Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.
maja23 napisao:
Ako je VIDATOX pravi lijek zasto pretsedatel kube Fidel Castro je umreo Od Maligan tumor na stomak ??? Logicno ! da to je samo reklama.
Fidel nije ''umreo''. Eno ga ziv i zdrav, skoro mu je bila promocija knjige. I ako to nije reklama za njihove strucnjake, onda ne znam sta jeste.
VIDATOX Kubanski u Beogradu 200 eura.
0649092420 E mail :[email protected]
Vitapluso
Zdravo, ja sam prosle godine nabavio bocicu Vidatox 30 CH sa Kube, 8 kutija po 5 inekcija Imunofan iz Rusije i jos nekih napitaka od raznih travara za oca ali nismo uspeli da mu damo jer je bilo vec prekasno, tako da ako nekom treba prodali bi po nabavnoj ceni.....javite se tel. 062686830
mladenica napisao:molim sve koji su koristili vidatox da napisu gde su ga nabavljali i po kojoj ceni,hitno mi je potreban...hvala
Godpodine,vidatox je preparat koji se koristi u ampulama i lecenje se provodi na
klinici pod kontrolom lekara. Vidatox kapi su za neobavestene.
Ako je ozbiljno oboljenje u pitanju nabavite pravo Cannabis ulje.
KAPI VIDATOX ORIGINAL SA KUBE DONOSI MOJ KOMSIJA KUBANAC (NAS COVEK OZENIO KUBANKU ZBOG PAPIRA) DONOSI TOMPUSE COHIBA I VIDATOX CENA 100E SVETLOPLAVA BOCICA I KUTIJA. GARANTUJEM ZA ISPRAVNOST KAPI SVAKA PROVERA MOGUCA KAO I ODLAZAK U AMBASADU KUBE KOJA I PROMOVISE POMENUTI LEK DA ONI PROVERE. RAZLIKA IZMEDJU BRAON I PLAVE KUTIJE JE TA STO JE PLAVA PROIZVEDENA NA KUBI ZA KUBANCE A BRAON JE PROIZVEDENA NA KUBI ALI ZA IZVOZ. SAMI ZAKLJUCITE KOJE CETE UZIMATI. 0611981707
Pozdrav ja sam kupio kod ljudi eistria LTD. Konkretno imaju sertifikovan proizvod braon kapi ali dostavili su mi svu potrebnu dokumentaciju o originalnosti preparata i uverenje o sertifikovanom proizvodu. Firma je u bugarskoj ali imaju predstavništvo i u Bosni i Srbiji https://www.eistria.com/proizvod/vidato ... i-original