Treba mi podrska

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od mikalja »

A i ljuta sam na tebe hijena :oops: !Necesh da pishesh na proji a puca mi lastish na gatjkama doope mi seva ti nishta ne reagujesh svi mi se smeju :D :D :D !Ajde javi se mila :P
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Dobro jutro hijena i svi ostali koji svracaju ovde.Ja se jedva izvukoh iz one guzve,jer nas je pokupila sanyalica da se slikamo svi zajedno (ona je ministarka) a mi porodica pa nas okupila odjednom .Ujka Vasa tako joj predlozio.Pa hijenche mi dodjosmo po tebe ,upadaj unutra mada sam i ja izvirila jer mi muka :x ministarka prdnula da bih nas rasterala,ali mila nabavili smo mi gas maske ocesh sa nama?AAAjde lutkice nasha,nadam se da si jutros bolje ?Celu noc sam mislila na tebe!Idemo na proju toplu i jogurtic hladan !Ajde poruchkaj malo,pa malo i njammmmmmmm!
ljubim te puno puno puno !Javi mi se pile nashe :cry: .Nemoj da budesh takva ajde.
________________Pozdrav za sve hijenche bubim te i javi se brej :oops: :wink:
hijena
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Mar 07, 2008 10:35 pm

Post od hijena »

evo me...javljam se. nemojte se ljutiti na mene ako se redje javljam, ali stvarno imam probleme...mogu da obecam da cu pokusati da se hrabro suocim sa mojim problemom sa ishranom, ali to je sve. Vi uzivajte u proji i jogurtu, nastavite, i ja cu pokusati. volim vas sve!
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

hijena napisao:evo me...javljam se. nemojte se ljutiti na mene ako se redje javljam, ali stvarno imam probleme...mogu da obecam da cu pokusati da se hrabro suocim sa mojim problemom sa ishranom, ali to je sve. Vi uzivajte u proji i jogurtu, nastavite, i ja cu pokusati. volim vas sve!
BRAVO misha ti tvoga :D I to je uspeh,mrvice po mrvica pile nashe :P :P :P Ajde oporavi se i na PROJU pichimo SVI SVI SVI BRIGADA projaritza :lol: :lol: :lol: :lol: Ljubimo te :wink: Tu smo uvek kad ti zatrebamo TO DA ZNASH!Imash pp neshto ovaj sajt nije u redu i on se neshto buni pa prochachkaj pp pliz :D :P
__________POzzzzzzzzzz :wink:
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
Kontakt:

Post od jesy »

hijenche morash da budesh olje,da bacish probleme iza sebe,i zbog sebe i zbog nas,pa shta cemo mi bez tebe na temi proja??ljubim te mila kao i sve dame
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Nov 10, 2007 7:58 pm

Post od snsara »

Jos jedna poruka hijeni od mene, jeste da sam od skora tu :D :D .

Draga moja hijena :D :D
Borim se skilama od polaska u skolu tj. sa oko 20 kg preko pozeljne i zdravstvene. Pored toga prodjoh uzasne dzumbuse u zivotu koje ne bih da ti pominjem, sve u svemu nista nije stimalo, para nije bilo, a ljubav je nekako gurala ali ne ni ona savrseno ... da bih tek sa 38 godina stigla do bebe, cerke mog andjela od skoro 7 meseci.

Imam ohoho kila previse i smetaju mi cinjenica, probacu da ih skinem opet. Uspela sam bila od 13 - 14 da skinem 15 kg i drzim tako skoro 7 godina. Onda bi nesretna ljubav, zatvaranje u kucu, tesenje hranom i slatkisima ... samo bez povracanja. I onda vratih polako ali sigurno :oops: opet te iste kile i dodadoh ....

Najbolje sam rezultate uvek postizala kada sam IZASLA IZ KUCE ... PA MAKAR I SAMA. Setala sam se gradom, lunjala, pila kafu i POMOGLA SEBI KADA SAM SE POCELA RADOVATI DA NA MIRU SAMA, PO SUNCANOM DANU BEZ OBZIRA NA MESTO, popijem kaficu ujutru i uzivam u suncu, makar i zubatom, pticama i prosto sto je novi dan stigao....

Ples i vezbe ti mogu puno pomoci kao i meni ne da skinem kile, vec prosto posto podsticu serotonin koji utice na raspolozenje, Radi sve one stvari koje zelis ... pevaj, igraj, setaj se I BAS TE BRIGA STA DRUGI KAZU. ZIVI ZIVOT :lol: :lol:

Da ne zaboravim ja sada hocu da skinem visak jer mi fizicki ne prija, a ne iz drugog razloga.

