hijena napisao:Evo i mene projaritze moje mile! ne mogu recima opisati kolko me iznenadjuje vasa briga, zelja da pomognete i podrska!!! zaista sam zacudjena jer niko pre tolko nije mario za mene...i to vi sto me i ne poznajete.
pozelim s vremena na vreme da napisem koju rec, ali me plasi...ne zelim da izneverim ni sebe ni vas...
tu sam ja...
ljubim vas sve
mika, jesy, i co. budite zdrave i cuvajte se
nije tachno da te ne poznajemo

Vijomo mi vijimo

!Secash se kad kazem ?Vidim te mijo vidim?

!Samo ti pishi mila nasha ,nemash shta nit koga da se plashish !Necesh ti nikoga izneveriti veruj mi !Jer ovdee svi pishu i lupaju svuda pa vidish i sama i ne okrecu se da vide iza sebe da li su nekog pogazili!Samo ti pishi bilo shta izbacuj iz sebe sve shto te tishti , boli i peche !Ko se nadje uvrejen i naljuti se na tebe nek ide i nek se ljuti jer te onda ne poznaje dovoljno i ne zeli ti dobro i bolje je onda i da ODE !Ako ti je prijatelj shvatit ce a ako nije nek ide i treba ,povuci cemo vodu za njim kao u vc -u

Ljubim te puno, puno, puno i hvala ti na pojavljivanju bash si me obradovala puno a bio mi je juche rodjendan !Moje jedino dete na kraaaaj sveeeta i bila sam jako tuzna

(Od kad mi je otishla ,mrzim i moj rodjendan i sve praznike)Ali eto ti si zivnula malo i ja sam se opet obradovala

,jer treba da zivish pile nashe i to mi je bio naj drazi poklon

Ajd pisemo se i ruckaj mila! Cmokkkkkkk