Idi Savage_Rose putuj kumitze moja ,samo me odajesh !Uhvatio te putni handrc pa me sve izdajesh? Projaritze moje .Laku noc ...Kisha smorna opet pizdi ....
Mislila sam da izdrzim bez proje, al ne mogu, pa muzic ode u pekaru po proju pa ce mo da stegnemo GOOOZUU za druge stvari danas zarad projice NJAM NJAM NJAM
Ne bori se protiv sebe Maliska draga, a i nema potrebe da "izdrzavas" bez proje, ona nije porok, vec naprotiv, zdrava je i super hrana! Pozz vas sve a sad idem i ja da se "prepustim svojim nagonima" (projiiii)
Ruzitza je vetj odletela kao ptica ,blago njoj .Neka ,nek ide ko god moze i treba da bezi iz ove sumorne zemlje ,pa bar koliko toliko?Ljubim vas sve !Grazza vidim da si dobro !Mislim tu si na dijetama i td.Reko jesy se brine?Bitno da si dobro ,sve drugo je samo DRUGO ..Pozdrav za hijence ,malisku i sve projarice moje !Cmokim Vassss!Upravo gledam u Srbiji u jednoj crkvi tuche kuku .Sveshtenici se potukli i vernici,jer je sveshtenik okrenuo ledja oltaru ..Kao to im je razlog.Jbt dobro je nama kakvi smo mi "lepa slika" nema shta bruke zive ...Popovi u mantijama i belimi crnim piche se sa narodom jaojj ..Sad ce slika ceo SVET obici a i da ne obidje?Brukaaaa!
Ljubim Vas !Chuvajte mi se!!!
grazza mila moja dala se il nedala i netje je sad niko !Kaze moja ujna:Dok sam bila mlada chuvala je nikom nisam dala A sad na tatznu da je stavim i sa naj lepshim ruzama ukrasim niko je netje(Dzaba Sherbedzija peva ) !Ljubim te ,neka si ti samo meni dobro!Pozdrav i za moje projaritze sve.Hijenche bubic !Sad ce maliskica moja!Zamislite jutros rano ustala .Nisam stigla dobro sve izchitati hm samo da mi je zdrava i ona i dechitza i dragi njen ?Ljubim Vas.Idem pa se pishemo posle!Nadam se? Cmokkkk
Kako one znaju sve te izreke,citate i sve koje navijaju za nash opstanak!Ali i ja sam se zavaravala dugo sa tim i opet osta ona (Ne volim je ) pesma ali shta je tu je?Prodje leto 30 -to .Uh josh 10ak pa 2x .Ikaze godina mi zao nije?Stvarno gloope pesme !Tj rechi
grazza napisao:Mika nesto si mi DOWN, ne daj se sve ce biti ok, jos smo mi potrebne ovim mladima da ih naucimo mnogo cemu.
E mila moja bila ja DOWN! Gore ili dole ,opet sam na nekoj istoj visini jblg .Pokushavala varati sebe mazati zamazivati i sve nekako uspeh ali samo od svojih god ne .Ma ne smetaju meni godine ,neka njih samo da se ne guraju previshe i istichu u prve redove .Da malo odu u pozadinu ..Ma nisam grazza DOWN samo ti se chini !To se ja tako cheshljam
Cmokkk odoh da se pracaknem malo.Neke inekcije bash me smore !Nikad nishta pametno da me ubode ...