Nadam se da ces naci barem nesto od ovog korisnim. A ljudi oko tebe ako i kad ti ne prijaju PRESKOCI IH ili nadji druge za druzenje....

Pozdrav od sveg srca :D :D :D (mada ga danas nije bas korisno imati)
Sara
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

uvek se treba boriti,nikada ne treba klonuti to je osuda samog sebe,zato veselice samo napred,nikada se ne okrecite za sobom,ljubim vas sveee mile dame
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

hijena napisao:evo me...javljam se. nemojte se ljutiti na mene ako se redje javljam, ali stvarno imam probleme...mogu da obecam da cu pokusati da se hrabro suocim sa mojim problemom sa ishranom, ali to je sve. Vi uzivajte u proji i jogurtu, nastavite, i ja cu pokusati. volim vas sve!
Hijena moja mila ,stize tvoja vila!A sad sklopi okitze stize spasonosni prah PSpsPsPsPsPsPs Sad ce biti bolje milo moje :D .Idemo dalje mnogo je njih koji pomoc traze a svi zasluzuju da da im bude bolje, zar ne hijenche milo moje?A shta mislish hijenche da ih umesto charobnog praha posipam izmrvljenom toplom projom ? :wink: Ideja nije losha nikako !Zato u akciju krecem ja tra la la la laaaaaaa PsPsPsps :D :wink:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Ja tek sad videh da sam zbog hijene otishla u STIHOKLEPCE :D :D :D !Josh cu izdavati pesme pa ce te se ponositi shto ste me poznavale axam ,da,da :wink: :D :D :D !Sve sve ali si me jako obradovala sa postom onim na proji.Osecam da nismo zalud bile tu i da cesh josh vishe ruchkati ,biti sve bolje i bolje makar mi vikali zini hijenche aaaavio am njam :D :D :D 1Dushitze nasha mila kako nam trebash koliko i mi tebi :D :D :D
lujka
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Jul 26, 2008 8:48 pm

treba mi podrљka

Post od lujka »

Zdravo djevojke. evo vam se pridruћuje treжa.
neznam koliko vi imate godina i koliko ste visoke, kao i to koliko trenutno imate kilograma.
Ja mislim da ste vi joљ uvijek ok, samo sebe nevolite onoliko koliko vrijedite. Ja sam otiљla u opsajd i tjeљite se da ima mnogo gorih od Vas a da li padaju u depresiju, pa do ovakvog mog stanja me je i dovela depresija, odnosno nisam sebe dovoljno cijenila.
naime da vam se prestavim. Imam 139 kg. visoka sam 164 cm. Pre 8 godina za 1 godinu sam dobila 36 kg a posle svake godine po malo.

Da vas pitam da li imate neљto u ћivotu do иega vam je stali. Ja sam to tek otkrila pre pola godine, i poиela se buditi, da se pokuљam bar malo vratiti u normalu.
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

mozhesh se vratiti u normalu sigurno,ali se morash mnogo chega odreci,smanjiti hranu pod hitno,da shto vishe shetash,da radish vezhbe,i da jedesh shto vishe povrca i primetice se uspeh,pozdravljam te
Korisnikov avatar
CecaV
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Nov 03, 2007 9:29 pm

Post od CecaV »

