Proja?

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Zaključana tema
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od mikalja »

Idi Savage_Rose putuj kumitze moja ,samo me odajesh :) !Uhvatio te putni handrc pa me sve izdajesh? :P Projaritze moje :) .Laku noc ...Kisha smorna opet pizdi :oops: ....
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
Kontakt:

Post od jesy »

ovde josh neko putuje,ruzhice SRECAN PUT i tebi i martat,pozzz
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Pozdrav za sve moje projaritze!Nadam se da ste mi dobro sve?
maliska
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 8:08 pm

Post od maliska »

Mislila sam da izdrzim bez proje, al ne mogu, pa muzic ode u pekaru po proju pa ce mo da stegnemo GOOOZUU za druge stvari danas zarad projice :wink: NJAM NJAM NJAM
hijena
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Mar 07, 2008 10:35 pm

Post od hijena »

Ne bori se protiv sebe Maliska draga, a i nema potrebe da "izdrzavas" bez proje, ona nije porok, vec naprotiv, zdrava je i super hrana! :D Pozz vas sve a sad idem i ja da se "prepustim svojim nagonima" (projiiii) :D :wink:
grazza
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 14, 2007 12:56 pm

Post od grazza »

Sretan put, Ruzice, Ruzo, Ruska, zrela si ko kruska-za odmor. Lepo se provedi i buckaj se za nas :lol:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Ruzitza je vetj odletela kao ptica ,blago njoj .Neka ,nek ide ko god moze i treba da bezi iz ove sumorne zemlje ,pa bar koliko toliko?Ljubim vas sve !Grazza vidim da si dobro !Mislim tu si na dijetama i td.Reko jesy se brine?Bitno da si dobro ,sve drugo je samo DRUGO :wink: ..Pozdrav za hijence ,malisku i sve projarice moje !Cmokim Vassss!Upravo gledam u Srbiji u jednoj crkvi tuche kuku :oops: .Sveshtenici se potukli i vernici,jer je sveshtenik okrenuo ledja oltaru ..Kao to im je razlog.Jbt dobro je nama kakvi smo mi :( :oops: "lepa slika" nema shta bruke zive ...Popovi u mantijama i belimi crnim piche se sa narodom jaojj :oops: ..Sad ce slika ceo SVET obici a i da ne obidje?Brukaaaa!
Ljubim Vas !Chuvajte mi se!!!
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

pozdrav za projarice,laku noc
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

Mika ja sam dobro, a ti se drzi da sto pre ozdravis u udjes u staru formu. Ljubim te i ne daj se INES :lol:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

grazza mila moja dala se il nedala i netje je sad niko !Kaze moja ujna:Dok sam bila mlada chuvala je nikom nisam dala :oops: A sad na tatznu da je stavim i sa naj lepshim ruzama ukrasim niko je netje(Dzaba Sherbedzija peva :) ) :lol: :lol: :lol: !Ljubim te ,neka si ti samo meni dobro!Pozdrav i za moje projaritze sve.Hijenche bubic :wink: !Sad ce maliskica moja!Zamislite jutros rano ustala :o .Nisam stigla dobro sve izchitati hm samo da mi je zdrava i ona i dechitza i dragi njen ?Ljubim Vas.Idem pa se pishemo posle!Nadam se? Cmokkkk
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

ma nije tako,piletina je dosadila jer se sama nudi,ali zato koke su i dalje hit,ljubim vas sveeee
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

Mika, mi smo ti sada kao vino.Sto starije to bolje :wink: Nedaj se generacijo!!!!!!!!!!! :D
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Kako one znaju sve te izreke,citate i sve koje navijaju za nash opstanak!Ali i ja sam se zavaravala dugo sa tim i opet osta ona (Ne volim je ) pesma ali shta je tu je?Prodje leto 30 -to :wink: .Uh josh 10ak pa 2x :oops: .Ikaze godina mi zao nije?Stvarno gloope pesme :wink:!Tj rechi :P
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

Mika nesto si mi DOWN, ne daj se sve ce biti ok, jos smo mi potrebne ovim mladima da ih naucimo mnogo cemu. :lol:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

grazza napisao:Mika nesto si mi DOWN, ne daj se sve ce biti ok, jos smo mi potrebne ovim mladima da ih naucimo mnogo cemu. :lol:
E mila moja bila ja DOWN! Gore ili dole ,opet sam na nekoj istoj visini jblg .Pokushavala varati sebe mazati zamazivati i sve nekako uspeh ali samo od svojih god ne :wink: .Ma ne smetaju meni godine ,neka njih samo da se ne guraju previshe i istichu u prve redove :) .Da malo odu u pozadinu ..Ma nisam grazza DOWN samo ti se chini !To se ja tako cheshljam :wink:

Cmokkk odoh da se pracaknem malo.Neke inekcije bash me smore :roll: !Nikad nishta pametno da me ubode :P ...
Zaključana tema