Drugari u bolesti

Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
m.defranzza
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Sep 16, 2011 10:42 pm

Drugari u bolesti

Post od m.defranzza »

Svima vama koji ste mi pomogli savetima i svima koji su bolesni razmenjivali svoja iskustva Hvala .
Hvala i onim dragim sapatnicima koji su se borili i izgubili svoje najmilije koji su mi bili podrška u najgorem periodu svog života .
Zbog nereagovanja Administratora na sva vređanja aa-ace ili ti milannm ja sam prinuđena da se odjavim sa foruma .
Jer neželim da ni Vas bolesne a ni mene vređa jedna poremećena ,isfrustrirana osoba koja širi negativnu energiju i napada sve one koji se neslažu sa njegovim mišljenjem
DRUGARI U BOLESTI ŽELIM VAM SVU SREĆU OVOG SVETA ;OSMEH NA LICE I U BORBU ZA ŽIVOT.
gile52
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Avg 30, 2009 9:28 pm

Re: Drugari u bolesti

Post od gile52 »

m.defranzza,
не дајте се отерати! И ви сте својим писањем сигурно некоме помогли и били подршка. И ваше искуство је некоме корисно, а сви ми се овде окупљамо и дописујемо из једног важног разлога - или смо сами болесни или имамо неког нама јако важног и драгог (или смо, нажалост, имали) ко је болестан. Нисте изгубили ону најважнију борбу (хвала Богу), па не предајте се ни сада.
Све најбоље! :lol:
Мила
BoskoB
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Feb 18, 2013 1:47 pm

Re: Drugari u bolesti

Post od BoskoB »

Za korisnika sa imenom aa-aca nemam kulturne reči. On ne samo da je uzeo tuđe lične podatke i lažno se predstavlja sa nesumnjivo lošim namerama, nego se i sprda sa ostalim korisnicima foruma.

Za korisnika milannm jedino mogu da kažem da je očigledno previše iznerviran ponašanjem nekih "forumaša", ali bi bilo uputno da se malo smiri.

Bilo bi dobro kada bi mi ostali mogli da ne reagujemo na provokacije.

Ne treba da se zaboravi da postoje još neki razlozi za učešće u forumu, koji nisu isključivo sebični.
Odgovori