hijena napisao:zao mi je...jos jednom sam posustala
Dobro jutro svima!AAAAAAAjde milaaa molim te seeeediiii i leeepo nam kaaazi kako se ti to osecashh sada i u chemu je najveci tvoj trenutni problem molim te hajde budi dobraa mooolim te!Nadaaaam se da mozes sedeti i ako nishta nooocu iskuckaj nam koji je sad naj veci problem tvoj i kako se ti osecash i fizichki i psihichki !!Ljubiiiiiim te po 10000000000000 puta ,mozda pishuci izbacujuci pomognesh i samoj sebi nesvesnoooo?Ljubim te pisat cemo posle puca mi glava celo jutro
Ljubim te i tebe i snsaru i Siiimonche nashe
"Ne jadikuj mnogo nad sitnim bolovima, jer bi sudbina mogla početi da te leči - krupnim."
Neruda
Nisam mogla snsara da citiram tvoj post ,ni jedan jer se moze protumachiti dvosmisleno !Pa cu ovako ti napisati !Mnoogo mi se svidja ovaj tvoj toalet Kad ga god vidim i josh prochitam ljigave postove odma mi se ide u VC !A imam osecaj da je i mekan !Idem ljubim Vas sve ,ovde nam je bash lepo i druzimo se cool (divni citati) za brisanje sa tim papirom
"Ne jadikuj mnogo nad sitnim bolovima, jer bi sudbina mogla početi da te leči - krupnim."
Neruda
Des hijenche malo moje ?Ajde dodji na roshtiljic ,ovo moje drushtvo peche iza kuce jojjjjjj shto mirishe? Ajde mila moja ima piletine,svinjetine,RIBE pa sa onom prelivom (malo smidi beli lukic ali izvetlit ce ) Marinada bude super za libicu Ajjjde milice majo zivni !Da vidish jednu Zenicu Lujka na temi kako se suzdrzati od preteranog prezderavanja?Ona je bila jako posustala i potonula !Ima zena oko 46 god tak nekako i imala je preko 140 kg!I povukla se bila i uspavala i pocela se predavati,gubiti volju za zivot!Eno pomalo pomalo ona se vracala i SAD se stalno javlja i pochela se ukljuchivati i u druge teme(shto je JAKO vazno) pri tom ne pishuci samo o sebi i da VIDISH MILA DRUGA ZENA!Oseti se da se OPTIMIZAM VRACA kod nje I JAKO SE RADUJEM ZBOG NJE,VERUJ MI !Sad pishe i o deci koju mnogo voli (sad vec studenti) I iskreno se nadam da ces se i ti podignuti ? Dosadna sam ali necu da te ostavim na podu neeeeeeee Diziiii se mila Ljubim te svrnut cu opet dobit cesh ovako po kuzi znash ako ne budesh dobra?
Neruda
snsara napisao:Auuu gde si tetka Mika sto nam preti tu nekim rostiljima Cekaj dok mi to budemo mogle luckati Odmah ce nam se hijena pridruzitit
Vazi VAZI !Moze ona i sad dzigice sa roshtiljica ,posebno pilece u foliji i njam njam Lubim je sjatku !Hijence i sve projarice pozdravljam puno !Idem se kupati fenirati Mozda neki dedica mi naleti da ga cokim
sad ce Simonche reci kako se teta Mika proskitala Molam majo i ja Mozda se vecers pishemo Ljubim Vas!Poshto kad se ode na "put "i to "jako daleko"vishe visi na chatu nego kad se kod kuce Kod nas ima "svashta"ovde
Neruda
snsara napisao:Tetka Jesy ide li tebi luckanje ovih dana... Meni nesto ne idu ti bareni klompilici i sl
ma teshko imeni ide,ali shta cu kada moram,prekrshim po malo shta cu slatka dusha,ali..procice i ovo,pozdravljam sve projarice,danas sam bila kod sestre od tetke i meni se spremao poseban ruchak
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema