Zmajcek, verujem da imas problema, ali ih treba prevazilaziti, a ne pricati o njima Ja tako generisem stvari. Mislim da si dosla na pravo mesto, gde ces ako udjes u masinu i skontas pricu, ponekad se nasmejati sto i jeste smisao teme. Priznajem da se nije lako usaltati, sracunati "predjene kilometre", po danu i mesecu, pa jos o tome pisatim ali veruj mi jedan osmeh dnevno ce ti pomoci dosta. NEbi dalje isao u off topic, sto neznaci da nisi dobrodosla u nasu za'ebanciju dok to zelis, a o problemima mozemo na drugim mestima, ako ne zameras!
alo,lovac,pa ja sam ovde bila pre tebe....
al dobro,kako ti kažeš...
smejala sam se ja slatko ovde,ne brini ...
no,dobro,drage moje su našle nešto misteriozno u tebi,životinjsko ,verovatno,nije ni to loše...ccc
bez uvrede,malo zeza,,,
zmaj76 napisao:alo,lovac,pa ja sam ovde bila pre tebe....
no,dobro,drage moje su našle nešto misteriozno u tebi,životinjsko ,verovatno,nije ni to loše...ccc
bez uvrede,malo zeza,,,
Ma jok zmajice.Znam lovca privatno.U njemu nema nista zivotinjsko
Mozda sam ja i tarzan!
Slucaj iz jedne sarajevske banke,dobar drugar mi je ovo preneo.
Dosla jedna Romkinja da otvori racun za sinove kako bi mogla primati nekakvu socijalnu pomoc.
Da bi sve funkcionisalo,bez zastoja,u socijalnom su joj dali neki,rukom napisani papir.
Kada je moj drug vidio papir,glasan smijeh nije mogao zaustaviti.
Onda je,pomenuta mama Romkinja pokazala rodne listove od sinova i sve je bilo jasno.
zmaj76 napisao:alo,lovac,pa ja sam ovde bila pre tebe....
bez uvrede,malo zeza,,,
Ma jok zmajice.Znam lovca privatno.U njemu nema nista zivotinjsko
PA JBG-A SAD,PA JA SAM TOTALNI AUTSAJDER OVDE,SVI SE ZNATE,PA BRATE GUBITE VREME,IDITE NEGDE U KAFANICU!!
uh,jel ja to vičem...upalila mi se velika slova,prosula pivce..