Kada voljeni odu...

Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Korisnikov avatar
zokac24
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Mar 21, 2012 10:07 am

Re: Kada voljeni odu...

Post od zokac24 »

SVARGLA bez interneta sam vec neko vreme,sad sam video i procitao.
Primi od srca moje saucesce...jako mi je zao i kao da sam osetio kad sam poslednji put bio na forumu.Borila si se lavovski za svog dragog i ujedno pomagala drugima i to nikada nece biti zaboravljeno.Jedna od prvih si mi ako ne i prva se javila kad sam se prikljucio forumu.Ne znam a i znam kroz sta si sve prosla i ti znas da je on na boljem mestu sad i moli se za njegovu dusu,a ne kloni duhom jer ti to mozes!
Korisnikov avatar
zokac24
Aktivan član
Aktivan član

Post od zokac24 »

cikiciki molite se Gospodu nasem Isusu Hristu.I izdrzite borbu sa zlom.
SVARGLA
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Mar 02, 2012 7:04 pm

Post od SVARGLA »

Hvala Zokac,hvala Neoplanta
Molim se Zokac,svaki dan,sto kaze moja svekrva on se rijesio muka,a mi ostali da zivimo sa tugom bez njega i bolom
Jedino mi i ostaje da se molim i da se nadam da Bog postoji i da ce ga nagraditi jednog dana,jer je stvarno bio veliki covjek,sve je tako stoicki izdrzavao,malo ko bi tako,nije sto je moj,vec je to ziva istina
I tebi i tvom tati sve najbolje
Bojana2311
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 19, 2012 11:14 pm

Post od Bojana2311 »

Mila moja Svargla,
na kraju nam to i ostaje, da se molimo da nasi voljeni nadju svoj mir. To je nasa uteha i nada, eto, zaista nada nikada ne umire.
Ja jos uvek kada odem na groblje, kazem tati da se nadam da ce sada konacno da se "odmori".
Sutra je tacno 6 meseci kako ga nema medju nama, a jos uvek imam osecaj kao da je tu negde sa nama...

Drzi se, mila :*
Jana79
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Feb 20, 2012 12:04 pm

Post od Jana79 »

Neoplanta, iskreno, naiskrenije se nadam da si u pravu. Drzim se samo zahvaljujuci toj ideji i silnim primerima iz moje okoline. Ljdima se takve stvari stalno desavaju, prolazi neko vreme i oni na kraju ipak uspevaju ponovo da se nasmeju. Nadam se da ce i u mom slucaju biti tako. I stalno sebi ponavljam: samo da prodje vreme, samo da prodje vreme. Kad se setim nekih strasnih scena iz njegovih zadnjih dana, delimicno sam razvila mehanizam odbrane da momentalno skrenem misli kako umem i znam ili da pocnem nesto da radim..bilo sta samo da ne mislim! Inace potonem u takav bedak da placem i kidam se satima.
Nema jos ni tri meseca kako je moj dragi otac preminuo... tako sam daleko od te mrvice :(((((( Nista vise nikada nece biti isto, a imam utisak da ce mi ceo zivot proleti u delicu sekunde, da pravu srecu i ispunjenost koju sam inace osecala pre cele te tragedije vise nikada necu osetiti..sve je tako nevazno, tako smo sitni i beznacajni a nerviramo se oko nekih svakodnevnih gluposti. Ovaj zivot je jedno veliko NISTA.
cikiciki
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Maj 10, 2012 1:50 pm

Post od cikiciki »

I moj voljeni otac je otishao..Ne znam ni shta da kazem,nisam svestan uopshte..
vlada79
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Jun 27, 2012 1:16 pm

Post od vlada79 »

Moje saucesce,znam kako se osecas...........nema se tu sta pametno reci.....juce je bilo 40 dana mojoj mami ja i dalje ne zelim da verujem......bezveze skroz.
Korisnikov avatar
zokac24
Aktivan član
Aktivan član

Post od zokac24 »

cikiciki primite i moje iskreno saucesce...
Jana79
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Feb 20, 2012 12:04 pm

Post od Jana79 »

Moje najiskrenije saucesce. Drzi se Cikiciki.
Bojana2311
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 19, 2012 11:14 pm

Post od Bojana2311 »

Cikiciki, primi moje saucesce.
m.defranzza
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Sep 16, 2011 10:42 pm

Post od m.defranzza »

Moje najiskrenije saučešće Cikiciki.
melody.n8
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Okt 23, 2008 9:43 am

Post od melody.n8 »

Svargla, grlim...

"Ugrađeni u prostor,
ne umiremo to mi.
To se rasteže nebo
i uzdiže nas ka zvezdama."
SVARGLA
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Mar 02, 2012 7:04 pm

Post od SVARGLA »

Hvala Melody,ljubim
ENIV
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Jun 10, 2012 11:14 am

Post od ENIV »

cikiciki i svargla primite moje iskreno saucesce.. Reci su suvisne.. Koliko tuge ima na ovim stranicama :( :( :(
Tina na
cikiciki
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Maj 10, 2012 1:50 pm

Post od cikiciki »

Prošlo je deset dana od kad mi je umro otac...ja stvarno nemam pojma šta se dešava...ne znam da li sam se toliko izmučio poslednjih meseci,ali ja i dalje osećam olakšanje...ali olakšanje kao da smo pobedili bolest,kao da će se vratiti..
ovo je strašno..još uvek nisam svestan..
Odgovori