Proja?
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99
- mikalja
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Da se javim i ovde da vidim kako su mi projaritze moje?HIJENA dusho ,verovatno provirish ovde?EVO I JESY NAM STIZE FALA BOGU IZ BOLNICE!I JAVI SE ODMA A JEDVA SEDI
Pa misha mu zar si ti tako loshe da ne mozesh da kucash dva reda?Ajde trgni se mila i pozdravi JESY koja je operisana svratila da nas obidje
JESY mila lezi ti samo i CHUVAJ SE!Ljub Vas sve ,pa srest cemo se
CMOKAJA 

- mikalja
- Stalni član
Vidish da mozesh mishitju moj majenihijena napisao:pozz mika najdraza, jesy, i ostalim projaritzama! volim vas sve i ljubim. jesy draga zelim ti najbrzi oporavak!

- snsara
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Nov 10, 2007 7:58 pm
Ma ne znam Miko vise na kojoj je bazi. Al ceznem za spavanjem nocnim bez budjenja u celosti i mirnijim danima. Ovako ako se i osetim ujutro odmornijom odmah mi Simona na plati sve tokom dana.
Al sve to na stranu opet imam osecaj da nesto ne stima
kao dok nisu otkrili refluks.

Al sve to na stranu opet imam osecaj da nesto ne stima

Svako unese osmeh u moj zivot - neko kad udje a neko kad izadje.

- jesy
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
- Kontakt:
hvala puno na pozdravima,ljubim vass sveee mile moje damice,tek sada sam prochitala postove i vidim da se hijenche vratilo,ljubim vas punooohijena napisao:pozz mika najdraza, jesy, i ostalim projaritzama! volim vas sve i ljubim. jesy draga zelim ti najbrzi oporavak!
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
- mikalja
- Stalni član
Moja da se vjati hijena nashajesy napisao:hvala puno na pozdravima,ljubim vass sveee mile moje damice,tek sada sam prochitala postove i vidim da se hijenche vratilo,ljubim vas punooohijena napisao:pozz mika najdraza, jesy, i ostalim projaritzama! volim vas sve i ljubim. jesy draga zelim ti najbrzi oporavak!

- snsara
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Nov 10, 2007 7:58 pm
Odoh ja da pajkim jer sam se super najela a kako kazu nutricionisti,uvek treba dremnuti posle klope
Kako ja lepo lazem,jel da?[/quote]
slusaj Marta daj mi kontakt sa tim nutricionistom. Taman je po mojoj mer. Nego idem i ja da se onesvestim u krevet. Mrtva sam i jedva cu se tusnuti. Laku noc moje dame

slusaj Marta daj mi kontakt sa tim nutricionistom. Taman je po mojoj mer. Nego idem i ja da se onesvestim u krevet. Mrtva sam i jedva cu se tusnuti. Laku noc moje dame

Svako unese osmeh u moj zivot - neko kad udje a neko kad izadje.