Optumum nutrition ti je jedan od najboljih proteina u svetu, mozes slobodno da ga uzmes i da ne razmisljas... u rangu sa njim je i Dymatize Elite whey PRO, ja ga trenutno imam, ukus BERRY BLAST (sumsko voce) i ne mozes da zamislis kakav je ukus... znaci, nesto najdivnije sto sam ikada pio.

Jos ako je mleko hladnjikavo... mmmmm...

I EAS je isto tako dobar. Generalno, koji god da uzmes od ova tri, neces pogresiti. Postoje neki koji su navodno jos kvalitetniji ali ih kod nas nema ili se jako tesko nabavljaju (Labrada itd.)...
5 puta nedeljno po sat i po je i vise nego ozbiljan trening!!! Apsolutno bih ti preporucio proteine, potrebni su ti sigurno, misici ti trpe veliki stres a sumnjam da imaju od cega da se oporavljaju...
Nema sanse da se napumpas od malih tezina sa kojima radis... za "napumpavanje" je potrebno mnogo vise, od velikih tezina, ishrane, raznih suplemenata itd.
Protein sam po sebi ne napumpava misice, shvatas, logicno razmisli za sta on sluzi - on je OSNOVNI gradivni sastojak misica. Ti njega mozes da pijes i da nista ne treniras, nece da ti skodi. Preporucuje se i posle trcanja, znaci nije strogo vezan za bodi bilding i "napumpavanje" ...
Idealno bi bilo da posle treninga popijes jednu mericu proteina SA VODOM a ne sa mlekom (sa mlekom mozes u toku dana, recimo kada ustanes ili pre spavanja) samo sto ne znam da li je za tebe kao devojku preporucljivo da pijes dekstrozu sa njim (sto je OBAVEZNO kod muskaraca), neka Vuksa pomogne ako zna...