jun 26, 2009 11:55 pm

Re: KUKUREK

Post od zorandimit »

smalijana napisao:Pre nekoliko dana, sasvim slucajno srela sam nekog starog prijatelja mog oca, za koga znam da je jako dugo i tesko bolestan, iznenadila sam se sto ga vidim i koliko lepo i dobro izgleda, on mi je rekao da je u pitanju lecenje kukurekom.
Naime, kada je vec bio na putu da odustane od zivota i lecenja, obzirom da je imao tri operacije karcinoma pluca, neka zenina prijateljica pa prijateljica njene babe ili ko zna ko ........ciji je sin bio jako oboleo od karcinoma koristio kukurek.........
Recept je sledeci

4 korena kukureka *koji je inace jako otrovan, pa nesme biti stariji od tri godine*
1 glavica belog ljiljana * 25-30 komadica-cena*

Dobro oprati, dodati 1L vode i obeleziti *stavi se varjaca u serpu pa se obelezi na njoj gde je 1L vode* Nakon toga sipa se jos litar vode i doda se dok ne uvri na onaj predhodni litar.
Koristi se 3* po 1 supena kasika, a ako se tesko podnosi onda po 3* po jedna mala kasicica.

Eto.....ja moram da probam ovo, :cry: a cisto da ne bi otrovala tatu prvu turu ce mi napraviti ovaj covek, pa cu ja dalje nastaviti......Zanima me da li je iko cuo za kukurek kao lek ili cak mozda za ovu terapiju....kazu da se ovo lecenje dosta primenjuje u Nemackoj i da ima jako dobre rezultate

POZDRAV SVIMA
Zdravo
Posto i moj otac ima na zalost karcinom pluca, reci mi molim te dali ste napravili lek, i poceli sa terapijom?
Hvala unapred.
Ceta
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Feb 08, 2018 1:43 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Post od Ceta »

Pozdrav,

Dali se zna koji kukurek ?
Ima ih 22 vrste :
https://sr.wikipedia.org/wiki/Кукурек_(род)
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Post od aaaca »

Прочитај наредне текстове Смалијане па ће ти све бити јасно.
Odgovori