jao sto ste mi zlatni svi tako mnogo vas volim i mnogo vam svima hvala! prosto vase reci o meni me bodre, zadivljavaju i hrabre da nastavim bolje da zivim!
danas nisam jela proje, ne mojom krivicom, vec krivicom pekara koji su nedeljom baaas lenji!
ali sutra je novi dan, bice tople proje i ja cu je scepati rano ujutru uz hladan jogurt.
ajmo projaritze moje, samo napred i hocu raport, da su svi jeli projeee!!!
hijena napisao:jao sto ste mi zlatni svi tako mnogo vas volim i mnogo vam svima hvala! prosto vase reci o meni me bodre, zadivljavaju i hrabre da nastavim bolje da zivim!
danas nisam jela proje, ne mojom krivicom, vec krivicom pekara koji su nedeljom baaas lenji!
ali sutra je novi dan, bice tople proje i ja cu je scepati rano ujutru uz hladan jogurt.
ajmo projaritze moje, samo napred i hocu raport, da su svi jeli projeee!!!
Bravo projaritze moja !Ja sam jutros spucala dve velike i jogurt i po .Jer celu noc me stomak muchio i dizao.Mogu ti reci sad sam ga napunila toplom projom i ne bash prehladnim jogurtom (zbog stomaka) i sad idem prileci da se slegne malo .Lepo moje samo tako nastavi i bit ce dobro.I ja nisam juche jela proju jer nisam nashla lenji pekari Nedelja a i svetatz + bio .Nema veze jutros sam nadoknadila.Napishi jesi li papala jutros projitzu mila nasha?
___Pozdrav za sve a za hijenu BRAVO bash me radujesh da od jutros opet krtecesh u klopitzu proje nashe ...
Jesam mika mozes odahnuti. napapala sam se cele cetvrtine proje i 2 solje jogurta i mogu ti reci da se fenomenalno osecam, kolko sam pojela a nit se nadula nit mucnina,samo malo podrignula kao bebce! pardon
hijena napisao:Jesam mika mozes odahnuti. napapala sam se cele cetvrtine proje i 2 solje jogurta i mogu ti reci da se fenomenalno osecam, kolko sam pojela a nit se nadula nit mucnina,samo malo podrignula kao bebce! pardon
Ma da dusho moja,sve tje to dotji nasvoje mesto !Malo podrignesh gore a i dole ako se omakne zdravo je to ,samo ti pusti !Bash si me obradovala srecko moja !Samo tako!Malo,pomalo i sve ce to doci na svoje mesto,ti si nasha hijenchica pametnica LJUBIM TEE!!!!!
Ja nosam i ko nije dobar ,ja bockam odma !E sad tebe nectju ti si moja bebitza dobritza ali cu onu sanyalicu i to u jezik da manje pricha !Ma netjemo ni nju i ona je dobritza ,to ja nosim da plashim nevaljale na forumu
Ljubim te milo moje SAMO NAPRED MI SMO TU!UVEK uz tebe ,kraj tebe ZA TEBE!!!!!!
Pozdrav za projaritze nashe !Idem na tushiranje pa peglanje opet !Budi nam dobro (shto reche sanyalica)hijenche mladunche nashe samo tako nastavi Bubimo te mi smo tu UVEK ZA TEBE I UZ TEBE !!!!!Ujutru popoapaj opet toliko ako mozesh vishe ok,ako ne i toliko ce biti dovoljno za!Bubimo te lepo nam pavkaj Andjele nash.... :
vala da znate, bila veceras sa frendicama u poslasticaru i pocastila se predivnim cupavim cokoladnim kolacem, vala zasluzio mi stomacic hijence mladunce...hmmm svidja mi se ovo
projaritze bubim i ja vas pa se ujutru vidimo na toploj proji i hladnom jogurtu
kako da priznam ...ja doruckovala kobasice domace sa paradjzom...sad pijem mleko... jbga
Uh vi projarice, zbog vas sad imam grizzu savesti sto se ne hranim zdravo Oprashtate li?
hijena napisao:vala da znate, bila veceras sa frendicama u poslasticaru i pocastila se predivnim cupavim cokoladnim kolacem, vala zasluzio mi stomacic hijence mladunce...hmmm svidja mi se ovo
projaritze bubim i ja vas pa se ujutru vidimo na toploj proji i hladnom jogurtu
Ljuubimm te sad si me bash usretjila
I pozdrav za sve projaritze pishemo se posle........