Proja?

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin

Zaključana tema
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od jesy »

ja sam tek sada sela i chitam postove od 14 na dalje ,poshto nisam imala vremena ovih dana,sada sam doshla sa posla,taman posla da mikalji ne pozhelim BRZ oporavak,ona ce brzo da nam ozdravi,JAKA je ona zhena,ali...ovo vreme i zdrav chovek je lom,a kamo li bolestan,bash smo danas imali posla,ljubim vas puunnnoooo
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

mika oglasi se ako si makar malo bolje,neobichno je kad te nema,pozdravljam sveee a posebno miku,ljubim vas
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm

Post od mikalja »

Pozdrav za moje projaritze !Pishemo se.Nadam se?Ljub vas ...
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Bolje je jesy,samo umorih se a spremam se da me voze na kontrolu na skener onaj znash?Ljub te...
Korisnikov avatar
Savage_Rose
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Jun 08, 2008 4:17 pm
Kontakt:

Post od Savage_Rose »

Pozdravce za moje projarice :wink: ..Jao moja miki preskace vijacu.Ja se durim ovde .Jutros mi proju prodali :o .Gadjat cu ih sa kamenjem :D ..Necu,salim se ...Zamislite moja mama pravila proju ?I jos pozvala pola komsiluka na domacu proju :-? .KUKU MENI nesmem se nakeziti :D .Pola zubala mi ispalo :oops: !Tvrda kao kamen .E to je za dijetu ,dusu dalo :x .Ne mozes pojesti za 10h krc ,krc,.Ali snasla sam se ja !Odem kod komse pekara i zavrsena stvar :wink: .Topla proja i hladan jogurt za cas :wink: !Pozdravce za SVE .Ideeemoooo ,vozimo relere,mrdamo guzama juupiiiiiii :D :D :D Cmokkkkkkkkkkkk
U dobru se ne povisi! U zlu ne ponizi ...

Slika
hijena
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Mar 07, 2008 10:35 pm

Post od hijena »

Meka projaritze moja nadam se da si dobro sada... :( Ja vala se necu odreci svoje tradicije da papam za dorucak vrele proje i jogurta. danas upala rano u pekaru, ono proja mirishe li mirishe! :D Pozz vas sve i ugodno rucanje proje vam zelim! :D :wink:
hijena
Aktivan član
Aktivan član

Post od hijena »

Greska, izvinjavam se Mikalja zbog slovceta, zurila sam, stigla mi proja pa sve brzam da otkucam...kapiras me ti bar! :D
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

hijena napisao:Greska, izvinjavam se Mikalja zbog slovceta, zurila sam, stigla mi proja pa sve brzam da otkucam...kapiras me ti bar! :D
Bolje je lutko moja!Danas htedoh da se javim i nesta mi neta a ne mogu bash mnogo sedeti.Kapiram ja tebe odlichno mila :wink: .Meni lekar kaze:Morash jesti vishe meso kuvano i inache jesti vishe da se oporavish.A inache josh moramo produziti infuziju koi dan!Kazem a moze li u infuziju staviti proju i hladan jogurt?Lekar zinuo u mene :o Misli da sam odlepila.A moja kumitza Savage_Rose bila tu :) Kad je ona ochepila da se smeje,jer zna ja da crkavam moram se zezati.On onda ukapira i kao e :roll: svashta sa Vama :P..Samo ti ruchkaj.Meni sanyalica kaze manje rize a vishe sexa?Bi ja ali nema da se naruchi sem domaceg a domaci :P bajat :D :D :D ..Laku notj svima ..Ne mogu mnogo sedeti cmokkkkkkkk
hijena
Aktivan član
Aktivan član

Post od hijena »

Ha ha ha, zakon si Mika!!! :D Ovo je nesto najsladje sto sam do sad cula! :D Proja i jogurt u infuziju! Sto da ne, osmislicemo i to jednom! :D Samo ti ruckaj, uzivkaj, ozdravi i bice sve OK! Odo po dorucak :D Jubim te da sto pre ozdravis, i pozz za sve ostale projaritze! :wink:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Pozdrav za moje projaritze !Javljam se evo dzelata sa bocama.A ko zna mozda i proje tople nose :D :wink: .Cmokkk hijenche jaoj ja se zezami kad bih vrishtati htela :oops: Ljub teeee i sve moje projaritze :P
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

pozdravljam vas sveeeee
Korisnikov avatar
Savage_Rose
Aktivan član
Aktivan član
Kontakt:

Post od Savage_Rose »

Jaoj mikalja sreco moja ti si bas ludica moja slatka hahahahhahha!Chuj proju i jogurt u infuziju :o heehehhehehehehehe :D :D :D :D :D
E da nisi tako optimisticki raspolozena uvek ?Ne znam shta bi bilo?Ti si stvarno dusa moja :) I zamislite ona kaze neurologu svom!Doktore vi nishta ne spominjete intimne odnose !A on je inaache obozava ,jer nije kenjkava nego nasmejana i zeza se i kad joj je bas ono muka!A on joj kaze: molim kakve intimne odnose?Zar sam Vam obecao nesto? hahahahhaha.Ona ucuta ,e onda joj je objasnio shta kako i td.A njoj ree :E to ti je za ono sto ga ona jednom dbelo zeznula nesto :P :D
Uh ustala sam jako rano ,isla u kupovinu .Idem na puttt .Jupi ,ali zasluzila sam i trudit cu se da ostanem sto duuuze!Jer mislim i nadam se da mi je ovo lepo naj duze bez obaveza!!!Idem sad na pasulj u onim verigama i uz pasulj proja ispod saca jojjj srece mojeeeeeee!Samo da ne bude kisetine posle da to jureci malo kalorije potrosim :wink: Ljubim vas sve projarice i ne projarice moje :wink:

Slika
sati
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 8:09 pm

Post od sati »

Savage Rose,

Srecan put :D Lep i zanimljiv odmor ti zelim :D
Korisnikov avatar
Savage_Rose
Aktivan član
Aktivan član
Kontakt:

Post od Savage_Rose »

martat napisao:Savage Rose,

Srecan put :D Lep i zanimljiv odmor ti zelim :D
Thank Lady,moreover martat
:D :wink:

Slika
Korisnikov avatar
Savage_Rose
Aktivan član
Aktivan član
Kontakt:

Post od Savage_Rose »

Vidi se da me uhvatila groznica zbog putovanja :o lele.Umesto leto pisem lepo,umesto leto,rece ree i brlj brlj nhfdrty cdr vidi se da mi je bas potreban odmor i to ODMORCINA!SVE VAS POZDRAVLJAM! I javit cu se jos bar jednomn dok ne poletim :P Uh jedva chekam da se bucnem u more :wink: :wink: :)

Slika
Zaključana tema