Proja?

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Zaključana tema
hijena
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Mar 07, 2008 10:35 pm

Post od hijena »

jao sto ste mi zlatni svi tako mnogo vas volim i mnogo vam svima hvala! prosto vase reci o meni me bodre, zadivljavaju i hrabre da nastavim bolje da zivim!
danas nisam jela proje, ne mojom krivicom, vec krivicom pekara koji su nedeljom baaas lenji! :x
ali sutra je novi dan, bice tople proje i ja cu je scepati rano ujutru uz hladan jogurt.
ajmo projaritze moje, samo napred i hocu raport, da su svi jeli projeee!!! :D
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od mikalja »

hijena napisao:jao sto ste mi zlatni svi tako mnogo vas volim i mnogo vam svima hvala! prosto vase reci o meni me bodre, zadivljavaju i hrabre da nastavim bolje da zivim!
danas nisam jela proje, ne mojom krivicom, vec krivicom pekara koji su nedeljom baaas lenji! :x
ali sutra je novi dan, bice tople proje i ja cu je scepati rano ujutru uz hladan jogurt.
ajmo projaritze moje, samo napred i hocu raport, da su svi jeli projeee!!! :D
Bravo projaritze moja :D :D :D :D !Ja sam jutros spucala dve velike i jogurt i po .Jer celu noc me stomak muchio i dizao.Mogu ti reci sad sam ga napunila toplom projom i ne bash prehladnim jogurtom (zbog stomaka) i sad idem prileci da se slegne malo :D :D :D .Lepo moje samo tako nastavi i bit ce dobro.I ja nisam juche jela proju jer nisam nashla lenji pekari :oops: Nedelja a i svetatz + bio .Nema veze jutros sam nadoknadila.Napishi jesi li papala jutros projitzu mila nasha?
___Pozdrav za sve a za hijenu BRAVO bash me radujesh da od jutros opet krtecesh u klopitzu proje nashe :D :D :D ...
hijena
Aktivan član
Aktivan član

Post od hijena »

Jesam mika mozes odahnuti. napapala sam se cele cetvrtine proje i 2 solje jogurta i mogu ti reci da se fenomenalno osecam, kolko sam pojela a nit se nadula nit mucnina,samo malo podrignula kao bebce! pardon :D
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

hijena napisao:Jesam mika mozes odahnuti. napapala sam se cele cetvrtine proje i 2 solje jogurta i mogu ti reci da se fenomenalno osecam, kolko sam pojela a nit se nadula nit mucnina,samo malo podrignula kao bebce! pardon :D
Ma da dusho moja,sve tje to dotji nasvoje mesto :D !Malo podrignesh gore a i dole ako se omakne zdravo je to ,samo ti pusti :D :D :D !Bash si me obradovala srecko moja !Samo tako!Malo,pomalo i sve ce to doci na svoje mesto,ti si nasha hijenchica pametnica LJUBIM TEE!!!!! :D :D :D :D
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Ja nosam i ko nije dobar ,ja bockam odma :D :D :D !E sad tebe nectju ti si moja bebitza dobritza ali cu onu sanyalicu i to u jezik da manje pricha :lol: :lol: :lol: :lol: !Ma netjemo ni nju i ona je dobritza ,to ja nosim da plashim nevaljale na forumu :lol: :lol: :lol:
Ljubim te milo moje SAMO NAPRED MI SMO TU!UVEK uz tebe ,kraj tebe ZA TEBE!!!!!! :D :D :D
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 1:52 pm

Post od sanyalica »

:wink: Jel' u ovaj jezik??? :wink:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

haahahha turi ga u guju :wink: :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Vidish da je hijena ruchkala bez problema ? :D :D :D Nenosim ja shtap za zd :wink:
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član

Post od sanyalica »

Mladunche nashe, bice ona dobro! :D
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

sedaaaajte kod Bora pozar bukti na planinama idemo gaaaaaasitiiiiii hijena sanyalice spremite se :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Pozdrav za projaritze nashe !Idem na tushiranje pa peglanje opet :oops: !Budi nam dobro (shto reche sanyalica)hijenche mladunche nashe samo tako nastavi Bubimo te mi smo tu UVEK ZA TEBE I UZ TEBE !!!!!Ujutru popoapaj opet toliko ako mozesh vishe ok,ako ne i toliko ce biti dovoljno za!Bubimo te lepo nam pavkaj Andjele nash.... :D :wink: :wink: : :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Nov 10, 2007 7:58 pm

Post od snsara »

hej hijena razmisli i o nekom slatkom dodatku posle proje .... nece da se baci :D :D :D
hijena
Aktivan član
Aktivan član

Post od hijena »

vala da znate, bila veceras sa frendicama u poslasticaru i pocastila se predivnim cupavim cokoladnim kolacem, vala zasluzio mi stomacic :D hijence mladunce...hmmm svidja mi se ovo :D
projaritze bubim i ja vas pa se ujutru vidimo na toploj proji i hladnom jogurtu :D :D :wink:
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član

Post od sanyalica »

:oops: kako da priznam :oops: ...ja doruckovala kobasice domace sa paradjzom...sad pijem mleko... :oops: jbga
Uh vi projarice, zbog vas sad imam grizzu savesti sto se ne hranim zdravo :wink: Oprashtate li? :D
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

hijena napisao:vala da znate, bila veceras sa frendicama u poslasticaru i pocastila se predivnim cupavim cokoladnim kolacem, vala zasluzio mi stomacic :D hijence mladunce...hmmm svidja mi se ovo :D
projaritze bubim i ja vas pa se ujutru vidimo na toploj proji i hladnom jogurtu :D :D :wink:
Ljuubimm te sad si me bash usretjila :D :D :D
I pozdrav za sve projaritze pishemo se posle........
Zaključana tema