Ah...oprosti, dusho, ipak sam samo jedna obichna doktorka fizike i nedostaje mi mashte. Znash, to mi posledica iz tunela...pre tunela sam bila...kako da kazem...pa svestranija i..mislim...ma evo Andja ce objasniti...
sanyalica napisao:Ah...oprosti, dusho, ipak sam samo jedna obichna doktorka fizike i nedostaje mi mashte. Znash, to mi posledica iz tunela...pre tunela sam bila...kako da kazem...pa svestranija i..mislim...ma evo Andja ce objasniti...
sanyalica napisao:Ah...oprosti, dusho, ipak sam samo jedna obichna doktorka fizike i nedostaje mi mashte. Znash, to mi posledica iz tunela...pre tunela sam bila...kako da kazem...pa svestranija i..mislim...ma evo Andja ce objasniti...
Keva se opet sludila...Martatice, dusho, objasni Hunteru sve o tunelu...meni se plache kad pomislim da nam experiment nije u potpunosti uspeo...znash kako se potresem svaki put kada se toga setim...eh taj veliki prasak...
sanyalica napisao:Keva se opet sludila...Martatice, dusho, objasni Hunteru sve o tunelu...meni se plache kad pomislim da nam experiment nije u potpunosti uspeo...znash kako se potresem svaki put kada se toga setim...eh taj veliki prasak...
Imam ja epohalnije otkrice
samo da zavrsim jos nesto oko nekih detalja i obavesticu vas.A onda ce vas talenat i znanje o prasku doci do izrazaja.
Verujte mi kao i do sada