kako sam pobedila rak

Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.

Moderatori: vlada99, moderato

kat0404
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Okt 30, 2007 8:17 am

Post od kat0404 »

Draga Bob,evo price od pre tri decenije,sa onkologije.Prica asistent studentima:pacijenta od ca pluca,poslednji stadijum,nema mu leka ,otpustili da ode u svoje mesto i ceka kraj.Posle 1-2god.doktor ,tog istog coveka ,sretne na ulici.Odvede ga u bolnicu ,snime, urade nalaze ,covek zdrav,cista pluca.Ovo je prica o spontanim izlecenjima.
Pozdrav i drzi se draga
kokoloko
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jul 09, 2006 11:18 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od kokoloko »

Nesto su mi sumnjiva spontana izlecenja kako ih zovu. Ako neko ne moze da objasni nesto onda kaze pa to je spontano. Mislim da kod ovako teske bolesti ta izlecenja "ni od cega" nisu moguca. Verovatno ga nisu mnogo ni pitali ili se interesovali sta i kako je koristio. Tj, mnogi shvataju ovako: ako bilo kakva terapija ne spada u domen klasicne medicine = spontano izlecenje.
kokoloko
Novi član
Novi član

Post od kokoloko »

Mislim da kod laksih oboljenja ovakve stvari postoje ali u terminalnim stadijumima najtezih oboljenja... previse dobro mi deluje da bi bila istina.
bobans1983
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Dec 20, 2006 9:02 pm

Post od bobans1983 »

Nocima ne spavam, pa sam se "lunjajuci" po internetu nacitala slicnih prica.Evo jedne:
Zena 36 godina,karcinom dojke sa metastazama na kostima i jetri 67kg.
Lekari joj "dali" 2 meseca.Posto je cula dijagnozu, nestala je.Porodica je trazila 20-ak dana i pretpostavili da je izvrsila samoubistvo.

Nakon tri meseca rodjak je nalazi na Tari u vikendici sa 37 kg.
Ona je ustvari htela da se obesi daleko od kuce medjutim premisljala se a jela je samo trave i korenje koje je videla da jedu zivotinje i pila izvorsku vodu.Porodica je dovodi i smesta u bolnicu,lekari je pregledaju i nigde ni traga od karcinoma.

'Ocete jos?
kokoloko
Novi član
Novi član

Post od kokoloko »

bobans1983 napisao: 'Ocete jos?
Ovo mi nije problem da poverujem. Postoje razne metode lecenja sirovom hranom i gladovanjem i rezultati su izlecenja od najtezih bolesti.To mi deluje kao povratak pririodi.

'Ocemo jos. :D
Ozbiljno zanimljivom mi je da cujem ovakve price.
bobans1983
Aktivan član
Aktivan član

Post od bobans1983 »

Odvede majka sina od tridesetak godina kod lekara, sa poodmaklim stadijumom karcinoma,lekari kazu da mu nema spasa nego da
SPREME sta treba.
Jedinac joj, i zena dodje kuci i lepo o prvu granu, obesi se.Covek je i danas ziv u selu iz kojeg je moja majka.

Operise lekar zenu,stariju sa sela,sta vec ne znam, uglavnom pogleda u dnu plucnog krila "ucauren karcinom".Konsultuje se sa kolegama i konstatuju da je bolje da ne diraju.

Kad se baba probudi iz anestezije, krenu da je ispituju.
Da li ste imali problema s plucima, te da li ste kasljali, imali bolove.
Pa dete-kaze baba pre jedno desetinu godina poce mene da probada ovde
(pokaze tacno gde su i videli)zgledase se oni....(stani zanela sam se)
Pa majko da li ste isli kod lekara-nemam kad-kaze baba-udarili poljski radovi a mene probaa li probada ali sta cu imam posla, ja radim moje, ono njegovo i posle batali.

A da je Pera odmah.....

Ne bre, da je zena otisla kod lekara,hajmo jedno snimanje(citaj zracenje)
hamjo drugo snimanje, pa ultrazvuk,skener, magnetna, itd
Pa malo strah i gotovo.

Mislim da kad bi se izvrsilo naucno istrazivanje nepismeni manje umiru od raka jer ne trce kod lekara za svaki probod i neznaju sta je sta.

Maa opet sam se zanela nastavak sutra.
kiki222
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Okt 31, 2007 11:48 pm

Post od kiki222 »

Apsolutno se slazem bobans,odes kod lekara pogotovo onkologa i lepo potpises da pristajes na njihove protokole lecenja,odmah nakon toga pocni lepo da sredjujes svoje stvari koje nisi do tada i cekaj dan kada ce ti "strucno" saopstiti koliko ti je jos ostalo nazovi zivota!!!!Katastrofa...
Licno poznajem coveka koji spadao po lekarima u terminalne slucajeve pre desetak god. a enoga i dan danas ziv i zdrav.Sta sve nije koristio ne zna ni sam ali eto uspeo je.Tako da ko mi kaze da je zvanicna medicina jedino resenje ustvari bolje da mi ne govori o tome uopste ne priznajem je ni u kom smislu.Sta zna dr. zna za tri protokola i to je granica.Hemopterapija,radioterapija i hirurgija.Od ova prva dva ne znas sta je gore a ni jedno ne leci karcinom,naprotiv samo ga jos vise stimulisu,smesno kakvo zavaravanje ljudi!!!!
bobans1983
Aktivan član
Aktivan član

