Proja?
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin
- Savage_Rose
- Aktivan član

- Pridružio se: Ned Jun 08, 2008 4:17 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
- Savage_Rose
- Aktivan član

- Kontakt:
- Savage_Rose
- Aktivan član

- Kontakt:
EEEEEjJjj lepe moje projarice !Samo da vas obidjem ,da vas pozdravim sve!Jako mi je zao sto vidim neke textove koji me ne cine srecnom
!hijena vidim da si posustala ili ti odustala od borbe za svoju srecu !To mi je jako zao i zao mi je jesy ,sto je bila u bolnici !Samo ona se resila kamencica i sad da pripazi malo na sebe i supersiskica
!To nije strasno i ja joj zelim brz oporavak i ja i nas dvoje za sad?
!Trece ce ako Bog da za koji mesec?Citala sam malo blogove samo ne mogu sve ima puuno a ja nebi se zadrzvala na sajtu bas toliko!Pozdrav za malisku jesy (bozura naseg) hijenu(ne daj se fiancee girl) nasu mikalju (mada se sa njom cujemo i vidimo)i ovu mladu mamicu snsara ,vidim da svaki blog pocinje sa njenom girl Simonom to mi veoma sinpa
!Ja vas sve pozdravljam i zelim vam svako dobro zeli vam buduca fiancee mother
!Morala sam da to podelim sa vama
Imate pozdrave i od tate Kena
!Kaze da ce bebicu hraniti sa projom odmah
..Caosssss
KISS za sve vas projarice nase!Idemo za Grcku da se pojodi bebica tamo u tatinoj zemljici
KISS za sve vas projarice nase!Idemo za Grcku da se pojodi bebica tamo u tatinoj zemljici
U dobru se ne povisi! U zlu ne ponizi ...

- mikalja
- Stalni član

- Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
Da se i ja javnem na temi nashoj PROJICI
!Kako nam se javi ovde nasha Savage_Rose sva nasmejana OZARENA ,kako i ne bi bila?Cheka bebicu neshto naj lepshe shto se moze dogoditi jednoj zeni?
Ide znachi da se tamo porodi
!Nema veze samo da bude sve u redu ?Dace Bog obadvoje su preedivni
!Slatko se nasmejah ja,kad prochita da Figo (Ken ) kaze da ce bebicu odma hraniti projom?Draga moja hijeno trgni se mila ,molim te!Vidish kako je lepo ziveti?Ti tek treba da pochnesh da zivish da se udajesh i danas sutra dash nekom zivot BEBICI tvojoj
A ona ce uneti u tvoj zivot ljubav i osmeh vidish nashu Ivku Savage_Rose i Kena ?Ajde mila i ti malo se ovako
Idem da odmaram riknula sam danas!Ceo dan sam napolju bila !Umorna sam ali se predivno osecam
_________Pozdravche za moje projaritze mile
Idem da odmaram riknula sam danas!Ceo dan sam napolju bila !Umorna sam ali se predivno osecam
_________Pozdravche za moje projaritze mile

"Ne jadikuj mnogo nad sitnim bolovima, jer bi sudbina mogla početi da te leči - krupnim."
Neruda
- snsara
- Aktivan član

- Pridružio se: Sub Nov 10, 2007 7:58 pm
Eto meee
. Drago mi je cuti za nasu novu drugaricu bebicu
. Ne daj se Ivka Sevage Rose.
Bas sam srecna cuti tako lepu vest.
Veruj mi rodjenje moje Simone (i ako sam je rodila carskim rezom) je nesto sto cu uvek pamtiti kao najlepse u zivotu
, Samo se dobro raspitaj oko porodilista u Grckoj. Moja zaova (muzeva rodjena sestra) zivi u Grckoj pa mi se ne cini jednostavno oko zdravstva tamo.
Svako unese osmeh u moj zivot - neko kad udje a neko kad izadje.

