Nije bolje i nece biti skoro ali sam odlucila da se stvarno potrudim da prestanem da stetim sebi kako sam to do sada cinila, mlada sam i zdravlje ce mi trebati...samo da istrajem jos...
TOO tako te voli josh vishe pile moje malo !A sad idi spremi se sad ce zahladneti i pravac u shetnju Ima ljudi dok ti sve pogledash umorit cesh se i fizicki umor odagnat ce psihichki i bit ce ti SUPER! Pishemo s e
hijena napisao:Nije bolje i nece biti skoro ali sam odlucila da se stvarno potrudim da prestanem da stetim sebi kako sam to do sada cinila, mlada sam i zdravlje ce mi trebati...samo da istrajem jos...
I nece ti biti skoro bolje jer ti si sama sebi zacrtala tako! I nemoj da stavljash tog pizdana --> shta ce ti on stavi ovog--> i kazi sad mi je vec bolje a ne nece mi ni biti ajde hijena nebudi deriste koje osudjuje sebe unapred na ne ukradenu lizalitzu
Ju ja zaboravila jutros na proju svratiti.Kad hijena samo otvara li teme otvara Ko da je uprati?Pada chujem?Raport ko je jutros jeo proju?Ja nisam Nisam nashla sutra ce biti iha
____________________Pozdrafche
Izaziva soproshtenjem qrconemiju da mi Bog oprosti.Pa nishta necemo smeti jesti kako se pochelo?Svi za neshto nadju da se nesme jesti a jbt ga vishe ,Ja je volim i ja je jedem iako sam ta grupa zabole me ova rupa Pa ceo nash narod je proja odhranila niko nije ni chuo za hipoglikemiju i shta?Ajte tu ne izmisljajte vishe svi.Nedamo proju pa makar.
Hijena dushitze nasha ,da li josh jedesh proju sa onim zarom iuz usmehic , toplu i hladan jogurtic ?MMMMMNjami ja cu ujutru ne mogu dochekati kad ce jutro Ljubim teeee.......
Poslednja izmena od mikalja u Ned Jul 13, 2008 8:31 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
ma ja je nkada nisam volela, dodushe uz hijenu sam zavolela palentu,a ponekad i proju pojedem,zato hijena ako si nam ti nervozna ni nama se nejede proja,nije to kao kada si ti tu hijenche,svi smo uz tebe,javljaj nam se kada god mozhesh,pozz
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
ja je samo spremam sa vodom i solju,a onda sipam kechapa odozgo i tako je jedem,poshto ja od detinjstva nejedem mleko,sir i kajmak tu smo vrlo slichne,i zato pazim shta jedem,proja bez ichega,pizza bez kachkavala itd.
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
ma probala ja da u palentu dodam na kraju jogurt umesto mleka al to nije to. Ja inace ne smem samo samo kravlje mleko al preradjevine smem! Cak smem i ono mleko za kafu.
Inace mi je oko alergije puno pomogla homeopatija