Kbc Uzice-bolnica koja ubija

Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
darkolovic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Dec 16, 2013 9:11 pm

Kbc Uzice-bolnica koja ubija

Post od darkolovic »

MOrao sam ovakav naslov da stavim. Necu puno pisati, ali zelim reci najbitnije , i zelim da ljudi sebi pomognu ukoliko se pronadju u ovome.
Mami mi je pre 6 meseci ustanovljeno da boluje od Multipli Mijeloma c90.0 (posle skoro godinu dana traganja od Prijepolja a najvise preko Uzica do Bg i vadjenja rezultata). Ubrzo je pocela da prima hemoterapiju dexason 40mg , po savetu onkologa U KBC Uzice Danijele Selakovic. Kroz par dana je dozivela mozdani udar . Tokom razgovora sa jednim stazistom u bolnici saznajem da je dan pre mozdanog , pocela sa ciklusom dexasona i da je moguce da je on pokretac tromba koji je uslovio mozdani.
Cim sam saznao od cega mi majka boluje krenuo sam u pretrazivanje....sta, kako , gde, je li dobro ili ne....moj zivot, i moje porodice pocinje da bude pakao....gde god sam krenuo , bilo iz licnih iskustava ili preko interneta uz koji sam docekivao zore odzvanjalo je uglavnom isto...NE HEMOTERAPIJA..NE DOZVOLI DA TI UBIJU MAJKU...NE...NE I NE...!!! I ja sam bio protiv tog lecenja, narocito kad sam istrazio sta su i kakva dejstva imaju ti "lekovi". Spomenuo sam to doktorici D.S. skocila je na mene..!!!i I DALJE NE SHVATAM ZASTO DOKTORI BRANE HEMOTERAPIJU KAD ZNAJU DA UBIJA LJUDE I TO UBRZANO.???????????
IpAK u razgovoru tatom sa rodbinom odluceno je pocne Hemo T. Od tog trenutka pocinje pretpostavljam al nikad nisam otkrio pakao za moju mamu i njen zivot.
Da skratim...izgleda da ne umem....
MOJA MAMA JE UMRLA PRE 11 DANA.
POSLE SEST MESECI MUCENJA PO UZICKOJ BOLNICI, TJ ODLJENJU INTERNOM I INTEZIVNE NEGE...ODLUCILA JE DA JE BOLJE DA IDE NA NEKO DRUGO BOLJE MESTO...SIGURNO BOLJE NEGO TA BOLNICA...
O BOLNICI...::::::::::::::::::::::::::::::
"[b]hvala doktoricama Vanji Rangelov i Danijeli Selakovic" , veliko ima hvala i ne dao im veliki BOG da ikad i pomisle da budu u mojoj kozi, kozi moje sestre i oca. Da ikad pomisle da moze i njih nesto slicno da zadesi...da osete kako je kad MOLIS, PITAS, TRAZIS A oni samo gledaju kako da te skinu sa K..!!!!!!!!!!!!..NIJE MOJA MAJKA JEDINA PREMA KOJOJ SE TAKO PONASALI...NAZALOST...VECINU PACIJENATA TAMO GLEDAJU KAO PACOVE...NADAJU SE DA STO PRE NEKO ZAVRSI KAKO NE BI MORALI SA TIM DA SE OPTERECUJU...
"hvala i sestrama" mnogo ima hvala, vecina ih je odavno ostala bez srca
Za ovo pola godine....NE BIH NAJGOREM NEPRIJATRELJU POZELO DA JEDNOG DANA PROVEDE U UZICU....DA POMISLI DA TAMO MOZE NACI SPAS...NAROCITO NA ODELJENJIMA KOJE SAM SPOMENUO ..jer za njih mogu da garantujem....!!!!
jesam ja prepun boli ,prepun besa, svestan sam da moju MAJKU vise nista ne moze vratiti....ali bih voleo da kad neko vec cuje za tu HIPOKRATOVU ZAKLETVU bar se nekad nje seti....da neki ljudi povedu malo racuna o stanju u bolnicama u Srbiji sa naglaskom na UZICEEEEEE!!!
Moju Majku su ubili hemoterapijom....ovako verovatno bi zivela nesto duze...mozda bi i pronasli jos neku alternativnu metodu da je pomognemo.....ubijali su je jedan po jedan organ otrovima .....@!!!@@@@@@2
Gospod mi je svedok da svima zelim dobro i gore navedenim ali boli to sto niko od njih nije glave okrenuo i svi su cekali ona da umre...da li su potrebne pare ..hiljade i hiljade eura da bi neko rekao: Hej daj da nesto uradimo....TE PROKLETE PARE NIKOM NE TREBALE....NEMA TIH PARA KOJOM JE NEKO MOGAO NJU DA KUPI...NEMA TIH PARA KOJE SU BILE VREDNIJE OD NJE....IMAO SAM MAJKU KOJA SE JEDNOM U 100 GODINA RADJA A SUDBINA I NEMARNOST SU MI JE UZELI.....
mRZIM OVAJ SVET I SVE U NJEMU...MRZIM NAS LJUDE ....iSKRENO SE NADAM DA CE SVEMU UBRZO DOCI KRAJ.....PEPEO PEPELU PRAH PRAHU....ONA JE SADA U RAJU SA ANDJELIMA A ZLOTVORI SVETSKI I NASI FARMACEUTSKI...STA NAS CEKA?????
Bog je Veliki i sve vidi....@@@@
Odgovori