ARONIJA

Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.

Moderatori: moderato, vlada99

Miketa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Apr 06, 2012 9:49 am

Re: ARONIJA

Post od Miketa »

Aronija matični sok 0605552577
Maj70
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Sep 29, 2011 3:11 pm

Post od Maj70 »

Covek DJURICA POPOVIC pravi proizvode na bazi pecuraka i ljudima koji su bolesni od raka daje besplatno.Kada budete razmisljai na taj nacin reklamirajte svoju aroniju na ovom forumu.Mislim da lako negde drugde mozete trgovati.Na ovom forumu su ljudi koji se bore za zivot i nemojte na hjima zaradjivati.Izvinite ako sam bila gruba.
CharlieBlonde
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Mar 12, 2012 5:11 pm

Post od CharlieBlonde »

Apsolutno se slazem sa Vama. Juce nam je prijatelj doneo iz Nemacke sok od aronije, 100% prirodan, i posle dugog ubedjivanja nam je rekao da ga je platio samo 5 eura. Samo jedna rec za vas prodavce- LESINARI!
Korisnikov avatar
zokac24
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Mar 21, 2012 10:07 am

Post od zokac24 »

ZARADJIVATI NA TUDJU MUKU,SRAMOTA.SNALAZIMO SE MI I BEZ VAS LESINARI JEDNI!!!
BOLJE SE GUBITE SA FORUMA!
m.defranzza
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Sep 16, 2011 10:42 pm

Post od m.defranzza »

Zokac potpuno te podržavam i stvarno je sramota da zarađuju na našoj muci.
Korisnikov avatar
zokac24
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Mar 21, 2012 10:07 am

Post od zokac24 »

NEKA IH MOLIM SE JA I ZA NJIH SAMO STO TO ONI NE MOGU DA RAZUMEJU..SHVATICE I NIKAD NIJE KASNO DA SE COVEK POKAJE
todornbg
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jun 06, 2012 1:43 pm

Post od todornbg »

Trenutno najbolji sok od aronije Black Aronia u Beogradu u megamarketima Idea i većini apoteka kako po Beogradu tako i po Srbiji.

http://www.btm.rs

Slika

Dobijen hladnim ceđenjem i pasterizacijom.
100% koncentrat bez dodatka vode, šećera, konzervansa i drugih aditiva.
Pakovanje je prilagođeno da u vremenskom periodu po otvaranju, pa dok se ne popije, ne dolazi do procesa oksidacije ili nekog drugog hemijskog procesa.

CERES sertifikat za organsku proizvodnju.

http://www.btm.rs
ENIV
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Jun 10, 2012 11:14 am

Post od ENIV »

Mi koristimo aroniju ,proizvodjac Armedina.. Kosta oko 3000,din. Moj muz je pije,yavrsio je peti ciklus hemioterapija i krvna slika mu je fantasticna..
Tina na
pokojnik
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jul 03, 2012 8:03 pm

Post od pokojnik »

ja koristim sok od aronije vec neko vreme i mogu vam reci da se generalno osecam dosta bolje i agilnije i stvarno nisam se razboleo nijednom odkad je koristim. inace je jako dobra za osobe koje su na hemoterapiji jer pomaze u otklanjanju radioaktivnih nukleida iz organizma. sok od aronije je bio obavezan za sluzbena lica koja su radila posle cernobiljske katastrofe. ja sam radiolog tako da mi to otklanjanje radioaktivnih kontaminenata dosta znaci. kod nas je veoma cesta pojava radijacijske anemije. skoro sam radio analize krvi, sve je kao u udzbeniku, a pre koriscenja aronije sam imao malih problema sa krvnom slikom.
Vanjac
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jul 21, 2012 5:29 pm

Post od Vanjac »

Moja mama pije trecu bocu aronije proizvodjaca Armedina. Pije jednu vecu rakijsku casicu ujutru na prazan stomak. Poslije druge boce krvna slika joj se dosta poboljsala, u odnosu na krvnu sliku od prije mjesec dana. Tek je prije 4 dana otpocela prvi ciklus hemioterapije Cisplatin/Gemcitabin, krvna slika jos nije radjena, ali se nadam da ce biti dobra. Uz aroniju pije jos mnogo drugih preparata za poboljsanje krvne slike.
serbinator85
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Feb 07, 2012 4:53 am

Post od serbinator85 »

Hladno cedjeni koncentrovani sok od Aronije spravljen od biranih plodova sa padina planine Rudnik u srcu Sumadije sa naj starijih zasada u Srbiji, pored soka tu su i ostali proizvodi: kapsule Aronije, caj,vino,suseni mleveni plod i jos dosta toga .. za vise informacija o Aroniji kao i proizvodima ove jako lekovite vocke posetite sajt http://www.* Slika
Korisnikov avatar
floke23
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Dec 05, 2011 10:44 am
Kontakt:

Post od floke23 »

Kod mene u porodici se aronija pije vec duze vrijeme, prvo je poceo otac koji je primao hemoterapije... Mogu samo da kazem da pomaze dosta oko popravljanja krvne slike pogotovo u ovakvim situacijama..Mada on pije i cijedjenu cveklu i ostale prirodne sokove, ali sto se aronije tice najbolja je ARMEDINA koja se moze kupiti u apotekama, cijena je oko 30e ali cesto imaju prezentacije i akcije kupis 2 dobijes 3. Majka se uvijek raspita u apoteci kada ce biti akcija i onda uzme 3 flase.

Pozdrav dobri ljudi
vlada79
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Jun 27, 2012 1:16 pm

Post od vlada79 »

Tako je ARMEDINA je najbolja i ona je sibirska aronija,uvozi se i ovde se samo cedi i pakuje,ostalo je aronija koja nije losa ali nema svojstva koja su potrebna onkoloskim bolesnicima. Pozdrav i sve naj.
kiwibel
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jan 17, 2013 9:54 pm

Post od kiwibel »

Maj70 napisao:Covek DJURICA POPOVIC pravi proizvode na bazi pecuraka i ljudima koji su bolesni od raka daje besplatno.Kada budete razmisljai na taj nacin reklamirajte svoju aroniju na ovom forumu.Mislim da lako negde drugde mozete trgovati.Na ovom forumu su ljudi koji se bore za zivot i nemojte na hjima zaradjivati.Izvinite ako sam bila gruba.

Majo i on prodaje svoje proizvode 1400din teglica sa isporukom...vidim da je tvoj odgovor od prošle godine ali čisto za one koji su novi i iščitavaju ove teme kao i ja, u potrazi za nadom i lekom...
Aroniju sam za moga oca nabavila iz Nemačke, 3l 50eur. sa svim onim oznakama Bio, organ i ne znam šta već, ima slavinu i vakum pakovanje.
npul
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Apr 17, 2011 3:14 pm

Post od npul »

Cela moja porodica pije sok od aronije,a nabavili smo je prevashodno zbog supruga koji je operisao tumor na mozgu. Kupovali smo je od raznih proizvodjača,ali najpovoljnija cena je u Nemačkoj, na ovom sajtu http://www.aronia-original.de/bio-aroni ... liter.html ukoliko ima neko da je donese. Odličnog je kvaliteta,a tri litra kostaju 19,50 evra.
bolest dolazi na kilograme, a odlazi na grame...
Odgovori