ARONIJA Sok od Aronije 0.7l i sadnice

Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.

Moderatori: moderato, vlada99

serbinator85
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Feb 07, 2012 4:53 am

Re: ARONIJA Sok od Aronije 0.7l i sadnice

Post od serbinator85 »

U prodaji Sadnice Aronije ,hladno cedjeni koncentrovani sok od Aronije bez dodatka secera i konzervansa 1500din 0.7l,zatim tu su kapsule Aronije ,slatko caj kao i vino od Aronije.
kontakt telefon: 065/813-70-60
e- mail:[email protected]
http://www.*
corado
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Dec 06, 2011 10:58 pm

Post od corado »

serbinator85 napisao:U prodaji Sadnice Aronije ,hladno cedjeni koncentrovani sok od Aronije bez dodatka secera i konzervansa 1500din 0.7l,zatim tu su kapsule Aronije ,slatko caj kao i vino od Aronije.
U PRODAJI TRAKTOR IMT I MOTOR OD STOJADINA ,A JA SE ZAJEBO PA KUPIO DVE FLASE OD 0,7L TVOG CENJENOG SOKA ,NI PRIBLIZNO ONOM IZ BIOSPAJZA !!!
serbinator85
Novi član
Novi član

Post od serbinator85 »

corado napisao:
serbinator85 napisao:U prodaji Sadnice Aronije ,hladno cedjeni koncentrovani sok od Aronije bez dodatka secera i konzervansa 1500din 0.7l,zatim tu su kapsule Aronije ,slatko caj kao i vino od Aronije.
U PRODAJI TRAKTOR IMT I MOTOR OD STOJADINA ,A JA SE ZAJEBO PA KUPIO DVE FLASE OD 0,7L TVOG CENJENOG SOKA ,NI PRIBLIZNO ONOM IZ BIOSPAJZA !!!
Jako mi je zao kad vidim ovakve komentare "TRAKTOR ...STOJADIN" sto doticnom gospodinu nije prvi put... tacnije mi je zao tih ljudi koji nemaju drugo sta da rade nego idu sa teme na temu i pljuju, vredjaju, ponizavaju bez osnova ..gospodin moze da se predstavi i kaze svoje cenjeno ime i prezime ako je imao losa iskustva sa nasim proizvodima sto se vlo lako moze utvrditi da li je isti kupovao Berry Family sok ..... ali ne, on je dosao samo da blati jedne a reklamira druge , ok razumem ja da hoce on da promovise drugog proizvodjaca ali prijatelju to se ovako ne radi veruj mi ....... jedna rec kojom se mogu opisati takve osobe neobrazovan ili jos bolje primitivan, sto se da i videti iz njegovih komentara.
corado
Stalni član
Stalni  član

Post od corado »

Mozda sam ja primitivan ali si ti bezobrazan da se reklamiras na temi onkologija ,i pravis svoj biznis na bolesnim ljudima .Pogledaj ,dosta njih ti je to i napisalo !
Eno ih dve flase u frizideru ,iskreno mrzi me da ih slikam i postavim .Ne reklamiram ja nikog ali vidim razliku covece !
serbinator85
Novi član
Novi član

Post od serbinator85 »

prvo nemoj stavljati znakove uzvika jer izgleda kao da vices .... a drugo ako si mogao da primetis da ja nisam jedini koji je pomenu sok na forumu ONKOLOGIJA o kome pricas kao da je deo VMA a ne najobicniji forum, nego da se vratim na to zasto sam sok tu stavio, stavio sam ga iz razloga sto taj sok pomaze tim ljudima i sto se ljudi javljaju sa pozitivnim komentarima, a i zato sto je jedan od naj jefitinijih na trzistu a potpuno je organske prirode bez ikakvih zasladjivaca ,konzervansa i sta ti ja znac cega..... mozda ti je zato losiji od onih "100% prirodnih" koji imaju sladak i doteran ukus. moje ucesce u ovoj diskusiji je sa ovim zavrseno i zalim ako su moji komentari bilo kome naneli bilo kakvu stetu.
corado
Stalni član
Stalni  član

Post od corado »

zokac24 napisao:ZARADJIVATI NA TUDJU MUKU,SRAMOTA.SNALAZIMO SE MI I BEZ VAS LESINARI JEDNI!!!
BOLJE SE GUBITE SA FORUMA!
Vuuuk
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Feb 04, 2012 3:36 am

