Proja?
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99
- Dj.Olivera
- Stalni član
- Pridružio se: Ned Jul 20, 2008 12:47 pm
- Dj.Olivera
- Stalni član
- mikalja
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Iiijao nisam bila tu nekoliko dana ,ali bash me obradova tvoja pojava hijenche moje !Mada se jedva provukoh od Ovog saharenila "Slichica" skontale konachno(neko im pokazao) pa sad igraju se!A do juche se ismejavalo tim "slichicama" !Ma ljubomora je j*bena rabota uvek bila !Ali neka si ti meni bolje hijenche d?Da si dobro ?Ne bi rekla ali i za taj red jedan srecko moja shto si podarila i podelila sa nama?Srecna sam VERUJ!hijena napisao:pozz projaritze moje... uzivkajte vi samo, ne brinite za mene...dobro sam.

"Ne jadikuj mnogo nad sitnim bolovima, jer bi sudbina mogla početi da te leči - krupnim."
Neruda
- mikalja
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
HIJENA pilence nashe ,znam da te koliko toliko izvukla iz tvojih jazbinica Savage_Rose sa onim bebicamaSavage_Rose napisao:Ijaoj dobra nasa mikica![]()
![]()
!Vidi hijeno ljubavi nasa ,vidi ove ANDJELE!!!Zar ima sta lepse na SVETU?Pozdrav za hijenu moju dlugalicu malisku ,mladu mamicu nsaricu i njenu plincezu Simonu i SVE VAS PUNO VOLIMO ,nas troje !Za sad srecni karavan
![]()
![]()
Veliki pozdrav za jesu (BoZura naseg)
A sad da Vam pozelim da budete srecni samo pola koliko sam srecna JA ? I nas troje ?Verujte da bi bili naj srecniji na svetuuuuuuu![]()
![]()
![]()
Mikalja stizem sa zvrrrr ljubim te za ovu sjikiccu dobjice nasa !Pozdjav i budite mi SRECNE!

P.S
E moja Savage_Rose nema ti odpozdrava od Bozura

Karavanchicu nash srecni

Hijeno dizi se mila luckaj plojicu

Idem pavati mrtva sam umornaa

CaosSSSSS

"Ne jadikuj mnogo nad sitnim bolovima, jer bi sudbina mogla početi da te leči - krupnim."
Neruda
- Dj.Olivera
- Stalni član
- Savage_Rose
- Aktivan član
- Pridružio se: Ned Jun 08, 2008 4:17 pm
- Kontakt:
HIJENA pilence nashe ,znam da te koliko toliko izvukla iz tvojih jazbinica Savage_Rose sa onim bebicamamikalja napisao:Savage_Rose napisao:Ijaoj dobra nasa mikica![]()
![]()
!Vidi hijeno ljubavi nasa ,vidi ove ANDJELE!!!Zar ima sta lepse na SVETU?Pozdrav za hijenu moju dlugalicu malisku ,mladu mamicu nsaricu i njenu plincezu Simonu i SVE VAS PUNO VOLIMO ,nas troje !Za sad srecni karavan
![]()
![]()
Veliki pozdrav za jesu (BoZura naseg)
A sad da Vam pozelim da budete srecni samo pola koliko sam srecna JA ? I nas troje ?Verujte da bi bili naj srecniji na svetuuuuuuu![]()
![]()
![]()
Mikalja stizem sa zvrrrr ljubim te za ovu sjikiccu dobjice nasa !Pozdjav i budite mi SRECNE!

P.S
E moja Savage_Rose nema ti odpozdrava od Bozura

Karavanchicu nash srecni

Hijeno dizi se mila luckaj plojicu

Idem pavati mrtva sam umornaa

Ma nema veze Mikice nasa

Pozdrav za mikalju koja je uz ovu devojcicu od samog pocetka kao i jos pojedine ,snsaru i ostale !Hijeno draga moja ,secas se koliko smo muke imali da oteramo odavde VANDALE?Nadamo se da nece biti za tim SADA potrebe!Za svaki slucaj obavestit cu administratora u nadi da ce zastititi tvoju temu od bilo koga ko bih bijo ovbde samo da bih stvarao tebi dodatne probleme !
Like You Felicity
U dobru se ne povisi! U zlu ne ponizi ...

- Dj.Olivera
- Stalni član
- Dj.Olivera
- Stalni član