Broju 9 ocigledno da nemas vremena da napises neke konkretne cinjenice koje poznajes (a sudeci prema onome sto si do sad rekao cini se da i ne mozes jer ih ne poznajes). Nisam vidio da si ista konstruktivno napisao ili obrazlozio. Samo napadas bez da navedes ikakve cinjenice.
Ocigledno ti je ishrana sa 70% "kvalitetne" masnoce udarila malkice u glavu
Da, vremena imam veoma malo, te samo jedan detalj: taj način ishrane omogućio mi je da trajno (vec 4 godine) skinem 20 kilograma pri čemu sam dobio najmanje 5 kg mišića više, sto znači da sam sa sebe iscedio najmanje 25 kg (!) čistog sala!
I to bez dana teretane (sport samo rekreativno), grama proteina, kreatina (o steroidima da i ne govorim...), ili bilo čega drugog, a u periodu od oko dve godine.
Svoju građu (neko više voli to da nazove "body composition") sam do te mere promenio da me ljudi koji me ceo zivot znaju kao "tromog Bucu" jedva i prepoznaju
Ali, najteže u svemu tome je bilo da se izborim sa predrasudama i zabludama koje i mnogi lekari propagiraju, a koje vidim, na žalost, da i ovde u velikoj meri vladaju
Moje lično mišljenje je da je nutricionizam ne samo medicinska, već i socijalno-društvena, disciplina budućnosti