Post od Vuuuk »

Aronija koja se gaji i prozivodi u srbiji daleko od toga da ima svojstva kao original koja raste u sibirskim uslovima,ti sibirski uslovi joj i daju da je najbolji antioksidans do sada poznat uz mnogo drugih vitamina koje posjeduje,,ova domaca u srbiji je daleko od sibirske to je vec druga vocka ,tako da vam svima preporucujem ako znate da neko prodaje original sibirsku tu kupite i ako je duplo skuplja makar znate da uzimate to sto je dokazano,ovo domace ili npr.punjeno u bugarskoj i njemackoj nije ni priblizno kao sibirska,,,,na 100gm ploda sibirska ima 16100 orac jedinica a punjena u bugraskoj 7200,i to da se uzme sa rezervom s obzirom kakvi su bugari,,ja uzimam od ljudi koji uvoze iz sibira adresa je www.armedina.com kada su im promocije za dvije kupljene flase treca je gratis,jedna flasa je nesto manje od 3000din.
Korisnikov avatar
zokac24
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Mar 21, 2012 10:07 am

Post od zokac24 »

Corado nemoj pogresno da me shvatis nemas potrebe da me citiras stojim iza svake svoje reci i u ovoj borbi covek nekad pretera a to je i razumljivo jer ne vredi se svadjati od toga nema nista.Sta sam imao da raspravim sa serbinatorom85 ja sam raspravio i preko pp i ovako.SLOBODNO NEKA CITIRA PP AKO HOCE POSTO JE I OVO NJEGOV FORUM.
corado
Stalni član
Stalni  član

Post od corado »

Ne shvatam te ja pogresno zookac ,samo me nervira sto se ovaj reklamira ovde ,ja kupio dve flase ali ni priblizno nije aroniji ARMEDINA ,jeste ovo jeftinije ali je ovde vuuuk u pravu ,velika je razlika.Serbinator85 se ubi reklamirajuci se ,ali stvarno nije to ta aronija.Ja sam veoma realan covek ,jes da me je vuuuk prozvao i prevarantom ,i gmizavcem i olosem , ali ako budem ustanovio da vidatox stvarno nema nikakvo dejstvo ,obecavam da cu mu se licno izviniti ,u suprotnom bice moj neprijatelj zauvek.
todornbg
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jun 06, 2012 1:43 pm

Post od todornbg »

Trenutno najbolji sok od aronije Black Aronia u Beogradu u megamarketima Idea i većini apoteka kako po Beogradu tako i po Srbiji.

http://www.btm.rs

Slika

Dobijen hladnim ceđenjem i pasterizacijom.
100% koncentrat bez dodatka vode, šećera, konzervansa i drugih aditiva.
Pakovanje je prilagođeno da u vremenskom periodu po otvaranju, pa dok se ne popije, ne dolazi do procesa oksidacije ili nekog drugog hemijskog procesa.

CERES sertifikat za organsku proizvodnju.

http://www.btm.rs
milannm
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Avg 06, 2013 10:56 am

Post od milannm »

Ma šta nisi nevaspitan. Samo to i imaš od reči u svom rečniku.

peniko napisao:PICKA, k****, PIZDA, JEBANJE, GOVNO!!!
Nisam nevaspitan, samo zelim da vidim da li administratori posecuju forum, sta je potrebno uraditi da bi administratori reagovali i da li ce, ako nesto i budu brisali, obrisati ceo topic ili samo ovaj post...

Izvinjavam se administratorima foruma.
Korisnikov avatar
peniko
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 2:38 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od peniko »

milannm napisao:Ma šta nisi nevaspitan. Samo to i imaš od reči u svom rečniku.

peniko napisao:PICKA, k****, PIZDA, JEBANJE, GOVNO!!!
Nisam nevaspitan, samo zelim da vidim da li administratori posecuju forum, sta je potrebno uraditi da bi administratori reagovali i da li ce, ako nesto i budu brisali, obrisati ceo topic ili samo ovaj post...

Tvoja mama ne misli da je to tako lose...
Cogito ergo doleo....
milannm
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Avg 06, 2013 10:56 am

Post od milannm »

Ponavljaš se pa ću i ja. Imaš li ti u svom rečniku još nešto osim majke, edipu jedan kompleksaški? :lol:
Izvinjavam se administratorima foruma.
Odgovori