ljubim vas i ja sve! jao pa nas klan projaritza se sve vise siri! dobrodosle projaritze moje drage, uzivkajte u proji sve vas ljubim! odo i ja da smazem jednu
Dobro Jutro moje projaritze.Vidim ovde nishta novo ? hijena da li si ruchkala projitze sem one chetvrtine? Pozdrav za sve a hijenche mislimo na tebe UVEK!
jesam mika draga ne brini, smazala i za dorucak a boga mi i za veceritzu, jogurta popila pola litre, i sad ujutru stomace prazni fino, radi 200 na sat ma nema, proja i jogurt blagoslov za creva
volim i ja vas sve
hijena napisao:jesam mika draga ne brini, smazala i za dorucak a boga mi i za veceritzu, jogurta popila pola litre, i sad ujutru stomace prazni fino, radi 200 na sat ma nema, proja i jogurt blagoslov za creva
volim i ja vas sve
E hvala Bogu sad mi je jedna briga manje !Ma pametnitza si ti nasha i PONOSIMO SE SA TOBOM !LJUBIM TE !Samo tako nastavi pilentze nashe
hvala vam sto mi pomazete i vadite iz...hmmm...bicu malo kulturnija nego sto bih inace...kake u koju sam se zaglavila! mnogo mi znace vase podrske i nastojacu da istrajem. ljubim vas sve. unapred se radujem papanju proje sutra za dorucak!
Joj sto mi se jede proja bas SADA!!!!!!!!!
Ali izdrzacu do ujutru,ja sam bre karakter hahahah.A ujutru ukljucujem rernu ranom zorom i pecem onu moju od kukuruznog i razanog brasna Jeste li je probale??Eh kako bih je sad smazala ali NE,odoh na spavanje da mi brze prodje vreme.A tek kad je zalijem Balans jogurtom,ih milina.Njama najama
Nije fer martat brate toliko mi zamirisa projom u ovo vreme . a ja u medjuvremenu od fatalne kombinacije vocnog jogurta i plazme nabacila sarm tj. kilazu
E,veruj mi da kada sam pogledala ovaj forum veceras,stvarno mi zamirisala proja
Obozavam da je jedem, ali po malo i izbegavam da je spremam jer ne znam kada je dosta.Ali ujutru cu bas da je spremim i da se nauzivam.Ja ti te slatkise nesto i ne obozavam,sladoled volim i rado ga se secam Ma na mene se lepi i kada pricam o hrani al sta cu kad VOLEM
Ma i meni se martat lepi brate sve. Valjda i casa vode. A uz to me muci nadimanje ... ko balon se naduvam .... Ma volim ja sve sem mesa i pasulja i luka .... mada u stvari i nisam neki gurman