Pozdrav projaritze moje!Nadam se hiiijeeeenche da ti je barrrr malo bolje? Pozdravljam Vasssss puno, puno i nadam se da ce uskoro nasha MALISKICA stici?
POOOOZDRAVCHE
"Ne jadikuj mnogo nad sitnim bolovima, jer bi sudbina mogla početi da te leči - krupnim."
Neruda
Pozdrav za sve one koji josh uvek svracaju na ovu predivnu temu Hijene nashe!Hijenche ljubim te puuuno, puno, puno i znaj da te ne napushtam mila moja nikada!Nadam se da si nam bolje ?Srecko nash ZELIM DA idesh,shetash na kraju krajeva da ZIVISH!Sebe radi tebe radi a i mog deteta uvek sam tu ako ti zatreba bilo shta a ja budem u mogucnosti?Ti javi,znash vec !Ljubim te dushice moja!!!! :roll:Ako ti je imalo lakshe znaj da NISI SAMA MILA!I da nema te teme zbog koje bih te napustila i ostavila!Nemoj da se plashish srno nasha
"Ne jadikuj mnogo nad sitnim bolovima, jer bi sudbina mogla početi da te leči - krupnim."
Neruda
Dobro jutro svima Danas je veliki dan . Hijena porucuje ti Simona da je jako lepo konkretno ruckati i da joj se i ti pridruzis u tome. Ona ce ti pomoci jer je lepse ruckati u drustvu
Svako unese osmeh u moj zivot - neko kad udje a neko kad izadje.
snsara napisao:Dobro jutro svima Danas je veliki dan . Hijena porucuje ti Simona da je jako lepo konkretno ruckati i da joj se i ti pridruzis u tome. Ona ce ti pomoci jer je lepse ruckati u drustvu
Vidish hijenche shta ti Simonica poruchuje? hajde dizi se i ti mila
snsara VELIKI JE DANAS DAN!Drzimo ti fige !Srecno mila !!!!!!!
Pozdrav za sve koji svrate na ovu temu!!
Neruda
Ijaoj dobra nasa mikica !Vidi hijeno ljubavi nasa ,vidi ove ANDJELE!!!Zar ima sta lepse na SVETU?Pozdrav za hijenu moju dlugalicu malisku ,mladu mamicu nsaricu i njenu plincezu Simonu i SVE VAS PUNO VOLIMO ,nas troje !Za sad srecni karavan Veliki pozdrav za jesu (BoZura naseg)
A sad da Vam pozelim da budete srecni samo pola koliko sam srecna JA ? I nas troje ?Verujte da bi bili naj srecniji na svetuuuuuuu
Mikalja stizem sa zvrrrr ljubim te za ovu sjikiccu dobjice nasa !Pozdjav i budite mi SRECNE!
Des hijenche ,malena nasha mazo ?Nadam se da si nam doblo i da si bar malo luckala ?Ajde mila jednu plojitzu i jogultic njami !Znam da teshko podnosish ove promene ali bit ce bolje milo nashe !Budite mi dobre i znash vetj ono
__________Puno Vas pozdravljam sve projaritze moje budite mi dobro! Uh idem vezbe da smandrkam bash mi se jutros neshto neda !Ali nema zabushavanja idem se i ljubatz za sve Vas!!!!
Simonice je si li ti popapala jutlos malo plojice i jogitze?
Jesy nadam se da ti je rana u redu?I da te ne boli na ove promene!Samo da znash da to hoce .I ako te malo zabolucka ,proci ce !!
Neruda