- mikalja
- Stalni član

Ne mogu da udjem a da ne obidjem nashe mezimche hijenicu nashu!Da joj kazem da je mnogo vojim i mislim stalno na nju !Jako bi me usrecila kada bi se ti malo razdrmala lutko nasha
Ajde mila pokushaj malo !Otidji bre lekaru videt cesh kako cesh ozdraviti nisi ti jedina sa tim mukama!I mnogi se izlechishe zashto da nam ti kopnish i venesh?
ZASHTOOOOOOOO
Ajde budu dobra ne plashi se mila!
snsaro!Videla si moju kumicu koji osmesi ?Samo deteta radi!Ona je presla 30 god i veruj da me PRIJATNO IZNENADILA !Ima samo majku sa njom zivela u stanu!Kaze svaka chast majci ako hoce moze da ide samnom !A mama joj je starija zena i mnogo fina a i soprostenjem za*ebant teshki
!Kaze samo ti cerko idi ja cu se snaci!A Ivka kaze nego shta cu nego ici
Ja cu bar sedmoro da rodim ako Bog da ?Majka joj zinula
Kaze aaaaaaA shta ce ti tolika deca?Ivka kaze ,svashta!I ti si trebala roditi bar 4-cetvoro da imamo jedni druge !Da se srecemo ,veselimo i zalimo jedni drugima!E moje dete nece biti samo !A ne brini ti za nju Sarice ima on tamo sve po bolnicama i to sve hirurzi A i ono znash kad lovu imash?A ona kaze da ce sama radjati kao nekad u slami hehehe
Ma sva je na sedmom nebu!A niko nije to ochekivao od nje (takvo ponasanje) jer nije ni pricala o tom nit mastala samo precutkivala!A saAAd ?
Samo peva bebi pesmice ma joj
!Hijenche daj se malo mila i ti trgni ti se bre taaako mlada!Pred tobom je tek ZIVOT a nemoj ga odbacivati
!Uh Usisavanje
Pichimmmmm

snsaro!Videla si moju kumicu koji osmesi ?Samo deteta radi!Ona je presla 30 god i veruj da me PRIJATNO IZNENADILA !Ima samo majku sa njom zivela u stanu!Kaze svaka chast majci ako hoce moze da ide samnom !A mama joj je starija zena i mnogo fina a i soprostenjem za*ebant teshki

"Ne jadikuj mnogo nad sitnim bolovima, jer bi sudbina mogla početi da te leči - krupnim."
Neruda
- mikalja
- Stalni član

P.S
Jako lepo od tebe snsara shto si uzvratila pozdrave Ivki !Ona je bila kratko sa nama i ona i muz ali JaVi se i misli i voli sve!Samo se ti oglasi !Dobro ja ja se chujem i vidim sa njima a drugi ni rech !Ipak pozeleti jopj srecu nije bilo teshko!Ako ona moze mogu i drugi!A znash ono pozeli drugom srecu tebi pola pripada
A i kulturno je brate...
Jako lepo od tebe snsara shto si uzvratila pozdrave Ivki !Ona je bila kratko sa nama i ona i muz ali JaVi se i misli i voli sve!Samo se ti oglasi !Dobro ja ja se chujem i vidim sa njima a drugi ni rech !Ipak pozeleti jopj srecu nije bilo teshko!Ako ona moze mogu i drugi!A znash ono pozeli drugom srecu tebi pola pripada

Neruda
- snsara
- Aktivan član

- Pridružio se: Sub Nov 10, 2007 7:58 pm
Caos! Juuuhhhuuu kako ti se mika svidja moj avata?
Sto se tice Ivke ja jo stvarno zelim puuuunnnnoooo srece. Drago mi je da je trudna i srecna zbog toga
. a dobro je i da je muz bolje stojeci tj. da iima poznanstava. Zbog cele moje prethodne bebi situacije, a i da nije nje, ja se stvarno radujem svakoj bebi
koja stize. Drago mi je bez obzira koliko slabo poznavala Ivku i Kena
. Ja i dalje verujem u ono "dobro se dobrim vraca" (ne mora biti materijalno). A oni koji im nisu cestitali a znaju ih, njima na cast.
Kao sto vidis hijena u svaki zivot stigne sunce.
Tako se i ti potrudi i pusti da tvoje sunce stigne u tvoj zivot

Sto se tice Ivke ja jo stvarno zelim puuuunnnnoooo srece. Drago mi je da je trudna i srecna zbog toga
Kao sto vidis hijena u svaki zivot stigne sunce.
Svako unese osmeh u moj zivot - neko kad udje a neko kad izadje.

