kancer ili nesto drugo?

Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
malasamantha
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Avg 15, 2013 11:28 pm

kancer ili nesto drugo?

Post od malasamantha »

Vec sam pisala o ovome ali mi niko nije odgovorio. Prijateljica ima kvrgu, "gutu", u karlicnom predjelu, na ledjima. Kvrga je porasla u odnosu na period kad je tek uocena i boli je. Citam ovdje na forumu da je to cesto metastaza raka dojke. Neki dan je uocila da ima dvije kvrzice na dojci. Otici ce raditi potrebne nalaze, ali mene (nas) zanima Vase misljenje. Da li to moze biti nesto drugo ili nazalost predstavlja jaku indikaciju da se radi o raku? Pitanje je skakljivo jer se odgovor trazi bez jos izvedenih pretraga, ali molim za Vase misljenje. Kako djelovati, sta sve od nalaza uraditi, sta uopste mislite o ovome i tako. Hvala Vam
mychildren
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Sep 16, 2007 10:37 am

Re: kancer ili nesto drugo?

Post od mychildren »

Pozdrav,
nega se sto pre javi onkologu! To je jedini ispravan savet...Ja sam prosla lecenje karcinoma obe dojke, naravno, prvo sam napipala cvorice u grudima...ali odmah sam uradila UZ dojke i mamografiju. bez panike, ali pravovremeno javljanje lekaru je najbolji savet.

Srecno!
malasamantha
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Avg 15, 2013 11:28 pm

Re: kancer ili nesto drugo?

Post od malasamantha »

Hvala na odgovoru :)
Odgovori