kancer pluca
kancer pluca
Uspeo sam majci da obezbedim pravo konopljino ulje. Nije bilo lako sve zavrsiti ali sam uspeo da sve organizujem sam i da sami napravimo po simsonovoj recepturi. Hteo bi da se konsultujem sa nekim ko koristi ovo ulje u lecenju kancera pluca, kostiju i slicno. Prvo davanje ulja je kod pacijenta podiglo raspolozenje, maltene ga diglo na noge, jedini problem je bila mala osamucenost. Sad vec ulje se koristi desetak dana i efekat je uvek slican. Majka je u teskoj fazi, sa veok.a skracenjm disanjem. Pored ulja dajemo i vadatox a uzeo sam i aparat sa kiseonikom. Situacija je jako teska, majci su davali 3 do 6 meseci maksimum, pre godinu dana, nekako smo voljom, borbom izgurali godinu i guramo i dalje. Voleo bih da mi se jave clanovi ovde sa istim problemom, da podelimo utiske u borbi protiv ove zaista razarajuce bolesti.
Re: kancer pluca
vtnns...
ako ti to ne predstavlja problem...napisi nesto vise o ulju konoplje..Procitala sam puno toga o njegovim efektima ali nikako nisam uspela da stupim u kontakt sa nekim ko ga je koristio...Nadam se da se tvojoj mami pomaze...i zelim vam puno srece i istrajnosti u borbi...
ako ti to ne predstavlja problem...napisi nesto vise o ulju konoplje..Procitala sam puno toga o njegovim efektima ali nikako nisam uspela da stupim u kontakt sa nekim ko ga je koristio...Nadam se da se tvojoj mami pomaze...i zelim vam puno srece i istrajnosti u borbi...
vtnns,zanima me dali se ulje od konoplje,vidatox mogu koristiti uporedno sa hemioterapijama.. moj muz ima tri metastaze na plucima i tumorsku masu izmedju desnog plucnog krila i jetre,neznam kako bih to nazvala gde se tacno nalazi... kada je radjena bronhoskopija nalaz je bio uredan,receno nam je da se te metastaze nalaze negde izmedju pluca i...konkretan odg nam nisu dali... sada se ta tumorska masa koja se nalazi u medju prostoru prosirila..i oni mu produzavaju ht. leci se na institutu za onkologiju i dali postoji lecenje na nekoj klinici ovde kod nas privatno...Posto se ovamo leci od decemra 2011 i napredka nema . MOLIM ZA ODGOVOR!!! JAKO JE HITNO ! Unapred zahvalna
Tina na
Hvala na savetu,ali ne bi se usudili prekinuti HT,on je pre cetiri god imao na na kolenu tumor kada mu je ugradjena proteza i primio je 12HT i sve je bilo dobro sve do decembra... Verujte da smo ocajni,on ima 23 godine i to je jedino sto nam preostaje..da se svim snagama borimo. Inace u medjuvremenu je poceo koristiti lek Varumin,pa sada ne znam koliko je i to dobro... Znam da su prognoze lose,ali odustati ne smemo... U poslednja dva meseca ima problema i sa gutanjem te pocne cak i da se gusi... Da li su i to simptomi promena na plucima...?? Ova bolest je jako teska i pitam se samo odakle ovoliko obolelih od ove uzasi
...

Tina na
Denise pa sto pravis pometnju na forumu, kad znas da je vtnns majka preminula?Zasto ne kazes ljudima koliko sta i kako , nego mene teras na greh?
ENIV ne klonite Duhom i verujte Bog je STVARAN! kao i ova poruka koju pisem.
ENIV ne klonite Duhom i verujte Bog je STVARAN! kao i ova poruka koju pisem.