KOLOSTOME CONVATEC, kese i diskovi

Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
pacijent5
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Avg 03, 2012 3:34 pm

KOLOSTOME CONVATEC, kese i diskovi

Post od pacijent5 »

Ne znam da li bi nekome ovde koristilo, ali posedujem oko 30-40 kutija Kolostoma kesa i diskova marke CONVATEC (57mm). Neiskoriscenih naravno. To je pre svega namenjeno ljudima koji su imali neke vrste operacija na debelom crevu, kome god da je potrebno, moze mi se javiti ovde ili kako god da se dogovorimo o detaljima.
pacijent5
Novi član
Novi član

Re: KOLOSTOME CONVATEC, kese i diskovi

Post od pacijent5 »

Evo jos jednom da ponovim ovde, ako nekome trebaju Kolostome, imam veliki broj neotvorenih kutija sa kesama i diskovima pa se javite,ili ovde ili na PM...
pacijent5
Novi član
Novi član

Post od pacijent5 »

Evo samo ovde jos jednom da napisem da dajem izuzetno povoljno jako jako velik broj Kolostoma, najkvalitetnijih kod nas, ako nekome treba moze da mi napise do kraja ovog dana ovde ili putem privatne poruke, a posle toga cu ih odneti u neku od beogradskih bolnica.
pacijent5
Novi član
Novi član

Post od pacijent5 »

I dalje aktuelno, ukoliko su nekome potrebne najkvalitetnije kolostome, moze se meni javiti.
Odgovori