CoD™ tea. Verovatno su tekstovi na madjarskom, na srpskom ni ja nisam nasla nista. Koliko sam shvatila imaju svoj klub izlecenih, drze i neka predavanja, na raspolaganju su i lekari koji daju savete. Srecom pa malo znam i madjarski, nazvala sam ih, doktor mi je rekao da ne garantuje da ce caj unistiti tumor, ali ce ga zaustaviti u daljem rastu. Caj sam nabavila iz neke biljne apoteke preko, kostao me oko 80 eura. To je doza za mesec dana. Kupila sam i neke vitamine koje su mi oni preporucili, platila dodatnih 40 eura. Neznam sta jos da napisem, evo nekoliko naziva biljaka koje sadrzi Uncaria sp., U. tomentosa, Tabebuia sp., T. avellanedae... ako dobro prevodim napravljen je po nekom indianskom receptu.snovak napisao:Kako se tacno zove taj caj - nigde nisam nasla na internetu.
Gde ste ga Vi nabavili, kolika je cena - molim Vas ako mozete nesto vise o tome.
Da li stvarno deluje neznam, rekli su mi da ga treba piti bar 4 meseca. Jedino sto mogu sa sigurnoscu tvrditi da je ukus uzasan, i da skuvan caj lici na mulj.