Alternativna Medicina

Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.

Moderatori: moderato, vlada99

JakoZabrinut
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Jul 16, 2011 9:09 pm

Re: Alternativna Medicina

Post od JakoZabrinut »

Ja sam pristalica alternative i tu se slazem sa vama. Mislim da sam nastavio sa hemo, bio bi pokojni odavno. Bar sam takvog ubedjenja, jer posle svake hemo, sam osecao vecu malaksalost sto me je pocelo i psihicki da unistava. Mislim da mi je alternativa vratila nadu da cu uspeti da se izborim, sto i ostalima od srca zelim.
JakoZabrinut
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Jul 16, 2011 9:09 pm

Post od JakoZabrinut »

Kojekude, i ja sam veliki pristalica ALTERNATIVE, tako da se slazem sa vama u potpunosti. Ja da sam nastavio sa hemo, mislim da bi odavno bio pokojni, jer posle svake hemo sam bio sve slabiji i sav malaksao. OKRENUO SAM SE ALTER, I CAJEVIMA za imunitet kao i vitaminu b17 sto mi je mnogo pomoglo, tako da i ne planiram da se vratim medicini, pa kako bude.
Kalif umesto kalifa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jun 25, 2006 6:09 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Kalif umesto kalifa »

Moja mama je umrla od od tromba koji je nastao kao posledica dugotrajne hemoterapije. što naravno ne znači da mnogima nije pomogla , ali ponekad to je čisto razaranje organizma bez uticaja na bolest, sva sreća da postoje alternativni metodi
smederevac66
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Sep 03, 2011 8:09 pm

Post od smederevac66 »

mozda treba probati caj od korena sumske ciklame,koristim ga vec mesec dana i osecam se dobro,pomaze a ne moze da skodi.
Ako nista drugo,makar zivim u nadi da ce biti bolje sto je takodje bitno.Mislim da svakako treba uzimati sve i ciniti na podizanju imuniteta.Licno ne verujem da cu ikada pristati na hemoterapiju,jer verujem da postoje i drugi nacini da se pobedi ova bolest.Samo hrabro isamo napred
Puno srece i zdravlja svima
zivim svoj san
Batapaa
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jul 09, 2009 6:09 pm

Post od Batapaa »

Beli luk leči bolje od antibiotika

Glavni sastojak belog luka je 100 puta moćniji od dva osnovna antibiotika koji se koriste kod trovanja hranom, poručuju naučnici.

http://www.b92.net/zdravlje/vesti.php?y ... _id=605986
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Post od aa_aca »

Бели лук је одличан против вируса ако се прави напитак по рецепту који је моја мајка давно нашла. Рецепт сам ставио на мој сајт њњњ.аца.рс под Савети, Здравље, Имунитет.

Везано за такозвану алтернативну терапију тумора, морам да напишем да ми је веома интересантно колико се поклапа са терапијом против кандиде. Кажем "такозвану" јер је глупо нешто што је здраво називати алтернативом насупрот званичном тровачком начину лечења тумора (цитостатицима...)
Odgovori