Proja?
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin
- jesy
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
ja sam tek sada sela i chitam postove od 14 na dalje ,poshto nisam imala vremena ovih dana,sada sam doshla sa posla,taman posla da mikalji ne pozhelim BRZ oporavak,ona ce brzo da nam ozdravi,JAKA je ona zhena,ali...ovo vreme i zdrav chovek je lom,a kamo li bolestan,bash smo danas imali posla,ljubim vas puunnnoooo
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
- Savage_Rose
- Aktivan član
- Pridružio se: Ned Jun 08, 2008 4:17 pm
- Kontakt:
Pozdravce za moje projarice
..Jao moja miki preskace vijacu.Ja se durim ovde .Jutros mi proju prodali
.Gadjat cu ih sa kamenjem
..Necu,salim se ...Zamislite moja mama pravila proju ?I jos pozvala pola komsiluka na domacu proju
.KUKU MENI nesmem se nakeziti
.Pola zubala mi ispalo
!Tvrda kao kamen .E to je za dijetu ,dusu dalo
.Ne mozes pojesti za 10h krc ,krc,.Ali snasla sam se ja !Odem kod komse pekara i zavrsena stvar
.Topla proja i hladan jogurt za cas
!Pozdravce za SVE .Ideeemoooo ,vozimo relere,mrdamo guzama juupiiiiiii
Cmokkkkkkkkkkkk

U dobru se ne povisi! U zlu ne ponizi ...

- mikalja
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
Bolje je lutko moja!Danas htedoh da se javim i nesta mi neta a ne mogu bash mnogo sedeti.Kapiram ja tebe odlichno milahijena napisao:Greska, izvinjavam se Mikalja zbog slovceta, zurila sam, stigla mi proja pa sve brzam da otkucam...kapiras me ti bar!

- Savage_Rose
- Aktivan član
- Kontakt:
Jaoj mikalja sreco moja ti si bas ludica moja slatka hahahahhahha!Chuj proju i jogurt u infuziju
heehehhehehehehehe
E da nisi tako optimisticki raspolozena uvek ?Ne znam shta bi bilo?Ti si stvarno dusa moja
I zamislite ona kaze neurologu svom!Doktore vi nishta ne spominjete intimne odnose !A on je inaache obozava ,jer nije kenjkava nego nasmejana i zeza se i kad joj je bas ono muka!A on joj kaze: molim kakve intimne odnose?Zar sam Vam obecao nesto? hahahahhaha.Ona ucuta ,e onda joj je objasnio shta kako i td.A njoj ree :E to ti je za ono sto ga ona jednom dbelo zeznula nesto
Uh ustala sam jako rano ,isla u kupovinu .Idem na puttt .Jupi ,ali zasluzila sam i trudit cu se da ostanem sto duuuze!Jer mislim i nadam se da mi je ovo lepo naj duze bez obaveza!!!Idem sad na pasulj u onim verigama i uz pasulj proja ispod saca jojjj srece mojeeeeeee!Samo da ne bude kisetine posle da to jureci malo kalorije potrosim
Ljubim vas sve projarice i ne projarice moje 

E da nisi tako optimisticki raspolozena uvek ?Ne znam shta bi bilo?Ti si stvarno dusa moja

Uh ustala sam jako rano ,isla u kupovinu .Idem na puttt .Jupi ,ali zasluzila sam i trudit cu se da ostanem sto duuuze!Jer mislim i nadam se da mi je ovo lepo naj duze bez obaveza!!!Idem sad na pasulj u onim verigama i uz pasulj proja ispod saca jojjj srece mojeeeeeee!Samo da ne bude kisetine posle da to jureci malo kalorije potrosim

- Savage_Rose
- Aktivan član
- Kontakt:
- Savage_Rose
- Aktivan član
- Kontakt:
Vidi se da me uhvatila groznica zbog putovanja
lele.Umesto leto pisem lepo,umesto leto,rece ree i brlj brlj nhfdrty cdr vidi se da mi je bas potreban odmor i to ODMORCINA!SVE VAS POZDRAVLJAM! I javit cu se jos bar jednomn dok ne poletim
Uh jedva chekam da se bucnem u more