Dobro Jutro projaritze moje !Molim 2 parcheta proje i hladan jogurt pola litre moze? .Eno dole drugi sto levo !Pozdrav za sve projarutze .Snsara kad chitam da pishesh za vodu i lepljenje tachno vidim moju majku pokojnu .I ona je to uvek govorila.Kaze :Ja i chashu vode kad popijem lepi mi se,ma chini mi se i kad vidim je u chashi da se vetj zalepila meni za stomak.Mada nije bash tako ali ajde de Hijenche pile moje ,javni de kako tibica napreduje i papash li ajde budi dobra.Maliska moja poshto nisi rizu na moru pila ,da li si negde proje nashla?Joj narode kako ova proja chisti organizam ,kao shmirgla.Pozzz Bzzzzzzz
Papam papam, ne brini mika draga. dobra sam od jutros, nauzivkala se u veeelikom parcetu debele proje, i hladnog jogurta, kupila ga jos sinoc, pa pojacala friziderce da bude hladan...mmmm.mmmm njaaaami
sad svarila pa idem da se pocastim jednim sladoledom.
A ono na sta sam se ja navukla je domaci vocni jogurt od banane i coko plazma...mmm...lele ljuuudi
hijena napisao:Papam papam, ne brini mika draga. dobra sam od jutros, nauzivkala se u veeelikom parcetu debele proje, i hladnog jogurta, kupila ga jos sinoc, pa pojacala friziderce da bude hladan...mmmm.mmmm njaaaami
A ono na sta sam se ja navukla je domaci vocni jogurt od banane i coko plazma...mmm...lele ljuuudi
Lepo lepo milo moje ,samo nemoj bash toliko jogurt da hladish oticice ti tibica!Prehladit cesh se mnogo.Onako nek bude prohladan da ti bude prijatno za papanje ali tako prehladan NIKAKO!Ode zelidatz milo moje !Ajd ljubim te i poruchkaj i jedan sladoledic u moje ime Ljubim teeeeee !Sad si vec SUPERISHKA josh majkitze i doblo
A vidi kako imam zlatan zub !To za svaki sluchaj ako budem G Ministarkamoram imati zlatan zub.Gos protinitza ima zlatan zub a da ja nemam juuuuu ,pa shta ce narod da kaze ?
____________pozdrav hijenche i svi ostali.Maliska nasha ako natrchi bubim je 100000000000 x .Nadam se da se raspakovala i odmorila od puta koliko toliko ?????
Pozzzz
hijena napisao:Papam papam, ne brini mika draga. dobra sam od jutros, nauzivkala se u veeelikom parcetu debele proje, i hladnog jogurta, kupila ga jos sinoc, pa pojacala friziderce da bude hladan...mmmm.mmmm njaaaami
prosto ne smem hijena ni da te pitam ko proizvodi taj divni vocni jogurtic ja se navukla na vocni od sumskog voca .... uhhhhh
Samo ne preteruj sa hladnocom jogurta
Miko draga ma nisam pila rizu, a proju jela, dok sam bila u Italiji(muz mi je isao poslovno, pa ja sa njim), ali tamo prave neku slatku proju, prelepa je, al moze da se jede sa jogurtom jer nije mnogo slatka, to je kaoo neki kolac od kukuruznog brana, ma super je, i celo vreme sam jela kuvni kukuruz!! MOzada sam i od toga oslabila, ko zna?
Da Vas pozdravim projaritze moje !Neka Vam prija topla projitza i jogurtitj !Hijena luche moje da kutznem u drvo sve si mi bolja i bolja i to me jako raduje !Idem i ja da doruchkujem imam hladnu proju ali nema veze !Malishkice moja jepa sad si odmorna a ko zna ?Mozda muzic nije dao pajkiti pa si josh umornija ?Ali nema veze bitno je da je bilo lepo
_______Pozdravljam Vas sve Bubic za sve damitze