Escozul, lek protiv raka

Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.

Moderatori: moderato, vlada99

Zaključana tema
sandrao
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Apr 23, 2010 5:59 pm

Re: Escozul, lek protiv raka

Post od sandrao »

Santa, za sada najblize moze da se kupi u Abaniji, u Tirani. Imas sajt na jednoj od stranica, ostavljan je vise puta. Trebalo bi da se najavis, ako ides u Albaniju, jos ti, za njih, trebe prevedena KOMPLETNA dokumentacija. Vidatox je u Tirani 98 evra, a placa se i zavodjenje dokumentacije, 20 evra + pregled 25 evra.

Pozz, i srecno

S
sandrao
Aktivan član
Aktivan član

Post od sandrao »

Da ne bude zabune - OSNOVNA NAMENA VIDATOXA JE POBOLJSANJE KVALITETA ZIVOTA KOD PACIJENATA SA CA PATOLOGIJOM, SPRECAVANJE METASTAZA I CAURENJE POSTOJECIH CA CELIJA. DOKAZANA DEJSTVA SU ANTITUMORALNO, ANTIFLAMATORNO, ANALGETSKO I IMUNOREGULATORNO.

UPRAVO TA DOKAZANA DEJSTVA DOZVOLJAVAJU KONZUMIRANJE KAPI I KOD ZDRAVIH LJUDI, BEZ CA PATOLOGIJE, RADI REGULISANJA IMUNITETA, RAZNIH UPALNIH PROCESA U ORGANIZMU, I PROTIV BOLOVA BILO KOJE VRSTE (ARTRITIS, GLAVOBOLJE, BOLOVI U MISICIMA, I SL.)
JEDINA RAZLIKA JE STO GA ZDRAVI LJUDI PIJU PO POTREBI, A PACIJENTI GA KORISTE KAO TERAPIJU U KONTINUITETU.

S
jelenamk
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Okt 25, 2009 12:21 pm

Post od jelenamk »

sandrao napisao:Santa, za sada najblize moze da se kupi u Abaniji, u Tirani. Imas sajt na jednoj od stranica, ostavljan je vise puta. Trebalo bi da se najavis, ako ides u Albaniju, jos ti, za njih, trebe prevedena KOMPLETNA dokumentacija. Vidatox je u Tirani 98 evra, a placa se i zavodjenje dokumentacije, 20 evra + pregled 25 evra.

Pozz, i srecno

S
Ja samo da ponovim naše iskustvo: nije potrebna baš kompletna dokumentacija; to može da bude neki izveštaj koji sadrži ceo tok bolesti i lečenja. To su obično izveštaji sa konzilijuma. Ipak su troškovi prevođenja skupi, na svu muku koja nas snašla.

A kada sam zvala, rečeno mi je da se naplaćuje pregled, odnosno konsultacije i da to košta 20-25e, ništa za zavođenje nije rečeno. Na kraju, platismo samo vidatox+vimang oko 115e, kao što i stoji u njihovom cenovniku.
sandrao
Aktivan član
Aktivan član

Post od sandrao »

Jelena, draga, hvala :D

Drago mi je da i dalje posecujes ovu temu i da se ukljucujes sa korisnim informacijama.

Ako te ne mrzi, ne bi bilo lose kako si u posedu originalnog pakovanja, da postavis ovde sve sto pise na uputstvu (iz kutije) koje si dobila uz lek. Ako je na stranom jeziku, pa ti je problem iz bilo kog razloga, slobodno mi posalji pp da ti dam moj mail, pa cu prevesti i vratiti ti prevedeno da mozes da ga postavis.

Veliki pozdrav od mene. Zelim ti lepu nedelju i lep zivot.

S
jelenamk
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Okt 25, 2009 12:21 pm

Post od jelenamk »

Nema problema. Sutra sam kod mojih pa ću i slikati sve :) .

A temu posećujem, iskreno, jer čekam da se javi neko i ostavi dobro raspoloženje i volju za dalju borbu sa ovim zlom. Čekam dobre rezultate za sve namučene i napaćene! A znam da ćemo ih dočekati, pa ne bih da propustim veselje :D .

Moj tata evo drugu nedelju pije Vidatox i naravno da je rano za neke drastične promene. Ovo ipak nije čarobni štapić, koliko god nam trebao. Nadamo se smanjenju Tu mase (grozote!!!) kako bi operacija bila moguća i nadamo se lepom i veselom druženju moje dece sa njihovim dedom. Pa koliko god da traje, ali da je lepa uspomena mojoj deci kroz život.

Želim svako dobro svima i čekam da se javljate sa zapažanjima o delovanju ovog leka (i opet da naglasim, želim da je lek)!
BAKS
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Apr 30, 2011 7:33 pm

Post od BAKS »

Ima nesto sto me zanima u vezi vidatox.Da li se moze kupiti vise bocica odjednom?Koliko sam razumjela jedna bocica traje mjesec dana.Sta posle toga?Ide li se ponovo ili oni mogu poslati pa da se novac uplati na ziroracun?Kako se prenosi mora li biti na hladnom?
JakoZabrinut
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Jul 16, 2011 9:09 pm

Post od JakoZabrinut »

Meni oval lek obecalo ix ljudi, ali jos niko nije bio od reci. Zato jos jednom molim svE koji mogu da mi pomognu da dodjem do ovog leka, bez obzira ESCOZUL ili VIDATOX. HVALA
sandrao
Aktivan član
Aktivan član

Post od sandrao »

Baks, Vidatox se cuva na sobnoj temperaturi. Lek se koristi dok se ne popije, sto je 2 do 3 meseca. Moze da se kupi vise bocica, ali vise od 2 nije potrebno. To pokriva skoro pola godine upotrebe, i sasvim je dovoljno, cak i u slucaju da nekom, iz kuce, zatreba protiv bolova, moze da se posluzi.

