Proja?
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin
- jesy
- Stalni član

- Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
hijenche nam se javilo BRAVOOO za nju,samo da nam bude ona dobro sve ostalo ce doci samo po sebi,samo se nemoj predati i videcesh kako cesh uspeti,pozdrav za sve mile i drage projarice.Mnogo mi je zhao shto sada nesmem jesti proju ali...bicu sa vama,pozzz
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
- mikalja
- Stalni član

- Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
nije tachno da te ne poznajemohijena napisao:Evo i mene projaritze moje mile! ne mogu recima opisati kolko me iznenadjuje vasa briga, zelja da pomognete i podrska!!! zaista sam zacudjena jer niko pre tolko nije mario za mene...i to vi sto me i ne poznajete.
pozelim s vremena na vreme da napisem koju rec, ali me plasi...ne zelim da izneverim ni sebe ni vas...
tu sam ja...
ljubim vas sve
mika, jesy, i co. budite zdrave i cuvajte se

"Ne jadikuj mnogo nad sitnim bolovima, jer bi sudbina mogla početi da te leči - krupnim."
Neruda
- mikalja
- Stalni član

Hvala i ovde milasnsara napisao:Jos jednom cestitke mama Ivkici i tata Kenu na malom pupoljcicu sto raste![]()
![]()
Vreme ce proleteti brze nego sto mislite i pupoljcic ce poceti da otvara latice svoje
![]()
![]()
Srecno
![]()
![]()

"Ne jadikuj mnogo nad sitnim bolovima, jer bi sudbina mogla početi da te leči - krupnim."
Neruda
- jesy
- Stalni član

- Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
- Kontakt:
jaja sam skroz izbacila iz upotrebe,a chokolada bash kada mi padne napamet po kockicu dve u toku dana a pshenichno josh nisam probala,plashim se da je teshko za zheludac pa nesmem,a palente sam se zazhelela mada ja u nju samo dodam kechapa nejedem sir i kajmak volim je onako chistu bez ichega ili sa kechapom,sachekacu josh koji dan,hvala mila moja,poljubac za simonicu mezimicu
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
- mikalja
- Stalni član

Vec me pochinje zabrinjavati koliko sam postala zaboravna?Da ne kazem senilna?
Ne smem zaboravljati ovu temu da posecujem I NE ZELIM!Hijenche moje bubim te i nadam se da si mi dobro!MALISKA moja malena,nadam se da cesh se uskoro pojaviti i da si mi dobro?
___Pozdrav za sve projaritze moje!
Lep je dan hijnche pile nashe javni nam da li negde idesh u shetnjitzu?Ajde budi nam DOBRA

___Pozdrav za sve projaritze moje!
Lep je dan hijnche pile nashe javni nam da li negde idesh u shetnjitzu?Ajde budi nam DOBRA

Neruda
- mikalja
- Stalni član

Hijenche moje samo da te ljubnem i pozelim ti laku noc !nadam se da si poruchkala bar jednu projitzu juche,danas
Ajde mila budi mi dobra ,sad ce i nasha bebica Simonica iz shetnje iz nabavke!Otishla nam plinceza u kupovinu
Hijena ajde mila trgni se malo i ti jubim te !Laku noc mila 

Neruda