Escozul, lek protiv raka

Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.

Moderatori: moderato, vlada99

Zaključana tema
Tijana13
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jan 12, 2011 11:27 am

Re: Escozul, lek protiv raka

Post od Tijana13 »

Naisla sam na neke informacije na internetu da ce Kubanci iz Labiofama drzati prezentaciju o Vidatoxu 25. jula u opstini Vozdovac. Medjutim, u opstini Vozdovac niko jos uvek nista ne zna o tome. Da li je neko cuo nesto vise o ovome, ili...?
sandrao
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Apr 23, 2010 5:59 pm

Post od sandrao »

Tijana, gde si to procitala?
Kubanci dolaze, i nije mi poznato da ce se obracati javnosti ovako kako ti kazes, ali znam da ce se obracati lekarima i potencijalnim partnerima u Srbiji. Znaci da ce Vidatoxa uskoro biti i u Srbiji.

S
sandrao
Aktivan član
Aktivan član

Post od sandrao »

JakoZabrinut napisao:Jos jednom molim sve dobre ljude sa ovog foruma da mi pomognu da pronadjem makar praznu bocicu od ESCOZULA koja mi je potrebna kao uzorak da bi mi prijatelj koji ide u KUBU doneo. Takva prilika se ne ukazuje cesto. UNAPRED HVALA
Da odgovorim i ovde - dakle ne treba bocica za uzorak, jer se Vidatox kupuje u apoteci, sa dijagnozom, i dobija se uputstvo za uzimanje zajedno sa lekom. Falsa ima, ali kad se kupuje preko stranih sajtova i to nije pravilo vec mogucnost. U Srbiji, sto je vaznije nema falsa, nikako ako se uzima Vidatox po ceni od 205 cuc, a ni kod varijante koju oni prodaju svojim gradjanima, i dalje u bocicama Escozula. Ne postoji nikakva razlika izmedju sadrzaja u ova dva pakovanja, ali postoji razlika u ceni.
Jos jednom da pomenem da se jedna bocica pije oko 3 meseca, tako da, ako se uzima Vidatox, sto ipak preporucujem, mesecna doza kosta oko 50 evra. Bez namere da otvaram raspravu o cenama, mislim da za lek nije mnogo.

Zabrinuti Jako, srecno, i javljaj se i kad ne budes imao pitanja.

Pozz, S
Tijana13
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jan 12, 2011 11:27 am

Post od Tijana13 »

U Kuriru i u Press-u su nedavno izasli clanci o Vidatoxu, i medju komentarima sam naisla na tu informaciju. Ja sam danas pozvala opstinu Vozdovac, i kao sto sam vec malopre napisala, tamo nisu culi nista o tome.
Evo sajtova, pa ko hoce, i ne mrzi ga da cita komentare ispod tekstova (ima ih 20-ak) moze da pogleda:

http://www.pressonline.rs/sr/vesti/zani ... piona.html

http://www.kurir-info.rs/planeta/kuba-i ... 100813.php
JakoZabrinut
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Jul 16, 2011 9:09 pm

Post od JakoZabrinut »

POsto vidim da niko nema uzorak leka ESCOZUL, imali neko bocicu VIDATOXA. MOLIM DA MI NEKO POMOGNE.
HVALA UNAPRED
JakoZabrinut
Stalni član
Stalni  član

Post od JakoZabrinut »

Mozda sam malo dosadan ali me morate razumeti.
Zamolio bih nekog ko ima praxnu ili punu bocicu ESCOZULA ili VIDATOXA da mi se javi.
PLACAM USLUGU
JakoZabrinut
Stalni član
Stalni  član

Post od JakoZabrinut »

Imali neko da mi proda bocicu leka ESCOZUL ili VIDATOX
TUCKO11
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jul 20, 2011 4:36 pm

Post od TUCKO11 »

Поштовани пријатељи,

Позивамо Вас и Ваше притатеље да присуствујете презентацији кубанског лека против канцера "Vidatox",

произвођач "Лабиофам" - Куба.

Љубазно вас молимо да своје присуство јавите на

телефон 063/205 - 853 или е-маил: [email protected]

Срдачни српско - кубански поздрави !!!

ДРУШТВО СРПСКО - КУБАНСКОГ ПРИЈАТЕЉСТВА

Зорица Добријевић Дабић - Секретар

063/205 - 853

П.С. Достављам вам информацију о презентацији лека.
TUCKO11
Novi član
Novi član

Post od TUCKO11 »

JakoZabrinut napisao:Imali neko da mi proda bocicu leka ESCOZUL ili VIDATOX
Odi na ovaj link http://www.pharmamatrix.net/en i videces kako izgleda vidatox bocica, oni su prodavci najblizi srbiji nalaze se u tirani.
sandrao
Aktivan član
Aktivan član

Post od sandrao »

TUCKO11 napisao:Поштовани пријатељи,

Позивамо Вас и Ваше притатеље да присуствујете презентацији кубанског лека против канцера "Vidatox",произвођач "Лабиофам" - Куба.

Љубазно вас молимо да своје присуство јавите на телефон 063/205 - 853 или е-маил: [email protected]
Срдачни српско - кубански поздрави !!!

ДРУШТВО СРПСКО - КУБАНСКОГ ПРИЈАТЕЉСТВА

Зорица Добријевић Дабић - Секретар

063/205 - 853

П.С. Достављам вам информацију о презентацији лека.
Hvala Tucko. Prezentacija ce biti u ponedeljak u sali Opstine Vozdovac. Ipak se treba najaviti.
.
S
JakoZabrinut
Stalni član
Stalni  član

Post od JakoZabrinut »

HVALA SVIMA. Napokon cu naci ono sto sam trazio, i nadam se najboljem. JEDVA CEKAM.
HVALA JOS JEDNOM.
TUCKO11
Novi član
Novi član

Post od TUCKO11 »

VIDATOX se moze nabaviti i u Tirani, zvanicni su zastupnici, samo kod njih se mora uraditi pregled i nakon pregleda se prepisuje terapija. Zakazivanje moze ici preko ovog maila [email protected] i tel.(0039) 3935992323.

Nekome moze biti od pomoci, oper je bliza Tirana od Kube.
TUCKO11
Novi član
Novi član

Post od TUCKO11 »

Pharma-Matrix Albania postoji i na facebook-u , ja sam preko fb kontaktirao sa njima !
cicamaca
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Jun 07, 2005 12:36 pm

Post od cicamaca »

cekajte,

ne moze preko dijagnoze nego bas traze pregled????

A sta gledaju na tom pregledu?
jelenamk
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Okt 25, 2009 12:21 pm

Post od jelenamk »

Prošle nedelje smo nabavili Vidatox baš iz Tirane, pa mogu da sa sigurnošću kažem da pregled nije potreban, već se sve obavlja sa medicinskom dokumentacijom. I to prevedenom. Tati su izdali Vidatox i bez prevedene dokumentacije (jer je i bila pregledna i vrlo jasna), ali su tražili da im dostavimo i prevode. Ovo verovatno zbog vođenja njihove statistike i daljeg praćenja.
Zaključana tema