Karcinom debelog creva sa metastazama na peritoneumu

Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
gilindirikis
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Maj 17, 2013 11:01 am

Karcinom debelog creva sa metastazama na peritoneumu

Post od gilindirikis »

Poštovani,
nova sam na vašem forumu i muka me je naterala da vam se obratim. Proslog petka mi je saopsteno da otac boluje od karcinoma debelog creva koji je metastzazirao na peritoneum, pri tom ima plucnu tromboemboliju, slucajno otkrivenu skenerom. Poslednjih mesec dana leži u bolnici i rapidno mršavi, u trbušnoj duplji ascites, u poslednje dve nedelje mu je izvađeno 8,5 litara vode, u ascitesu, kako su mi rekli nema malignih ćelija. Pošto je otac i srčani bolesnik i leči se od dijabetesa lekar nam je rekao da ga neće lečiti već da ga vodimo kući. Teško se mirim sa rečima lekara, verujući da ipak mora da postoji način kako da mu pomognem. Kako da mu pomognem?
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Re: Karcinom debelog creva sa metastazama na peritoneumu

Post od aa_aca »

Овај текст сам данас већ куцкао, па ћу сада само да га прекопирам:

http://www.curenaturalicancro.com/thera ... ncini.html

http://max-immun.hu/hu

Петролеј, уље језгра кајсије,...

Погледај и шта сам на мом сајту w w w . a c a . r s писао о кандиди као узрочнику тумора. Тамо имаш још линкова према антикандида дијети, књизи "Алкализуј се или умри". Имаш и на форуму доста позитивних искустава.
Bokily
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Maj 31, 2010 1:32 am

Post od Bokily »

Koliko ima godina?
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Post od aa_aca »

Извињавам се што нисам приметио да онај горњи линк не ради. Ево га овде: http://www.curenaturalicancro.com/thera ... ncini.html
gilindirikis
Novi član
Novi član

Post od gilindirikis »

Hvala
gilindirikis
Novi član
Novi član

Post od gilindirikis »

Otac ima 64 godine. Nikakvih problema, bar da je znacajno obratio paznju na njih nije imao do februara ove godine, kada se prvi put zali na "nadutost" stomaka. Tada pocinje i da mrsavi i po mojoj proceni do sada je smrsao preko dvadeset kilograma.
gilindirikis
Novi član
Novi član

Post od gilindirikis »

Dragi prijatelji,
situacija je i dalje tava da lekari tvrde da ne mogu da lece oca. Ja sam u potrazi za alternativnim metodama, soda bikarbona, lan i mladi sir, narucila sam neke cajeve od travara iz okoline Majdanpeka i planiram da odem u Republiku Srpsku kod nekog gospodina koji pravi, cula sam, dobre meleme. Moje pitanje vama jeste da li cajevi i melem mogu paralelno da se piju, da li neko ima iskustava?
Sledeci korak nam je da saljemo tatinu dokumentaciju na Kubu.
Odgovori