Proja?
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99
pozdrav svim projaritzama, mika hvala posebno za sve, takvu briznu osobu jos ne upoznah...nisam verovala da to postoji...i svi ostali hvala vam puno projaritze moje.
jutros rano ustala,muci me nesanica pa se uputih u duuugu setnju, prijalo mi iskreno a onda oppp...uskocih u pekaru po vrucu proju, pa kuci uz hladan jogurt,,,zivnuh malo iskreno da kazem...
pocinjem po ko zna koji put ispocetka, pocetci su najtezi ali probacu...zbog sebe.
ljub vas sve i volim!!!
jutros rano ustala,muci me nesanica pa se uputih u duuugu setnju, prijalo mi iskreno a onda oppp...uskocih u pekaru po vrucu proju, pa kuci uz hladan jogurt,,,zivnuh malo iskreno da kazem...
pocinjem po ko zna koji put ispocetka, pocetci su najtezi ali probacu...zbog sebe.
ljub vas sve i volim!!!
- mikalja
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Srecitze mojahijena napisao:pozdrav svim projaritzama, mika hvala posebno za sve, takvu briznu osobu jos ne upoznah...nisam verovala da to postoji...i svi ostali hvala vam puno projaritze moje.
ljub vas sve i volim!!!

- mikalja
- Stalni član
Pada,padasnsara napisao:Pozdrav i tebi mika. Al mi nesto ne do pada proja bas preterano do prstiju ovih dana ....

Ljubim Vas sve !
pozdrav za sve moje projaritze HIJENCHE MILO MOJE nadam se da si josh koji put papala projitzu ?I MALISKE MI NEMA?MORA da joj je opet PC pokvaren neshto

Ljub VasSve

"Ne jadikuj mnogo nad sitnim bolovima, jer bi sudbina mogla početi da te leči - krupnim."
Neruda
- mikalja
- Stalni član
Tako je snsara
Ja svraqtih da obidjem nashu hijenitzu ,neshu bebitzu majenu!Nadam se da je bolje i da ce te poslushati i bar malo goozoo napuniti ?Nadam se da ste mi dobro sve i hijenche nashe i JESY i Snsara i SIMONA NASHA
?A maliskica ako nije negde otishla?Onda je PC zeki garant
Ljubim vas po x puta 

"Ne jadikuj mnogo nad sitnim bolovima, jer bi sudbina mogla početi da te leči - krupnim."
Neruda
- mikalja
- Stalni član
Hijena dushice moja!Nadam se da si mi bar malo bolje?Samo da te cokim i idem malo u komshiluk na kaficu mozda padne i neka ribica sa roshtilja hm mirishe bit ce da je to?
Projicu sam jutros spuckala i to mi je bilo sve za ceo dan ,i jogurtic !Moglo bi malo ribice sa roshtilja
Cmokim te i budi mi dobra !Pozdrav za projaritze sve ako ih ima josh?A ne sumnjam da ima?Ima ,ima
Shta li nam je sa Maliskicom nashom?Uvek po jedna nestane
Njoj je komp neshto se razboleo !Bolje i to nego neshto drugo (mislim) loshije ?

Neruda
- mikalja
- Stalni član
Sakila se hijenicasnsara napisao:Juuuhhhuuu eto me. Hijena gde si? Kako napreduje proja, jogurt i kolaci![]()
![]()
? Najbolja kombinacija
![]()
![]()

Neruda