Proja?

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Zaključana tema
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Nov 10, 2007 7:58 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od snsara »

Jos jednom cestitke mama Ivkici i tata Kenu na malom pupoljcicu sto raste :D :D :D Vreme ce proleteti brze nego sto mislite i pupoljcic ce poceti da otvara latice svoje :D :D :D Srecno :D :D :D
Svako unese osmeh u moj zivot - neko kad udje a neko kad izadje.

Slika

Slika
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član

Post od snsara »

Hijena duso ti nas ne mozes razocarati sta god da uradis. Kontamo te bolje nego sto mislis :wink: :wink: :wink: Zato glavu gore i cesce se javljaj i NARAVSKI KLOPAJ PROJU I KOLACE :wink: :wink: :wink:

Slika

Slika
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
Kontakt:

Post od jesy »

hijenche nam se javilo BRAVOOO za nju,samo da nam bude ona dobro sve ostalo ce doci samo po sebi,samo se nemoj predati i videcesh kako cesh uspeti,pozdrav za sve mile i drage projarice.Mnogo mi je zhao shto sada nesmem jesti proju ali...bicu sa vama,pozzz
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm

Post od mikalja »

hijena napisao:Evo i mene projaritze moje mile! ne mogu recima opisati kolko me iznenadjuje vasa briga, zelja da pomognete i podrska!!! zaista sam zacudjena jer niko pre tolko nije mario za mene...i to vi sto me i ne poznajete.
pozelim s vremena na vreme da napisem koju rec, ali me plasi...ne zelim da izneverim ni sebe ni vas...
tu sam ja...
ljubim vas sve
mika, jesy, i co. budite zdrave i cuvajte se
nije tachno da te ne poznajemo :wink: Vijomo mi vijimo :D :D :D !Secash se kad kazem ?Vidim te mijo vidim? :D !Samo ti pishi mila nasha ,nemash shta nit koga da se plashish !Necesh ti nikoga izneveriti veruj mi !Jer ovdee svi pishu i lupaju svuda pa vidish i sama i ne okrecu se da vide iza sebe da li su nekog pogazili!Samo ti pishi bilo shta izbacuj iz sebe sve shto te tishti , boli i peche !Ko se nadje uvrejen i naljuti se na tebe nek ide i nek se ljuti jer te onda ne poznaje dovoljno i ne zeli ti dobro i bolje je onda i da ODE !Ako ti je prijatelj shvatit ce a ako nije nek ide i treba ,povuci cemo vodu za njim kao u vc -u :wink: Ljubim te puno, puno, puno i hvala ti na pojavljivanju bash si me obradovala puno a bio mi je juche rodjendan !Moje jedino dete na kraaaaj sveeeta i bila sam jako tuzna :-? (Od kad mi je otishla ,mrzim i moj rodjendan i sve praznike)Ali eto ti si zivnula malo i ja sam se opet obradovala :D :D :D ,jer treba da zivish pile nashe i to mi je bio naj drazi poklon :wink: :D Ajd pisemo se i ruckaj mila! Cmokkkkkkk
Slika
"Ne jadikuj mnogo nad sitnim bolovima, jer bi sudbina mogla početi da te leči - krupnim."
Neruda
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

P.S
Hijenche slikamo se i ti si ova gore treca s leva na desno !Ja sam ispod tebe nemoj da pidnesh mila pjavo meni na glavu :D :D :D :D
Slika
"Ne jadikuj mnogo nad sitnim bolovima, jer bi sudbina mogla početi da te leči - krupnim."
Neruda
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

snsara napisao:Jos jednom cestitke mama Ivkici i tata Kenu na malom pupoljcicu sto raste :D :D :D Vreme ce proleteti brze nego sto mislite i pupoljcic ce poceti da otvara latice svoje :D :D :D Srecno :D :D :D
Hvala i ovde mila :D :D :D Dobar ovaj toalet ,samo ne znam da li ostaju slova na goozi? :lol: :lol: :lol: Pa da moramo skidati gace i da nam reklamu chitaju za gooze? :D :D :D !Moram te povijati da one animacije stavish u potpis :wink: !Lako je ja cu ti pod naski ,jedno po jedno u pp pisati !I kad jednom stavish?Iha onda je lako!Za sad skidaj te animacije i ostavljaj negde pri ruci :wink: :D :D :D
Slika
Neruda
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

da li mi neko zna odgovoriti da li je palenta lak ili tezhak obrok?naeznam smem li jesti kukuruzno brashno ili sam kukuruz.Pozdravljam projarice
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član

Post od snsara »

Eto me .... :D :D :D Jesy mislism da ti je kuvan kukuruz tezak i da je rano za njega. Jedes li psenicni griz .... Izbegavaj i cokoladu i jaje valjda pada tesko na zuc - barem koliko sam cula.

Slika

Slika
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

jaja sam skroz izbacila iz upotrebe,a chokolada bash kada mi padne napamet po kockicu dve u toku dana a pshenichno josh nisam probala,plashim se da je teshko za zheludac pa nesmem,a palente sam se zazhelela mada ja u nju samo dodam kechapa nejedem sir i kajmak volim je onako chistu bez ichega ili sa kechapom,sachekacu josh koji dan,hvala mila moja,poljubac za simonicu mezimicu
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Pozdrav za moje projaritze !Laku noooooooooc :D :D :D Hijenche cmokkkkk!!!!! :wink: :D :D :D
Slika
Neruda
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Vec me pochinje zabrinjavati koliko sam postala zaboravna?Da ne kazem senilna? :oops: Ne smem zaboravljati ovu temu da posecujem I NE ZELIM!Hijenche moje bubim te i nadam se da si mi dobro!MALISKA moja malena,nadam se da cesh se uskoro pojaviti i da si mi dobro?
___Pozdrav za sve projaritze moje! :wink: :D
Lep je dan hijnche pile nashe javni nam da li negde idesh u shetnjitzu?Ajde budi nam DOBRA :wink: :D :D :D
Slika
Neruda
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

pozdravljam drage projarice,poseban pozdrav hijeni i maloj simoni,ljubim vas
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Hijenche moje samo da te ljubnem i pozelim ti laku noc !nadam se da si poruchkala bar jednu projitzu juche,danas :roll: Ajde mila budi mi dobra ,sad ce i nasha bebica Simonica iz shetnje iz nabavke!Otishla nam plinceza u kupovinu :D Hijena ajde mila trgni se malo i ti jubim te !Laku noc mila :wink:
Slika
Neruda
hijena
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Mar 07, 2008 10:35 pm

Post od hijena »

zao mi je...jos jednom sam posustala :cry:
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član

Post od snsara »

Ma nisi hijena posustala cim si se javila ..... :D :D :D Seti se proje, kolaca .... i dr. lepih stvari :D :D :D

Slika

Slika
Zaključana tema