Post od bobans1983 »

Gledam na "krstarici" salju ljude na nas forum kaze tamo rade lekari i
Diletanti
Nismo mi diletanti samo smo "nesrecnici"

Hvala ADMINISTRATORU sto nas pusta da se tesimo i dopisujemo.
kat0404
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Okt 30, 2007 8:17 am

diletanti

Post od kat0404 »

Hej ,Bobans ,mi smo uspesni diletanti,forum poceo da zivi,javljaju se i doktori, puni razumevanja ,a ne lakonski odgovori.Em dobijes uzas od dijagnoze ,tvoj lekar ti ne protumaci i stavis dijagnozu na forum.Onaj ko zna sta znaci ta dijagnoza mora sa puno razumevanja ,topline i ljubavi da ti da odgovor ,ali uvek pozitivan.Niko ne zna kada ce doci kraj.Na kraju forum je i za lepu rec.Nisam protiv hemo terapije,jer znam ljude koji su to prosli vise od decenije i zivi i zdravi.Sada su lekovi nadam se delotvorniji.E pitanje je kako se primaju,kakvo je osoblje itd.Pre par meseci sam citala da su pacijenti,onako obuceni za terapiju ,mogu da zamislim sa kakvim strahom ,cekali doktora, 4 sata.
Mozda i zatvore ovaj forum ,ali lepo je bilo druziti se. :D :lol: :lol: :P :wink:
bobans1983
Aktivan član
Aktivan član

Post od bobans1983 »

Pacijenti obuceni cekali 4 sata!?

To je cak brzo.

Zamislite ovo:
Moja cerka (sada ima 10 godina) rodjena je bez levog bubrega.To je konstatovano tek sa 3,5 godne kod urinarne infekcije.Krecu ispitivanja.
Intravenska pijelografija cek se mesec dana.Stizemo na red i kazu da moram biti sa detetom tri dana zbog priprema.Sta je tu je.Kad sam stigla na zakazani termin sestra kaze:stigli ste, ostavite dete a vi ste slobodni.
Da ostavim dete od tri i po godine samo u bolnici.
-Gospodjo-kaze sestra-dete preko godinu dana mora samo u bolnicu,ne pristajem-onda cete morati da platite bolnicki dan-platicu kazem ja.
Prvi dan ostajemo u bolnickoj sobi a da niko nije usao kod nas.
Dugi dan nema vecere,klistiranje,treci dan nema dorucka, klistiranje postavljanje katetra s koim cemo na snimanje cekati do 13h.
E sad zamislite dete od 3,5 godine da je ostalo samo tri dana crklo gladno, uplaseno, (katetar su joj tri puta stavljali toliko je vristala) dva dana bez hrane,klistirano, od katetra ne moze da sedne a od gladi ne moze da stoji, kako bi moglo samo.Na snimanju joj sem katetra stavlljaju i braunilu zbog kontrasta.

Najveci grc je u tome sto na odeljenju nema kreveta za odrasle, samo deciji krevetici.Sestra kad udje vice na mene sto lezim na decijem krevetu na kojem ionako vise sedim sklupcana.
To nije kraj, na kraju su mi naplatili kao da sam nocila i doruckovala u nekom osrednjem hotelu.
kokoloko
Novi član
Novi član

Re: diletanti

Post od kokoloko »

kat0404 napisao:Pre par meseci sam citala da su pacijenti,onako obuceni za terapiju ,mogu da zamislim sa kakvim strahom ,cekali doktora, 4 sata.
Ja imam OK iskustvo sa njima.
Sest puta sam vodio oca na hemoterapiju u dnevnu bolnicu na Onkoloskom i svaki put su svi bili korektni i na lekara se nije puno cekalo.
Kajalena
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Okt 09, 2007 10:56 pm

Post od Kajalena »

Pretposlednji post je jeza.

Pade mi na pamet povodom ove teme - ako neko negde na netu naidje na tekst koji ima veze sa ovom nasom pricom a na srpskom je, ajde neka nas uputi - dakle slicno uvodnom postu ove teme.

Meni mnogo znaci kad ne moram da prevodim, a pacijentima (koji cesto ne umeju sami na internet) znaci da citaju o svom problemu, jer za to inace nemaju previse prilike...
Korisnikov avatar
cikatoma
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Feb 11, 2008 12:04 am

Re: kako sam pobedila rak

Post od cikatoma »

http://www.consciousmedianetwork.com/members/lday.htm
http://www.consciousmedianetwork.com/members/lday2.htm

evo dva intervjua sa Dr Day gde opisuje svoje izlecenje, i stanje u svetu i medicini, i kuda ide globalizacija
Odgovori