Podrav svima,
do sada nisam ucestvovala na ovom forumu i javljam se samo zato sto mojoj mami pomaze HT.
Da ne bude preopsirno ali u pitanju je tumor jajnika metastaze na besici crevima jetri plucima ascites .... kasno otkriveno otvorili je i zatvorili i poslali kuci kasno. Prijem na IORS zakazan za 2 meseca i propisano joj palijativno 3 ciklusa CDBCA , medjutim zena fenomenalno odreaguje ascit se povukao meta se sa jetre povlace ciste na jajnicima inkapsulirane a bile su bez jasnih granica, sada prima 5 ciklus i dobro se oseca dobija na tezini analize krvi odlicne, necu da se radujem prerano ali ona je vec sedmi mesec po postavljanju dijagnoze ziva i sve bolje se oseca a poslali su je kuci da umre.
Izmedju svakog ciklusa pije diureticne cajeve da se sto manje ostete bubrezi
sveze cedjene sokove (cvekla jabuka narandza sangarepa .....) preparate za jacanje imuniteta, apored svega sto je najvaznije ima jaku zelju da prezivi a ima 70 godina.
kako se se stvari dalje odvijati samo Bog zna ali i mi smo se plasili HT
pogotovo sto smo u pocetku pribegli jednom alternativnom leku pa kad am bila prvi put da se raspitam njhov nazovi lekar mi je rekao da obavezno odbije HT i da se leci samo sa njihovim pteparatom, a onda sam otisla jos jednom posle operacije pa je tu bio srecom drugi lekar i rekao da se ni slucajno ne odrice HT a da njhove preparate koristi izmedju terapija. Pa vi sad vidite da li da prihvatite ili ne to vam niko nesme savetovati i kao sto i sami lekari kazu svaki je covek prica za sebe
i nikad se ne zna .
Pozdrav svima javicu se opet ali samo ako budem imala dobre vesti
Hemo terapija.DA ili NE?
Evo vesti su dobre! Izvestaj sa najnovijeg skenera
Posle 5 HT metastaze su se povukle potpuno i tumor je ogranicen samo na jedan jajnik. Ca 125 je bio preko 5000 pre prve terapije sada je 300 tako da ako se povuce i sa drugog jajnika ..........ne znam sta da vam kazem i mi ne mozemo da verujemo .
Samo da napomenem da je zena stara 70 god prepisana joj je slabija doza terapije zbog srca tako da je relativno lako to podnela.
Posle ovog naseg iskustva ne bih nikom savetovala da se odrice konvencionalne medicine. Takvo je moje iskustvo a znate da ima raznih, kako doktori kazu jedino u medicini dva i dva nisu cetiri
Posle 5 HT metastaze su se povukle potpuno i tumor je ogranicen samo na jedan jajnik. Ca 125 je bio preko 5000 pre prve terapije sada je 300 tako da ako se povuce i sa drugog jajnika ..........ne znam sta da vam kazem i mi ne mozemo da verujemo .
Samo da napomenem da je zena stara 70 god prepisana joj je slabija doza terapije zbog srca tako da je relativno lako to podnela.
Posle ovog naseg iskustva ne bih nikom savetovala da se odrice konvencionalne medicine. Takvo je moje iskustvo a znate da ima raznih, kako doktori kazu jedino u medicini dva i dva nisu cetiri