jbt!!!!!!!oci mi ispadose!!!!!!!
dok ste vi planinarili,vencavali se i registrovali ja sam se vozila do paracina(sto mi dodje napred) i leskovca (sto mi dodje pozadi)!!!!!!!!
stanje na putevima:relativno vlazno,ponegde klizavo i veeeoooma mokro!!!!!!!!!budite oprezni kod krivine za leskovac!na ulazak i izlazak iz tunela-nema duzih zadrzavanja!!!!!!!!!!!
putovanje ipak trajalo duze od 4 minuta...jbt pa nisam bas toliko mlada!!!!!!!!!!!!!
Ko ne zna, a misli da zna, budala je, ignorishi ga!!!
Ooo, dobro ti nama dosla Sludjena. Sad razumem zasro si sludjena, zeznut onaj deo oko Gadzinog Hana, mnogo prepreka na putu i retko ko to uspe tako brzo da izvozi. Valjda ste u Dubocici ili ABC u popili nesto Ab'e Nis Nis
lovac,sto ti covece ne spavas!!!!
mislim,nocas te i prizenise i u lov naterase pa voznja od 2km,pa...
a ostali...jos spavate ,a????hoce to od loseg vina!!!
Ko ne zna, a misli da zna, budala je, ignorishi ga!!!
ma svi vi ste vredniji,SVAKA chast za postove,bash ste me zaposlili,pola sata chitam postove,a sada samo neshto na brzaka da stavim za ruchak i odoh na posao,puno pozdravljam sveee
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
Dj.Olivera napisao:Martat pokupi me usput, ne mogu da pešačim
IZVINI DRAGA!!!!!
Nije hteo auto da mi upali
Zato sam te ostavila na cedilu
Nadam se da se nisi mnogo smrzla.
p.s.uopste ne znam sta mi je sa kolima,do nocas su palila dobro sve sam pokusala ali pomoci nije bilo
sludjena mama napisao:
jbt!!!!!!!oci mi ispadose!!!!!!!
dok ste vi planinarili,vencavali se i registrovali ja sam se vozila do paracina(sto mi dodje napred) i leskovca (sto mi dodje pozadi)!!!!!!!!
stanje na putevima:relativno vlazno,ponegde klizavo i veeeoooma mokro!!!!!!!!!budite oprezni kod krivine za leskovac!na ulazak i izlazak iz tunela-nema duzih zadrzavanja!!!!!!!!!!!
putovanje ipak trajalo duze od 4 minuta...jbt pa nisam bas toliko mlada!!!!!!!!!!!!!