Proja?

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Zaključana tema
Korisnikov avatar
Savage_Rose
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Jun 08, 2008 4:17 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od Savage_Rose »

:D :D :D :D :D :D :D :D :D
U dobru se ne povisi! U zlu ne ponizi ...

Slika
Korisnikov avatar
Savage_Rose
Aktivan član
Aktivan član
Kontakt:

Post od Savage_Rose »

:D :D :D :D :D :D :D :D :D

Slika
Korisnikov avatar
Savage_Rose
Aktivan član
Aktivan član
Kontakt:

Post od Savage_Rose »

EEEEEjJjj lepe moje projarice !Samo da vas obidjem ,da vas pozdravim sve!Jako mi je zao sto vidim neke textove koji me ne cine srecnom :( !hijena vidim da si posustala ili ti odustala od borbe za svoju srecu !To mi je jako zao i zao mi je jesy ,sto je bila u bolnici !Samo ona se resila kamencica i sad da pripazi malo na sebe i supersiskica :wink: !To nije strasno i ja joj zelim brz oporavak i ja i nas dvoje za sad? :D :D :D !Trece ce ako Bog da za koji mesec?Citala sam malo blogove samo ne mogu sve ima puuno a ja nebi se zadrzvala na sajtu bas toliko!Pozdrav za malisku jesy (bozura naseg) hijenu(ne daj se fiancee girl) nasu mikalju (mada se sa njom cujemo i vidimo)i ovu mladu mamicu snsara ,vidim da svaki blog pocinje sa njenom girl Simonom to mi veoma sinpa :D !Ja vas sve pozdravljam i zelim vam svako dobro zeli vam buduca fiancee mother :D :D :D !Morala sam da to podelim sa vama :wink: Imate pozdrave i od tate Kena :D :D !Kaze da ce bebicu hraniti sa projom odmah :lol: :lol: :lol: ..Caosssss
KISS za sve vas projarice nase!Idemo za Grcku da se pojodi bebica tamo u tatinoj zemljici :wink:

Slika
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm

Post od mikalja »

Da se i ja javnem na temi nashoj PROJICI :D !Kako nam se javi ovde nasha Savage_Rose sva nasmejana OZARENA ,kako i ne bi bila?Cheka bebicu neshto naj lepshe shto se moze dogoditi jednoj zeni? :D Ide znachi da se tamo porodi :lol: !Nema veze samo da bude sve u redu ?Dace Bog obadvoje su preedivni :D !Slatko se nasmejah ja,kad prochita da Figo (Ken ) kaze da ce bebicu odma hraniti projom?Draga moja hijeno trgni se mila ,molim te!Vidish kako je lepo ziveti?Ti tek treba da pochnesh da zivish da se udajesh i danas sutra dash nekom zivot BEBICI tvojoj :D A ona ce uneti u tvoj zivot ljubav i osmeh vidish nashu Ivku Savage_Rose i Kena ?Ajde mila i ti malo se ovako :D :D :D
Idem da odmaram riknula sam danas!Ceo dan sam napolju bila !Umorna sam ali se predivno osecam :D :wink:
_________Pozdravche za moje projaritze mile :wink:
Slika
"Ne jadikuj mnogo nad sitnim bolovima, jer bi sudbina mogla početi da te leči - krupnim."
Neruda
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
Kontakt:

Post od jesy »

pozdravljam sve projarice moje a posebno hijenche,nadam se da je dobro,nedaj se dushice draga,pomisli da ima gore od goreg i onda glavu gore i samo NAPRED,ljubim vas sveeee
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Nov 10, 2007 7:58 pm

Post od snsara »

Eto meee :D :D :D . Drago mi je cuti za nasu novu drugaricu bebicu :D :D :D . Ne daj se Ivka Sevage Rose. :D :D :D Bas sam srecna cuti tako lepu vest. :D :D :D Veruj mi rodjenje moje Simone (i ako sam je rodila carskim rezom) je nesto sto cu uvek pamtiti kao najlepse u zivotu :D :D :D , Samo se dobro raspitaj oko porodilista u Grckoj. Moja zaova (muzeva rodjena sestra) zivi u Grckoj pa mi se ne cini jednostavno oko zdravstva tamo.
Svako unese osmeh u moj zivot - neko kad udje a neko kad izadje.

