Akutna mijeloblastna leukemija M1

Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Malecka86
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Dec 20, 2012 10:16 pm

Akutna mijeloblastna leukemija M1

Post od Malecka86 »

Poštovani članovi i gosti,

U mojoj porodici je osoba od 47 god ženskog pola obolela od akutne mijeloblastne leukemije, tip M1. Trenutno prima prvu terapiju citostatika. Nisam pristalica hemoterapije, zračenja i sl., kao što ni ona nema poverenja u alternativne metode i pokušajima lečenja van bolnice, što i sama razumem jer i meni nekad sve metode deluju suviše rizično.
Čitala sam o Radi Milošević, kao i da se prilikom njenih terapija izgubi na kilaži. Zvuči mi obećavajuće, ali ne znam da li se njene terapije mogu primenjivati u kombinaciji sa bolničkim. Kako je navedena bolesna osoba veoma krhka i trenutno ima 38 kg i činjenica da se kod terapije g-đe Rade gubi na kilaži - predstavlja problem da ovu metodu poimim kao pravu za moju mamu.
Svako ko ima slično iskustvo, savet i bilo kakvu informaciju i pri tom malo vremena - neka napiše sve što misli da treba da znam.
Hvala vam.
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Re: Akutna mijeloblastna leukemija M1

Post od aa_aca »

Можда да прегледаш текст са овог италијанског сајта: http://www.curenaturalicancro.com/thera ... ncini.html.
Bojana2311
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 19, 2012 11:14 pm

Post od Bojana2311 »

Draga Malecka86,
ukoliko se osoba odlucila za hemoterapiju, i ako je vec izgubila dosta na kilazi, preporucujem iz iskustva da joj samo jacate imuni sistem. Sto vise tecnosti, vode, sto manje mesa, izbacite sve belo iz ishrane ( so, secer, brasno, mleko i mlecne proizvode ). Kupite sok od aronije, koji je odlican, poboljsava krvnu sliku i doprinosi opstem boljem stanju organizma. To nije alternativa, to je samo jacanje organizma prirodnim putem. Ni ja ne volim lekove. Da, neka uzima i propolis svako jutro pre jela jednu kasicicu.
Nisam cula za Radu Milosevic, i savetujem vam da to za sada ostavite po strani. 38 kg je strasno malo, i glavna stvar treba da vam bude jacanje njenog organizma. Hemoterapija je teska, i jako iscrpljuje.
Drzi se, Malecka, glavu gore, budi uz svoju mamu, i veruj! Sad sam gledala na netu, prognoze nisu lose, samo je jako vazno JACATI ORGANIZAM DA BUDE U STANJU DA SE BORI PROTIV OVE GROZNE BOLESTI!
gagi0101
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Mar 11, 2012 11:53 am

Post od gagi0101 »

Malecka86 napisao:Poštovani članovi i gosti,

U mojoj porodici je osoba od 47 god ženskog pola obolela od akutne mijeloblastne leukemije, tip M1. Trenutno prima prvu terapiju citostatika. Nisam pristalica hemoterapije, zračenja i sl., kao što ni ona nema poverenja u alternativne metode i pokušajima lečenja van bolnice, što i sama razumem jer i meni nekad sve metode deluju suviše rizično.
Čitala sam o Radi Milošević, kao i da se prilikom njenih terapija izgubi na kilaži. Zvuči mi obećavajuće, ali ne znam da li se njene terapije mogu primenjivati u kombinaciji sa bolničkim. Kako je navedena bolesna osoba veoma krhka i trenutno ima 38 kg i činjenica da se kod terapije g-đe Rade gubi na kilaži - predstavlja problem da ovu metodu poimim kao pravu za moju mamu.
Svako ko ima slično iskustvo, savet i bilo kakvu informaciju i pri tom malo vremena - neka napiše sve što misli da treba da znam.
Hvala vam.
Malecka!-poruci svojoj mami kapsule "Skutelariae"-neka to pije i bice sve OK.u koliko zelis vise informacija-javi mi se mailom koji ces naci ovde na forumu uz moj komentar o NHL'u.poz...gagi0101.
Odgovori