A tvoji preparati? Onaj što si mi prodao za 100 eur, posle kojeg ću verovatno završiti na dijalizi?aa_aca napisao:Нећу да оспоравам, али ме нервира огромна цена препарата ароније који се могу наћи по апотекама.
ARONIJA
Re: ARONIJA
Чуди ме да у лудницама својим пацијентима дозвољавају приступ интернету.
Zorankv napisao:A tvoji preparati? Onaj što si mi prodao za 100 eur, posle kojeg ću verovatno završiti na dijalizi?
Hajde, hajde...vrati pare čoveku pa se više ne prepucavajte, jer mi redovni korisnici foruma ne možemo od vas da živimo. Ti si napravio ovo sve, pa se sada vrati u Lazu, a nas ostavi na miru.aa_aca napisao:Чуди ме да у лудницама својим пацијентима дозвољавају приступ интернету.
Ma koji si ti redovan korisnik, glavonjo bandoglavi? Veze nemaš sa mozgom. Čovek od tebe ne može da živi. Lepo si se slizao sa tvojim pajtašima. Da nećete posle na grupnjak?
Janko M napisao:Hajde, hajde...vrati pare čoveku pa se više ne prepucavajte, jer mi redovni korisnici foruma ne možemo od vas da živimo. Ti si napravio ovo sve, pa se sada vrati u Lazu, a nas ostavi na miru.
Izvinjavam se administratorima foruma.
Na znam ja šta si kupio i ko ti je šta prodao, ali bi bilo dobro da meni vratiš onih 5000 evra što si pozajmio na "mesec" dana. Kada već pričamo o tome.
I što lažeš za dijalizu? Hoćeš da te to stvarno stigne, kao neko proročanstvo?
Zorankv napisao:A tvoji preparati? Onaj što si mi prodao za 100 eur, posle kojeg ću verovatno završiti na dijalizi?
- peniko
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 2:38 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Paznja, korisnik sa nickom milannm je korisnik koga znate kao aa_aca.milannm napisao:Na znam ja šta si kupio i ko ti je šta prodao, ali bi bilo dobro da meni vratiš onih 5000 evra što si pozajmio na "mesec" dana. Kada već pričamo o tome.
Cogito ergo doleo....
Koja si tu budala. I ko ti je taj što ga stalno spominješ, majmune jedan? Mnogo si postao opterećen. Da tebi nije ime Aca, pa ti se ne sviđa?

Onaj peder kozoljubac?

peniko napisao:To je onaj kog tvoj nick u svim postovima brani. Slucajnost?
Treba da vas je sramota,na ovom forumu bolesni od najteze bolesti traze savet i pomoc,a vi zdravi i obesni se prepucavate .Nadjite neko drugo mesto a sajt prepustite postenim ljudima.
Ja sam pokušao da pronađem neko rešenje za problem, ali sam naišao da ogavne govnare koji jedino umeju da pljuju po ostalima i tako godinama. Ja pljujem samo dva dana. Izgleda je to jedini način da se stoka otera sa foruma.
- peniko
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 2:38 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
@Maj70: Prepucavanja se ticu upravo zastite od prevaranata, bar sa moje strane.
@milannm: Kako mislis da oteras nekoga time sto radis?
Cogito ergo doleo....
Evo pogledaj i sam na šta ličim posle upotrebe tvog leka.milannm napisao:Na znam ja šta si kupio i ko ti je šta prodao, ali bi bilo dobro da meni vratiš onih 5000 evra što si pozajmio na "mesec" dana. Kada već pričamo o tome.
Koga ćeš ti da štitiš i od koga? Pa ti si najveći prevarant koga je ovaj forum video. Zavlačiš ljude svojim izmišljenim pričama. Smaraču lažljivi!
peniko napisao:@Maj70: Prepucavanja se ticu upravo zastite od prevaranata, bar sa moje strane.
Pa šta hoćeš? Lepši si nego što si bio. Mnogo si lepši. Taj ti je učinio veliku uslugu.Zorankv napisao:Evo pogledaj i sam na šta ličim posle upotrebe tvog leka.