FIBROADENOM DOJKI

Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.

Moderatori: vlada99, moderato

Dragana Petrovic
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Sep 08, 2006 11:44 pm

Post od Dragana Petrovic »

Hvala Vam devojke.!!! Ja za sad jos ne razmisljam o operaciji, ali... Iz iskustava drugih, a i iz literature, ocekujem da se nece sve zavrsiti na jednom, tako da ako ih vec bude vise, da sacekam pa da ih sve izvadim odjednom. I meni jos nisu ni predlozili opereciju, sto naravno ne znaci da nece poceti da raste...
Zelim Vam sve najbolje, i pisemo se i dalje, o tome kako ste, kako sam ja....Najsrdacniji pozdrav!!!!!
mayda
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Maj 31, 2010 2:49 am

Re: FIBROADENOM DOJKI

Post od mayda »

imam 18 godina i pre neki dan sam otkrila da imam Fibroadenom,nalazi se u lijevoj dojci i velicine je 2,10 x 1,35 i sada ovih dana idem hirurgu..da li vi mislite da li trebam operisati,jer mi je ginekolog rekao po ovoj velicini da bi trebalo,jer on raste..? hvala vam unaprijed
mica-maca
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Apr 20, 2009 5:46 pm

Re: FIBROADENOM DOJKI

Post od mica-maca »

Zavisi od hirurga do hirurga. Neki operisu od 3 cm velicine, neki operisu svakako, neki se odlucuju na pracenje, neki pred trudnocu, zavisi... konsultovaces se sa hirurgom, pa cete zajedno odluciti sta je najbolje za tebe. U svakom slucaju, nije to nista strasno.
Odgovori