Znaci Vidatox ne mora da se cuva na hladnom. To je faza koja je prevazidjena u ispitivanju. I da, posto se popije bocica, ili jos bolje, kad je pri kraju, onda treba narucivati novu dozu.

Ti si ok? Sve u redu?

Pozdrav, S
santa
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Jul 27, 2011 6:53 am

Post od santa »

sandrao napisao:Santa, za sada najblize moze da se kupi u Abaniji, u Tirani. Imas sajt na jednoj od stranica, ostavljan je vise puta. Trebalo bi da se najavis, ako ides u Albaniju, jos ti, za njih, trebe prevedena KOMPLETNA dokumentacija. Vidatox je u Tirani 98 evra, a placa se i zavodjenje dokumentacije, 20 evra + pregled 25 evra.

Pozz, i srecno

S
nvala ti mnogo,,znaci najavim se telefonom ,,,dogovorim termin ,,uzmem sve * SPAM * sa dijagnozom,,,,i odem tamo,,oni to prevedu ja im platim 98 +20+25 evra i to je to....
santa
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Jul 27, 2011 6:53 am

Post od santa »

santa napisao:

Pozz, i srecno

S
nvala ti mnogo,,znaci najavim se telefonom ,,,dogovorim termin ,,uzmem sve * SPAM * sa dijagnozom,,,,i odem tamo,,oni to prevedu ja im platim 98 +20+25 evra i to je to....

Adresa:

Matrix je Pharma-klinike

RR. Irfan Tomini broj 30 / 1, Tirani, Albanija.

Mobitel: 00355 (0) 692415842 (09.00-12.30 / 15.30-19.30)
JakoZabrinut
Stalni član
Stalni  član

Post od JakoZabrinut »

Mislim da vec postajem dosadan, ali me morate razumeti.
Potreban mi lek ESCOZUL ili VIDATOX, pa molim sve koji mi mogu pomoci da dodjem do njega.
HVALA UNAPRED
TRALALALA
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Mar 31, 2011 5:17 pm

Post od TRALALALA »

zamolila bih nekoga ko se razume i ima iskustva da mi kaze,majka mi vec 3 meseca pije ovaj lek i sad bismo ubacili i onaj preparat NONI kao dodatak? on se pije samo izmedju ht da li je to ok zbog escozula ,kombinovati ova 2?
sandrao
Aktivan član
Aktivan član

Post od sandrao »

Tralala, draga, slobodno moze da se ubacuje bilo koji lek ili preparat zajedno sa Vidatoxom. Ne moze da smanji dejstvo bilo cega sto se unosi, ili da se pojave bilo koje reakcije.

Kako je mama? Ti?

Pozz, S
sandrao
Aktivan član
Aktivan član

Post od sandrao »

Zabrinuti, javljalo ti se vise ljudi, medju njima i ja, u zelji da ti pomogne da dodjes do leka. Da ne izgleda drugima kako nije moguce doci do leka, jer jeste. Imao si zelju da platis praznu bocicu, kad si se javljao na pocetku. Ne vidim problem, jer sada je Vidatox zvanicno lek i nije vise besplatan nigde, da se plati njegova cena. Ja sam preduzela sve sto mogu da dobijes lek. Dalje je na tebi.

Pozz, S

P.S.

Necu se javljati ovde neko vreme. Nadam se da cete se naci jedni drugima. Uvek iskrsne neko pitanje, i nadam se da ce oni koji imaju odgovor, odvojiti malo vremena, kako sam ja odvajala za njih na pocetku, i sto mi nije teasko da radim i dalje.
K'o da ostavljam malu decu u kuci bez nadzora:) Salim se. Ali stvarno, pomazite se, onako kako ovaj lek pomaze vama ili vasim najblizim i najdrazim.
Priroda se postarala za ovu bolest, kroz otrov skorpije koji NIJE OTROVAN ZA LJUDE. Ali jeste za ovu bolest. Kad mi ljudi zakazemo, tu je priroda. Ali za to moze da se cuje samo preko nas.
JakoZabrinut
Stalni član
Stalni  član

Post od JakoZabrinut »

SANRAO, jwste mi se javljalo vise ljudi, ali svi traze pare unapred pa da mi posalju onda. Tako sam vec ostao bez 60e za ESCOZUL koji nikada nisam dobio. I jos nesto, kazu mi da ce mi poslati ali na bocici ne pise ni ESCOZUL ni VIDATOX vec nasto drugo, ali ne brini unutra je VIDATOX. To mi je malo sumnjivo. Rekao sam da hocu da platim, ali da dobijem ono sto trazim. MISLIM DA SAM U PRAVU.
TRALALA imas li jednu bocicu za prodati. UNAPRED HVALA
Zaključana tema