iscedak

Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
djpaja
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Okt 31, 2005 4:25 pm

iscedak

Post od djpaja »

IMAM 26 GODINA I JEDNO DETE. VEĆ NEKOLIKO MESECI UNAZAD IMAM BELI ISCEDAK IZ DESNE DOJKE I NEMAM NIKAKVE BOLOVE JEDINO PRED MENSTRUACIJU. ZANIMA ME DALI JE TAJ ISCEDAK ZA ZABRINUTOST I DALI TREBA DA SE JAVIM LEKARU.
UNAPRED HVALA
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Post od dr ivica »

Iscedak bi morao da se pregleda na bakterije i citoloski, a dojke ultrazvucno. To je pocetak, ostalo ce Vam vec reci Vasi lekari.
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
kos
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Nov 20, 2006 4:36 pm

Post od kos »

zdravo svima. imam 29 godina, dete od 2 godine i pre 2 nedelje sam imala belicast iscedak iz obe dojke. bila sam na ultrazvuk i doktirica mi nije pronasla nikakve promene i rekla mi je da razlog moze da bude potpuno bezazlen. posto sam ja bila veoma uplasena i posle su me po malo bolele obe dojke, uradila sam, po preporici ginekologa analize hormona prolaktin itd, gde je sve u redu. Sada me ne bole ali posto sam pre nedelju dana proveravala i stiskala malo jace videla sam jos jednu kap te belicaste tecnosti. ali naglasavam nije iscedak bio spontan. Sta mi preporucujete dalje? hvala unapred
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Post od dr ivica »

Nivo prolaktina i galaktoreja nisu uvek u korelaciji. I Vama savetujem da uradite prgled iscedka na bakterije i citoloski pregled.
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
kos
Novi član
Novi član

Post od kos »

hvala doktore. sutra imam zakazan pregled pa cu da vidim sta ce doktorka da uradi. javicu :D ali se bojim
kos
Novi član
Novi član

Post od kos »

ali keep smiling...
Odgovori