Proja?

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin

Zaključana tema
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od mikalja »

hijena napisao:zao mi je...jos jednom sam posustala :cry:
Dobro jutro svima!AAAAAAAjde milaaa molim te seeeediiii i leeepo nam kaaazi kako se ti to osecashh sada i u chemu je najveci tvoj trenutni problem molim te hajde budi dobraa mooolim te!Nadaaaam se da mozes sedeti i ako nishta nooocu iskuckaj nam koji je sad naj veci problem tvoj i kako se ti osecash i fizichki i psihichki !!Ljubiiiiiim te po 10000000000000 puta ,mozda pishuci izbacujuci pomognesh i samoj sebi nesvesnoooo?Ljubim te pisat cemo posle puca mi glava celo jutro :(
Ljubim te i tebe i snsaru i Siiimonche nashe :D
Slika
"Ne jadikuj mnogo nad sitnim bolovima, jer bi sudbina mogla početi da te leči - krupnim."
Neruda
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Nisam mogla snsara da citiram tvoj post ,ni jedan jer se moze protumachiti dvosmisleno :wink: !Pa cu ovako ti napisati !Mnoogo mi se svidja ovaj tvoj toalet :) Kad ga god vidim i josh prochitam ljigave postove odma mi se ide u VC :D :D :D !A imam osecaj da je i mekan :wink: !Idem ljubim Vas sve ,ovde nam je bash lepo i druzimo se cool (divni citati) za brisanje sa tim papirom :D :D :D
Slika
"Ne jadikuj mnogo nad sitnim bolovima, jer bi sudbina mogla početi da te leči - krupnim."
Neruda
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Laku noc hijenche Simonche i snsarice!Lepo mi pavkajte :wink:
Slika
Neruda
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Nov 10, 2007 7:58 pm

Post od snsara »

Faja, faja nadamo se da cemo lepo pavkati :D :D :D
Svako unese osmeh u moj zivot - neko kad udje a neko kad izadje.

Slika

Slika
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Des hijenche malo moje ?Ajde dodji na roshtiljic ,ovo moje drushtvo peche iza kuce jojjjjjj shto mirishe? :D Ajde mila moja ima piletine,svinjetine,RIBE pa sa onom prelivom (malo smidi beli lukic ali izvetlit ce ):wink: Marinada bude super za libicu Ajjjde milice majo zivni !Da vidish jednu Zenicu Lujka na temi kako se suzdrzati od preteranog prezderavanja?Ona je bila jako posustala i potonula :( !Ima zena oko 46 god tak nekako i imala je preko 140 kg!I povukla se bila i uspavala i pocela se predavati,gubiti volju za zivot!Eno pomalo pomalo ona se vracala i SAD se stalno javlja i pochela se ukljuchivati i u druge teme(shto je JAKO vazno) pri tom ne pishuci samo o sebi i da VIDISH MILA :o DRUGA ZENA!Oseti se da se OPTIMIZAM VRACA kod nje I JAKO SE RADUJEM ZBOG NJE,VERUJ MI !Sad pishe i o deci koju mnogo voli (sad vec studenti) I iskreno se nadam da ces se i ti podignuti ? :D Dosadna sam ali necu da te ostavim na podu neeeeeeee :oops: Diziiii se mila :wink: Ljubim te svrnut cu opet dobit cesh ovako po kuzi znash ako ne budesh dobra? :D :D :D
Slika
Neruda
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Laku noc projarice moje !Odmarati se valja Bogami bash je dan bio zasu :oops:
Slika
Neruda
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član

Post od snsara »

Auuu gde si tetka Mika sto nam preti tu nekim rostiljima :D :D :D Cekaj dok mi to budemo mogle luckati :D :D :D Odmah ce nam se hijena pridruzitit :D :D :D

Slika

Slika
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član

Post od snsara »

Tetka Jesy ide li tebi luckanje ovih dana... Meni nesto ne idu ti bareni klompilici i sl :wink: :wink: :D

Slika

Slika
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

snsara napisao:Auuu gde si tetka Mika sto nam preti tu nekim rostiljima :D :D :D Cekaj dok mi to budemo mogle luckati :D :D :D Odmah ce nam se hijena pridruzitit :D :D :D
Vazi VAZI :D :D :D !Moze ona i sad dzigice sa roshtiljica ,posebno pilece u foliji i njam njam :D Lubim je sjatku !Hijence i sve projarice pozdravljam puno !Idem se kupati fenirati :wink: Mozda neki dedica mi naleti da ga cokim :lol: :lol: :lol:
sad ce Simonche reci kako se teta Mika proskitala :oops: Molam majo i ja :D :D :D Mozda se vecers pishemo Ljubim Vas!Poshto kad se ode na "put "i to "jako daleko"vishe visi na chatu nego kad se kod kuce :roll: :roll: :roll: :roll: Kod nas ima "svashta"ovde :wink: :D :D :D
Slika
Neruda
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član

Post od snsara »

Ajd vazi Mika. Taman mi trebaju dobri recepti za pilecu dzigericu kad si vec "pretila" njome :D :D :D

Slika

Slika
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
Kontakt:

Post od jesy »

snsara napisao:Tetka Jesy ide li tebi luckanje ovih dana... Meni nesto ne idu ti bareni klompilici i sl :wink: :wink: :D
ma teshko imeni ide,ali shta cu kada moram,prekrshim po malo shta cu slatka dusha,ali..procice i ovo,pozdravljam sve projarice,danas sam bila kod sestre od tetke i meni se spremao poseban ruchak
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član

Post od snsara »

Samo nemoj previse gresiti :D :D :D

Slika

Slika
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Pozdrav za sve moje projarice lepe a posebno hijenche i Simonche :wink: :D
Slika
Neruda
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

snsara napisao:Auuu gde si tetka Mika sto nam preti tu nekim rostiljima :D :D :D Cekaj dok mi to budemo mogle luckati :D :D :D Odmah ce nam se hijena pridruzitit :D :D :D
hoce ,hoce nego shta? :wink: :D :D
Slika
Neruda
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
Kontakt:

Post od jesy »

pozdrav za hijenu i ostale projarice :D :P :D
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema