Proja?

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Zaključana tema
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od mikalja »

A skubisa je naj podlije stvorenje na sajtu ono hinjsko seljacko,prefrigrano :evil: Ima bazen hahahahahaahahahhaahah e upiskit cu se od smeha bsh joj hvala chobanitzi jednoj :D :wink:
Caooooooo
grazza
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 14, 2007 12:56 pm

Post od grazza »

ma ajde ti baba bensedin pa demetrin pa prilezi pa kada se odmoris pirinac i projica sa ladan jogurt mozda dodjes sebi. a ako se tusnes mozda nesto i navatas :wink:
Korisnikov avatar
skubisa
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 24, 2008 3:27 pm

Post od skubisa »

mikalja napisao:A skubisa je naj podlije stvorenje na sajtu ono hinjsko seljacko,prefrigrano :evil: Ima bazen hahahahahaahahahhaahah e upiskit cu se od smeha bsh joj hvala chobanitzi jednoj :D :wink:
Caooooooo
mozes samo da mi das jubac u razdeljak, ali onaj ispod ledja.....
Slika
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 1:52 pm

Post od sanyalica »

Skubi bi bila dobra chobanica samo za jednu ovcu na svetu-tebe, babo!
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Ne treba to meni :D kasd vidim koliko ste glupe bash se nasmejem :D ..Jesy draagaa mila mama79va ajde kod nas .A ovamo ih pljujete joj gadite mi se.I gd su?Hahaahahahaahah Bedne steeeee
laku notj .Izvinjavam se normalnoj populaciji na rechima koje odu kad ove seljanke izazovu me moram im vratiti njihovim rechnikom :D :wink:
laku noccccccccc
grazza
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 14, 2007 12:56 pm

Post od grazza »

a film a pipanje nemoj zaboravishhhhhh 8)
Korisnikov avatar
Savage_Rose
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Jun 08, 2008 4:17 pm
Kontakt:

Post od Savage_Rose »

Paaaaa stvaarno zeneeeee?????? :evil: Dokle vishe mislite ovako?Znate li vi granice i koliki je taj vas limit vredjanja ?Copor protiv pojedinke :x ?Jadno iizkompleksirano i sta jos reci?Ko vam daje zapravo da nam ovu divnu temu gde se pise o hrani koju naj vise obozavamo ovako prljavim recima zasipate?AAAAAAA :evil: .Ako je otvorila zena/devojka temu PROJA?Onda je proja :oops: .Ovde se razmenjuju lepe reci o hrani ,druzimo se !A vi napale kao podivljale lisice :evil: !Imate teme svoje i tamo vrsite nuzdu znate?Ili vam je klimaks udario u glavu ,pa poludele stvarno :oops: .Ne dolazite ovde vise sa tom namerom.Gde su administratori :evil: ?Kako ovo dozvoljavaju?Idite i lecite svoje frustracije na kanalu namenjenom tim vasim glupostima!!!!!!!Nepismene ste totalno!Vi nemate trun mozga ni morala :evil: !Hijena srecice teraj to zovni administratora i kazi mu da vidi ovo?Pa stvarno bezobrazluk :evil: !
maliska pile pa i necu vise piti rizu :) .Nesmem postat cu anoreksicna ,samo cu voziti i dalje rolere a i bajsic.malo dzoginga i dosta :wink: .Ljubim te ,ti izdrzi jos malo da zakopcas to dugmesce puljkicu :) i onda prekini.Ljubim te i hijenu nsu,K.Bozura(videh) da je zovu da ide na alapace???????Gluposti i bestidnosti kraja nemaju :) !Sad mole jesy tj Bozura da ide na alapace i mama79va kao inat mikalji nasoj.Ceo copor skocio na mikalju?a ona svakom pomaze ,svakom lepo se obrati i sta one misle ?Da smo svi ludi jaoj :) !Idem da se tusnem sad sam iz lutanja ,reko mozda ste tu slucajno ?Mozda i jesu one zlobnice ?Ali me ne interesuju.Pozdrav za jesy,hijenche ,malisku nasu,mama79va i mikalju nasu (nedaj se mika usedelicama da te provociraju) samo ih pljutz :P
PoziiiiCCC Mokic :wink:
U dobru se ne povisi! U zlu ne ponizi ...

Slika
hijena
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Mar 07, 2008 10:35 pm

Post od hijena »

Svaka ti cast Savage_Rose!!! :D Sta je ovo?! Nema me pola dana i moja omiljena tema koja mi je uvek vracala osmeh na lice zbog dragih osoba koje sam ovde srela i zbog koje jedva cekam da skocim za kompjuter se pretvorila u ratno polje!!! :x :evil: Nije fer! :cry:
Prestanite sa tim nezrelim glupostima, neka svako nadje svoju omiljenu temu i neka uziva!!! Zar ovom jebenom svetu nije dovoljno ratova pa ce jos i na ovakvim mestima da se svadjaju?!?!?! :x
Ja sam samo zelela da steknem neke prijatelje pa makar i na ovaj nacin, jer mi stvarno znaci kad sam usamljena da popricam bar sa nekim pa makar to bila banalna tema kao moja...ne znam...razmislite pa procenite... :cry:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