Slika

Slika
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Ne mogu da udjem a da ne obidjem nashe mezimche hijenicu nashu!Da joj kazem da je mnogo vojim i mislim stalno na nju !Jako bi me usrecila kada bi se ti malo razdrmala lutko nasha :D Ajde mila pokushaj malo !Otidji bre lekaru videt cesh kako cesh ozdraviti nisi ti jedina sa tim mukama!I mnogi se izlechishe zashto da nam ti kopnish i venesh? :cry: ZASHTOOOOOOOO :cry: Ajde budu dobra ne plashi se mila!
snsaro!Videla si moju kumicu koji osmesi ?Samo deteta radi!Ona je presla 30 god i veruj da me PRIJATNO IZNENADILA !Ima samo majku sa njom zivela u stanu!Kaze svaka chast majci ako hoce moze da ide samnom !A mama joj je starija zena i mnogo fina a i soprostenjem za*ebant teshki
:wink: !Kaze samo ti cerko idi ja cu se snaci!A Ivka kaze nego shta cu nego ici :wink: Ja cu bar sedmoro da rodim ako Bog da ?Majka joj zinula :o Kaze aaaaaaA shta ce ti tolika deca?Ivka kaze ,svashta!I ti si trebala roditi bar 4-cetvoro da imamo jedni druge !Da se srecemo ,veselimo i zalimo jedni drugima!E moje dete nece biti samo !A ne brini ti za nju Sarice ima on tamo sve po bolnicama i to sve hirurzi A i ono znash kad lovu imash?A ona kaze da ce sama radjati kao nekad u slami hehehe :D :D :D Ma sva je na sedmom nebu!A niko nije to ochekivao od nje (takvo ponasanje) jer nije ni pricala o tom nit mastala samo precutkivala!A saAAd ? :D :D :D Samo peva bebi pesmice ma joj :wink: !Hijenche daj se malo mila i ti trgni ti se bre taaako mlada!Pred tobom je tek ZIVOT a nemoj ga odbacivati :oops: !Uh Usisavanje :roll: Pichimmmmm :D :wink:
Slika
"Ne jadikuj mnogo nad sitnim bolovima, jer bi sudbina mogla početi da te leči - krupnim."
Neruda
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

P.S
Jako lepo od tebe snsara shto si uzvratila pozdrave Ivki !Ona je bila kratko sa nama i ona i muz ali JaVi se i misli i voli sve!Samo se ti oglasi !Dobro ja ja se chujem i vidim sa njima a drugi ni rech !Ipak pozeleti jopj srecu nije bilo teshko!Ako ona moze mogu i drugi!A znash ono pozeli drugom srecu tebi pola pripada :wink: A i kulturno je brate...
Slika
Neruda
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član

Post od snsara »

Caos! Juuuhhhuuu kako ti se mika svidja moj avata?

Sto se tice Ivke ja jo stvarno zelim puuuunnnnoooo srece. Drago mi je da je trudna i srecna zbog toga :D :D :D . a dobro je i da je muz bolje stojeci tj. da iima poznanstava. Zbog cele moje prethodne bebi situacije, a i da nije nje, ja se stvarno radujem svakoj bebi :D :D :D koja stize. Drago mi je bez obzira koliko slabo poznavala Ivku i Kena :D :D :D. Ja i dalje verujem u ono "dobro se dobrim vraca" (ne mora biti materijalno). A oni koji im nisu cestitali a znaju ih, njima na cast.

