Ima mesta za kaficu, ne brini se. Ono nije bila srna, ja nikad nisam pucao na srnu, ono je srndac i to sjeban, ranjen u krivolovu i to je bio selektivno sanitarni odrstrel! Nije to tako strasno kad se naviknes. Skljocam ih ja i fotoaparatom, videces ovih dana slike kako trce po polju, prelepe su!
martat napisao:Kada vam glava bude prepuna raznih informacija i kada osetite potrebu da se smejete i caskate,svratite na ovu temu.
Isto tako,kada pozelite da zavirite u frizider jer vam je dosadno ili ste napeti pa pozelite da grikate sve ono sto goji,vi opet otvorite ovu temu.
Neka druzenje,bez vredjanja pocne!!!
Citiracu samu sebe
draga moja,htede ova rospija da te citira,časna pionirska,al ispalo bi da pljujem samoj sebi u lice,šta ću,nisam širokoumna...uh,kafica je extra,samo da mi ne spadne pritisak...ccc..
hunter napisao:Ima mesta za kaficu, ne brini se. Ono nije bila srna, ja nikad nisam pucao na srnu, ono je srndac i to sjeban, ranjen u krivolovu i to je bio selektivno sanitarni odrstrel! Nije to tako strasno kad se naviknes. Skljocam ih ja i fotoaparatom, videces ovih dana slike kako trce po polju, prelepe su!
martat napisao:Kada vam glava bude prepuna raznih informacija i kada osetite potrebu da se smejete i caskate,svratite na ovu temu.
Isto tako,kada pozelite da zavirite u frizider jer vam je dosadno ili ste napeti pa pozelite da grikate sve ono sto goji,vi opet otvorite ovu temu.
Neka druzenje,bez vredjanja pocne!!!
Citiracu samu sebe
draga moja,htede ova rospija da te citira,časna pionirska,al ispalo bi da pljujem samoj sebi u lice,šta ću,nisam širokoumna...uh,kafica je extra,samo da mi ne spadne pritisak...ccc..
Decak ima rogove, devojcica nema Navikavaj se gledati stvari onakvim kakve jesu i nesmes se potresati zbog kojecega iz svakodnevnice. Mislim da je to uzrok tvog mobinga, sto se sa cinjenicama ne miris lako. To imaginarno pfihicko zlostavljanje sama sebi cinis u vecini slucajeva, a to ti moze biti veliki problem!