Drage devojke,vi imate bolest zavisnosti,isto kao i vecina ovde na nutricionizmu;poenta je u tome da svi priznamo sebi da nase bolesti nisu nista drugo do bezanje od problema.Uvek kad nam se desi neka problematicna situacija,mi se vratimo na stari obicaj bespotrebnog jedenja,povracanja,neko pijenja,drogiranja........svako ima svoju boljku;ali sustina je da mi zapravo podsvesno grlimo svako svoj problem i stvaramo situaciju u kojoj ne mislimo ni o cemu drugom osim o tom problemu,a sve one realne zivotne probleme ostavljamo da cekaju dok se mi ne smilujemo da pocnemo da ih resavamo.Sto je najgore ozbiljni problemi se gomilaju dok se mi posvecujemo ovim licno izkonstruisanim.
Nema boljeg leka za sve nas od suocavanja sa zivotom,sa svim sto on sa sobom nosi,bilo to lepo ili ruzno.Problemi dolaze skoro svakoga dana,treba ih resavati odmah,a ne ostavljati po strani.Lepe stvari se takodje desavaju svakoga dana,ali tuzna cinjenica je da ,previse zagledani u sebe,u svoja nezadovoljstva,te iste lepe stvari prolaze mimo nas,potpuno neopazene.
Upoznati sebe,to je resenje!!!!!!!Zapitajte se sta je to sto volite i zapisite to;u pocetku moze biti tesko,ali postepeno cete se secati sve vise stvari...Radite stvari koje volite sto je cesce moguce,UZIVAJTE U ZIVOTU!!!!!!!!!!!!
PUSTITE PRAVILA O TOME STA KADA I KAKO JESTI,VEZBATI
ONO STO PRIJA JEDNOM COVEKU,NE MORA PRIJATI DRUGOM,SVI SMO MI RAZLICITI,SLICNI,ALI IPAK RAZLICITI
Sastavljeni smo od krvi,mesa,kostiju,hormona,zelja,emocija......Nas organizam odlicno zna sta mu prija a sta ne.Ako ostavite sebe dovoljno dugo bez hrane,pa ogladnite zaista,a ne psihicki,organizam ce vam tacno reci sta mu je potrebno ,u vidu jede mi se to......probajte to da uradite vise puta za redom i videcete da ce vam se sve cesce jesti bas ono sto je zdravo,jer u pocetku moze da pobrka culo ukusa sa navikom i potrebom,ali kasnije sve manje brka te stvari,a jos ako jedete polako i pazite da se ne prejedete,e onda je to pun pogodak.Ma nije covek krava prezivara,da jede samo zelenis i to na svakih 15 min.Hrana nije problem,nego Bogom dat nam izvor energije i ZADOVOLJSTVA.Treba jesti i uzivati.Jedite ukusnu hranu,iz lepih tanjira,lepo aranziranu,u dobrom drustvu.......
Budite fizicki aktivni,ali na nacin koji vam zaista prija;ja recimo volim da vozim bicikl,da setam,plivam,kampujem,sta vi volite?
Ne zaboravite da je sasvim dobra fizicka aktivnost setanje psa,ili igranje sa decom.Ovaj svet danas pokusava da nas izdresira da budemo masine,ali mi smo ipak ljudi.Namecu nam ideju da su jedine fizicke aktivnosti one za koje nam uzimaju novac,ili one sa kojima se mozemo takmiciti na olimpijadi.....NEEEEE VOOOOOOOO LEM teretanu,aerobik,tae bo i slicna sranja u zatvorenom prostoru,za koje mi jos i namecu ono cuveno od-do.Hocu bre da sta hocu, kad ja hocu,koliko hocu,gde i s kim hocu;ja sam bre covek a ne masina!!!!!!!!!!
Pronadjite svoj izvor radosti,uzivajte u zivotu,ugodite sebi,suocite se sa problemima...Pa ako nekada i morate da izbegnete suocavanje,bezite u uzivanje,a ne u druge probleme.
Volim vas i podravljam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
lujka
Aktivan član
Aktivan član

Post od lujka »

Svetlani:

Pa i tvoja se naрe pametna.. :D :D :D . doro nam je soљla da nas opomene..... :wink: :wink:
al moћda dobijemo ono љto traћimo :roll: :roll:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

lujka napisao:Svetlani:

Pa i tvoja se nađe pametna.. :D :D :D . doro nam je sošla da nas opomene..... :wink: :wink:
al možda dobijemo ono što tražimo :roll: :roll:
Tako je Lujkic :D :D :D Neka si se ti nama povratila opet :D :D :D IdEMO dalje gazi sve !A teshko onom na koga ti stanesh jelda? :lol: :lol: :lol: Josh sad i nekako,a da je bilo pre mesec dana qqqq :P :P :P :D :D :D Samo napred Luuuujkaaaaa :wink:
Slika
"Ne jadikuj mnogo nad sitnim bolovima, jer bi sudbina mogla početi da te leči - krupnim."
Neruda
lujka
Aktivan član
Aktivan član

Post od lujka »

mikalja napisao:
lujka napisao:Svetlani:

Pa i tvoja se naрe pametna.. :D :D :D . doro nam je soљla da nas opomene..... :wink: :wink:
al moћda dobijemo ono љto traћimo :roll: :roll:
Tako je Lujkic :D :D :D Neka si se ti nama povratila opet :D :D :D IdEMO dalje gazi sve !A teshko onom na koga ti stanesh jelda? :lol: :lol: :lol: Josh sad i nekako,a da je bilo pre mesec dana qqqq :P :P :P :D :D :D Samo napred Luuuujkaaaaa :wink:
Oooooooooooo, izgleda da sam pretjerala.

ne zamjerite lujki, tek se pomalo vraжa u normalu.

Moooollliiimmm prriihvattanjee mog iizzvviinnjenja. :oops: :oops: sramim se.
Odgovori