Kancer - med skladišten u kanti za boje

Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Ratar
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Nov 24, 2011 10:23 am

Kancer - med skladišten u kanti za boje

Post od Ratar »

Sinoć sam saznao da je mojim roditeljima pčelar prodao med u kanti u kojoj su stajale boje za krečenje – Maxipol. Naravno on je to „oprao“. Ostao sam šokiran kad sam vidio da smo ko zna koliko kilogrma meda pojeli vadeći ga iz tkante u kojoj su stajale boje. Ne mogu da vjerujem da su mi roditelji i sam taj pčelar (koji nam je rod) toliki diletanti da nešto takvo koriste za med.

Koliko je moguće da ćemo zbog toga dobiti rak u narednom periodu?

Šta bi trebalo sad da radimo?

Volio bih da neko stručan odgovori na ovo pitanje.
branka12
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jan 25, 2012 12:22 pm

Re: Kancer - med skladišten u kanti za boje

Post od branka12 »

pozdrav.u pravu ste sto se bojite da od tako skladistenog meda ne dobijete kancer.save boje pa i taj maksipol su otrovne.medjutim ne vrijedi ti kao i nama svima da se bojis jer smo otrovani svi pa i nasa tek rodjena djeca ,pa sam po sebi taj med nemoze biti vece zlo od ostale hrane koja se uvozi .bog dragi zna sta otrova pojedemo i pod etketom zdrave hrane .ulje koje danas proizvode je samo jako loseg kvaliteta ,kobasice salame imaju toliko aditiva da vam se zivot zgadi kad procitate obratite paznju sta pise na pojedinim artiklima pa onda fino na internetu nadjite po brojevima kako je koji aditiv oznacen .kad to proucite vidjecete da veliku sansu za kancer imamo svi a ne samo vi od meda .nisam bas strucna al mislim da imam dosta znanja o ovim stvarima ,a vi malo obratite paznju na ostalu hranu pa ce vam sve biti jasno.
Odgovori