D.Dan projaritze moje jepe !Jutros nisam jela nashe jelo :cry: .Ishlo se na groblje pa ono ?A sad dajemo ruchak za dushe nashih pokojnika :cry: !Tako da cu danas ostati bez moje projitze.hijenche bubim te ,izvini i ako ti JA Pravim nered mila reci samo, smetash,pravish ti nered tj JA i otitjitju micko!Samo njima uchiniti uslugu netju :oops: .Sa njihove temr bi otishla i ne idem tamo nikad...Ovde i na pirinchu jedino budem ..Kako ti prosudish?Ipak tvoja je tema tj kanal! I pozdrav za sve moje projaritze.Idem ruchak ,neshto se uzelo ,neshto se sprema i tako !Cmokim te hijena i sve damitze projaritze :)
hijena
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Mar 07, 2008 10:35 pm

Post od hijena »

Nikako!!! Mika moja draga za to nema potrebe, ti sa ove teme neces otici, nadam se bice sve u redu! Neka oni kojima se tema ne svidja ne posecuju, ali zato svi koji vole nasu miljenitzu-vrata su vam otvorena (tj.tema) :D
I jos nesto, ja papala jutros vrele proje i hladnog jogurta, i sto je vise jedem (a to je BAS svaki dan :) ) sve mi je sladja! :D
A ti Mika, ako nisi jutros, pa ne mozes za rucak, ti uzmi pa za veceritzu papni malo, koliko da kazes da nisi propustila svoj ritual! :D
maliska
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 8:08 pm

Post od maliska »

ZEnske, drage moje, danaas proja na meniju, da da proja.Ko j e dijetu bez proje.E necu tu djetu.Ja vam sad cekam da se ispece moja omiljena!! Al ima sira, pa nece Hijeni da se svidi, al ce valjda da bude lepa JER JE SIR MLADI I NESLAN I OBRAN>MUz MI KAZE, TO TI JE BLJAK, ODOH DA KUPIM NEKO MESO, ALI SAD KAD SE VRATIo, PIAO JE STA TO LEPO MIRISE i upravo se sprema da sa mnom ruca, vecera ili sta vec! 8) Ko voli proju nnek izvoli, a ko oce da se svadja ISSHHHH!
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Makili moj ,blago tebi :-? mirishe proja i ovde :P .Ja danas nisam jela verujte da se chovek navikne?Dzaba 20 vrsta ono hrane zadushnitze,pa se pravilo ali nije bilo proje..Htela sam slagati da je neko voleo proju ,pada se i proja stavi u meni ali bilo me :oops: sramota i blam.Muzic kaze da ce mi naci on za vecheru .Moram ga poterati da ne bude kasno jer posle 19 ne jedem .Makice jos ce tvoj dragi i nauchiti da papa projitzu pored tebe.Moj neeetje nama shanse :oops: .Zato ja za obadvoje :D ..Ljub vas jaaaaaaaa .Hijenche moje NEDAMO MI NASU TEMU :oops: .Cmok vassssss sve projaritze moje :wink:
Idem ima se josh poslicka.Makitze ti josh jedno dugmeshtze vidim pise ti ruzitza nasha TO BAVOOOO CMOKKK :D
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Laku notj projaritze moje !Ako maliska natrchi ili Rose i hijenche ljubatz za njih tu ima :D caos
maliska
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 8:08 pm

Post od maliska »

Ma evo mene Miko draga ali nesto mnogo kasno ili sto bi rekli mnogo rano ALI avaj sta cu sad kad trba da zaspim ja ne mogu, a najela sam se oko 7 sati proje josam sita samo pijem vodu i to sa limunom.To sam cula da je dobro pred spavanje popiti, voda sa nekliko kapi limuna, naravno bez secera!! :wink: A proja bila je supeeerr i muzic je jeo i bilo mi super! Racunam da je mlad pa da cu uspeti da mu ubacim i po neku zdravu naviku :roll:
Mad sam na sincica vec uspela da uticem sto se ishrane tice, lepo je vecerao maminu proju i to sa jogurto :lol: A i inace, tako se navikao na kuvanu hranu, da kad ne stignem da skuvam na primer nesto, on se buni sto nema mamine supice nego iz kesice! :oops:
POOOZZ kuckamo se kad ustanem, a ko zana kad ce to biti?
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Dobro. Jutro.Ja sam jutros jutros vetj i doruchkovala.Ishla na pijatzu i kupila vrutje proje.Sinotj si maliskitze ti zaginula za knjigom.Trebala si utji malo na pauzi.I ja ako preteram sa jelom,popijempo limun ili dva .Znam da nije dobro za zeludatz ali ja ga pojedem kao narandzu bez shecera.Ljubim vas sve projaritze moje.Poz za malisku ,hijenche ,jesy, Savage_Rose nashu mama79va i ostale projaritze .Poz i pishemo se posle idem piti kafitzu,komsho cheka :wink: hehehe
Cmokkic
Zaključana tema