hunter napisao:Decak ima rogove, devojcica nema Navikavaj se gledati stvari onakvim kakve jesu i nesmes se potresati zbog kojecega iz svakodnevnice. Mislim da je to uzrok tvog mobinga, sto se sa cinjenicama ne miris lako. To imaginarno pfihicko zlostavljanje sama sebi cinis u vecini slucajeva, a to ti moze biti veliki problem!
draga moja,htede ova rospija da te citira,časna pionirska,al ispalo bi da pljujem samoj sebi u lice,šta ću,nisam širokoumna...uh,kafica je extra,samo da mi ne spadne pritisak...ccc..
Vidis, to je tvoja mala greska koja se da ispraviti. Nisam ni ja pristalica mnogih stvari koje su noturne cinjenice i moram se pomiriti sa njima, jer su jedine istine
Ponekad je potrebno pustiti loptu da otapka, da se smiri i nastaviti dalje.
Voleo bih da ti pomognem po pitanju mobinga, to mi je jako cudno kod tebe!
eeeeeeej,ne mogu da povatam sve,kakva pomoć oko mobinga?
oćeš mi pozajmit sačmaricu??
Znao sam ja da ces ti u lovce
Lovce... Jbt, ostalo mi nesto na terasi, zivim u prizemlju... Jbt, idem baciti da macke ne sjebu, jaooooo, **** me net, kako zaboravih
hunter napisao:Decak ima rogove, devojcica nema Navikavaj se gledati stvari onakvim kakve jesu i nesmes se potresati zbog kojecega iz svakodnevnice. Mislim da je to uzrok tvog mobinga, sto se sa cinjenicama ne miris lako. To imaginarno pfihicko zlostavljanje sama sebi cinis u vecini slucajeva, a to ti moze biti veliki problem!
da radiš tamo gde i ja ne bi reko da je imaginarno...no,nema veze...