Pa Miko ti si genije!! Odakle toliki optimizam i zelja da uveselis ljude? Gde crpis tu toliku pozitivnu energiju!!????Blesava si kakoo ti pade na pamet majmunsko kolo!! POZZZ
Pozdrav za moje projarice .Jesy to mi cera juce poslala,kad smo pricale,kaze vidi nesto.A zna koliko volim majmune a i da se namejem.Ja ih non stop pustam.Pa reko da ih stavimna links=da se jos ko nasmeje u ova teska vremena.LjubimVas pa se chujemo idem,ovi za bocu tek sad stigoshe .Poz i chujemo se........POz za sve..
maliskice moja jepa .Netjesh nositi komp za sobom ni lap top ne nosi ako idesh negde?Dovoljno je mob i to previshe.Ako idesh da se odmorish?Onda se izshtekaj koi tje ti vrag.Kad odesh?Ako odesh ?Uzivaj u zraku,prirodi !A kad se vratish?Opet to cheka kutji Cmokimmmm te ..
Tek sam danas pojela pola proje ,zato sad osecam glad ,sad cu ja cmokkkkkkkk
maliska napisao:Jesy, jesili i ti tp zavolela proju ili mi se cini? MIko. draga evo me ja sam ziva, nisam pobegla.no no, ja nigde ne begam bez vas tj bez compa, POZZZ
ma uz vas cu je sigurno zavoleti,vec je palenta cheshce u mom jelovnku,pozdravljam projarice moje,maliska kada mozhe tvoja bebica da voli proju zashto nebi mogla i ja,ljubim vas
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
he he, tako vas volim, projaritze moje! Ja ustala malopre, sad idem rucati nase omiljeno, pa na rad se bacati, mora se svasta uraditi danas! pozz projaritzama
Pozdrav za moje projaritze .Imam i ja tople proje ali moram Nedeljni ruchak kuvati a vrucinchina,pa mora klima da klima a nije zdravo!Mora se ..Ide se raditi ,bash se ima posla!Pozdrav za vrednu hijenche nashu!
Pozd za sve...........Pishemo se.........
Shta je ovo?Nema maliskice,nema grazza .Vikend negde se zagnjurile. Dobro jesy je svratjala i kod drugaritze je zasela !Pozdravljam ih i sve ,laq notj Vam zelim svima...