Kao sto vidis hijena u svaki zivot stigne sunce. :D :D :D Tako se i ti potrudi i pusti da tvoje sunce stigne u tvoj zivot :D :D :D :D

Slika

Slika
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

snsara napisao:Caos! Juuuhhhuuu kako ti se mika svidja moj avata?

Sto se tice Ivke ja jo stvarno zelim puuuunnnnoooo srece. Drago mi je da je trudna i srecna zbog toga :D :D :D . a dobro je i da je muz bolje stojeci tj. da iima poznanstava. Zbog cele moje prethodne bebi situacije, a i da nije nje, ja se stvarno radujem svakoj bebi :D :D :D koja stize. Drago mi je bez obzira koliko slabo poznavala Ivku i Kena :D :D :D. Ja i dalje verujem u ono "dobro se dobrim vraca" (ne mora biti materijalno). A oni koji im nisu cestitali a znaju ih, njima na cast.

Kao sto vidis hijena u svaki zivot stigne sunce. :D :D :D Tako se i ti potrudi i pusti da tvoje sunce stigne u tvoj zivot :D :D :D :D
Super je avatar!Svaka promena je super pa i ta !Ima ti avatara gif koliko hocesh?Ma super su oni i vazno je da su oni srecni a ko zeli decu ne moze da bude losh chovek ,bar mislim tako? :roll: Idem ,lepo se provedite i lepo pajkite LAKA Vam noc bila!Hijenche lepo pavkaj mila :D
Slika
Neruda
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član

Post od snsara »

Laka noc svima i lepi snovi :D :D :D

Slika

Slika
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Dobro jutro projaritze moje!Hijenche nashe bubim te mila moja :) :) :)
Slika
Neruda
Korisnikov avatar
Ken
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jun 09, 2008 3:29 pm

Post od Ken »

Evo i ja da se javim i da nas odjavim :wink: Ova teme beshe pocetna tacka ili stajaliste ,te nek bude i moja poslednja destinacija za odjavljivanje, mesto ili tema ,kako god?!Naime putujem sutra sa svojim naj drazim karavanom !Ja ga zovem KARAVAN SRECE a moja lutkica se prci i joguni :D !Posto sad nije jedino voljeno bice u mom zivotu *dozvoljeno*joj je da se duri .Jer ona nosi naj redji i naj lepsi cvet iz maste moje !Pupoljak koji se razvija u njenom tomacicu !ja ga mazim ,pazim i zalivam non stop svom ljubavlju svojom !Rekao sam dragoj mojoj Ivkici da cu nase blago hraniti projicom :D :D :D zutom zlatnom hranom(naravno mala sala) jer ono nece odma moci luckati plojicu :) .Ali cim bude smelo ?Tatica ce truncic po truncic hraniti ptice nase !Pozdravljam sve sa ove teme (meni naj draze) a zna se i zasto :wink: Budite srecni ,radujte se zivotu !Ja se radujem posebno nasem cveticu ,pupoljku nasem !I za kraj necu da politicim ,reci cu samo SVET JE MALI ko zna?Prijatno :D :D :D
Naucicu da gledam sebe iznutra,
A svet spolja nek raskosno cveta,
Snagom svemira i strpljivom tisinom,
U svetlecem obliku coveka.
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
Kontakt:

Post od jesy »

pozdravljam sve drage projarice a posebno hijenicu i da nam se malo cheshce javlja,pozzz
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
hijena
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Mar 07, 2008 10:35 pm

Post od hijena »

Evo i mene projaritze moje mile! ne mogu recima opisati kolko me iznenadjuje vasa briga, zelja da pomognete i podrska!!! zaista sam zacudjena jer niko pre tolko nije mario za mene...i to vi sto me i ne poznajete.
pozelim s vremena na vreme da napisem koju rec, ali me plasi...ne zelim da izneverim ni sebe ni vas...
tu sam ja...
ljubim vas sve
mika, jesy, i co. budite zdrave i cuvajte se
Zaključana tema