- mikalja
- Stalni član

Super je avatar!Svaka promena je super pa i ta !Ima ti avatara gif koliko hocesh?Ma super su oni i vazno je da su oni srecni a ko zeli decu ne moze da bude losh chovek ,bar mislim tako?snsara napisao:Caos! Juuuhhhuuu kako ti se mika svidja moj avata?
Sto se tice Ivke ja jo stvarno zelim puuuunnnnoooo srece. Drago mi je da je trudna i srecna zbog toga![]()
![]()
. a dobro je i da je muz bolje stojeci tj. da iima poznanstava. Zbog cele moje prethodne bebi situacije, a i da nije nje, ja se stvarno radujem svakoj bebi
![]()
![]()
koja stize. Drago mi je bez obzira koliko slabo poznavala Ivku i Kena
![]()
![]()
. Ja i dalje verujem u ono "dobro se dobrim vraca" (ne mora biti materijalno). A oni koji im nisu cestitali a znaju ih, njima na cast.
Kao sto vidis hijena u svaki zivot stigne sunce.![]()
![]()
Tako se i ti potrudi i pusti da tvoje sunce stigne u tvoj zivot
![]()
![]()
![]()

Neruda
- Ken
- Novi član

- Pridružio se: Pon Jun 09, 2008 3:29 pm
Evo i ja da se javim i da nas odjavim
Ova teme beshe pocetna tacka ili stajaliste ,te nek bude i moja poslednja destinacija za odjavljivanje, mesto ili tema ,kako god?!Naime putujem sutra sa svojim naj drazim karavanom !Ja ga zovem KARAVAN SRECE a moja lutkica se prci i joguni
!Posto sad nije jedino voljeno bice u mom zivotu *dozvoljeno*joj je da se duri .Jer ona nosi naj redji i naj lepsi cvet iz maste moje !Pupoljak koji se razvija u njenom tomacicu !ja ga mazim ,pazim i zalivam non stop svom ljubavlju svojom !Rekao sam dragoj mojoj Ivkici da cu nase blago hraniti projicom
zutom zlatnom hranom(naravno mala sala) jer ono nece odma moci luckati plojicu
.Ali cim bude smelo ?Tatica ce truncic po truncic hraniti ptice nase !Pozdravljam sve sa ove teme (meni naj draze) a zna se i zasto
Budite srecni ,radujte se zivotu !Ja se radujem posebno nasem cveticu ,pupoljku nasem !I za kraj necu da politicim ,reci cu samo SVET JE MALI ko zna?Prijatno

Naucicu da gledam sebe iznutra,
A svet spolja nek raskosno cveta,
Snagom svemira i strpljivom tisinom,
U svetlecem obliku coveka.
A svet spolja nek raskosno cveta,
Snagom svemira i strpljivom tisinom,
U svetlecem obliku coveka.
Evo i mene projaritze moje mile! ne mogu recima opisati kolko me iznenadjuje vasa briga, zelja da pomognete i podrska!!! zaista sam zacudjena jer niko pre tolko nije mario za mene...i to vi sto me i ne poznajete.
pozelim s vremena na vreme da napisem koju rec, ali me plasi...ne zelim da izneverim ni sebe ni vas...
tu sam ja...
ljubim vas sve
mika, jesy, i co. budite zdrave i cuvajte se
pozelim s vremena na vreme da napisem koju rec, ali me plasi...ne zelim da izneverim ni sebe ni vas...
tu sam ja...
ljubim vas sve
mika, jesy, i co. budite zdrave i cuvajte se