Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.
IMAM 26 GODINA I JEDNO DETE. VEĆ NEKOLIKO MESECI UNAZAD IMAM BELI ISCEDAK IZ DESNE DOJKE I NEMAM NIKAKVE BOLOVE JEDINO PRED MENSTRUACIJU. ZANIMA ME DALI JE TAJ ISCEDAK ZA ZABRINUTOST I DALI TREBA DA SE JAVIM LEKARU.
UNAPRED HVALA
zdravo svima. imam 29 godina, dete od 2 godine i pre 2 nedelje sam imala belicast iscedak iz obe dojke. bila sam na ultrazvuk i doktirica mi nije pronasla nikakve promene i rekla mi je da razlog moze da bude potpuno bezazlen. posto sam ja bila veoma uplasena i posle su me po malo bolele obe dojke, uradila sam, po preporici ginekologa analize hormona prolaktin itd, gde je sve u redu. Sada me ne bole ali posto sam pre nedelju dana proveravala i stiskala malo jace videla sam jos jednu kap te belicaste tecnosti. ali naglasavam nije iscedak bio spontan. Sta mi preporucujete dalje? hvala unapred