Proja?

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Zaključana tema
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 1:52 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od sanyalica »

:oops:
grazza
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 14, 2007 12:56 pm

Post od grazza »

Babo znas li ti uopste kako to izgleda, mislim ona stvar, kad si je zadnji put videla?
Korisnikov avatar
skubisa
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 24, 2008 3:27 pm

Post od skubisa »

mikalja napisao:skubisa zgubidane bolje idi kod caleta ,pomozi roditeljima da prodaju kukuruz ,sad ce i drugi stici .Napravi mesta ljankose i kupi vagu ,nego shto se uvlachish tu u dupe svima i napadash kao kuja besna svakoga.Matora isedelotzo!!!!!!Shto bi rekla m,aliska zllobnice isssssshh.Ne prljajte temu devojtzi bruke jedne.Ona vas ne dira ishhhhhh vrachare idite na "prsten besmrtnosti" haahahahahahahah :D :D :D :D :D
Pozdrav gofnare jedne isfrustrirane zene zeljne one stvari pa poludele :) :wink:
hvala ti draga, sto se brines za mog caleta i kukuruz, ali ja nemam tamo kukuruz, samo ogromnu kucu sa bazenom i punim dvoristem cveca.....
a stocna vaga, curko jedna, je bila samo zezanje....
kad vec sve moram da ti nacrtam :lol:
Slika
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 1:52 pm

Post od sanyalica »

Pa zar nije videla na nordijcu? Mislim, ne znam kako taj izgleda, ali valjda ima sve kao normalno cheljade?! :roll:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm

Post od mikalja »

haahahahahahh :D :D :D :D mrsssssss chibreeeee izfrustrirane zagorele :wink: .Moj suprug i sad sedi i krsti se .Kaze pusti ih vidish da su lude babe nisu q videle sem na netu haahahah .Tako i jeste treba vas ko dobro.Ali neeetje niko muka je tooooo :wink:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

skubisa napisao:
mikalja napisao:skubisa zgubidane bolje idi kod caleta ,pomozi roditeljima da prodaju kukuruz ,sad ce i drugi stici .Napravi mesta ljankose i kupi vagu ,nego shto se uvlachish tu u dupe svima i napadash kao kuja besna svakoga.Matora isedelotzo!!!!!!Shto bi rekla m,aliska zllobnice isssssshh.Ne prljajte temu devojtzi bruke jedne.Ona vas ne dira ishhhhhh vrachare idite na "prsten besmrtnosti" haahahahahahahah :D :D :D :D :D
Pozdrav gofnare jedne isfrustrirane zene zeljne one stvari pa poludele :) :wink:
hvala ti draga, sto se brines za mog caleta i kukuruz, ali ja nemam tamo kukuruz, samo ogromnu kucu sa bazenom i punim dvoristem cveca.....
au kako si se sad prosrala chobanitze hahaha ..Imash bazen onaj na duvanje ?Pa duni i u njega i josh znash gde? Mrssshhhhhh
hahaha ima bazen haahahahahahah a ide sedmicno da se meri na stochnoj vagi beeeedooooo fujj
Korisnikov avatar
skubisa
Aktivan član
Aktivan član

Post od skubisa »

gofnare........????

ja mislila da je govno, a ono ustvari gofno...
jbt, jos mozes nesto i da naucis od matore..... :evil:
Slika
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

a sto suprug gleda ja mislila to se nesto radi a baba sedi i gleda. hmmmmmmm. Pa kad ne moze nista drugo neka bar gleda da ne zaboravi kako izgleda :wink:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

A sad setajte sa hijenine teme ZLOBNICE :evil: ne prljajte tu! Gde god vidite da se druze lepo ?Eto vas da zaserete SRAM VAS BILO :evil: .NEDAMO TEMU PROJA MRSSSSSSS odo ja gledam sa muzicem film :D :wink:
sati
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 8:09 pm

Post od sati »

Ja uopste ne razumem o cemu se ovde radi?Ja danas nisam bila tu a ovde opet rat!!!
Zar nismo to vec resile?
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

ti bash patish zamnom bakutaneru grazza ? I ne ZNASH NI SHTA JE IGNORE NI DELETE ?Jadno ja tebe ne vidim mrtva si za mene shibe matora kobilo
Korisnikov avatar
skubisa
Aktivan član
Aktivan član

Post od skubisa »

mikalja napisao:
skubisa napisao:
au kako si se sad prosrala chobanitze hahaha ..Imash bazen onaj na duvanje ?Pa duni i u njega i josh znash gde? Mrssshhhhhh
hahaha ima bazen haahahahahahah a ide sedmicno da se meri na stochnoj vagi beeeedooooo fujj
taj na duvanje sam imala pre nego sto smo napravili pravi. mogu da ti ga dam, da mozes da se brckas, da skines tu stroku, ali moras dobro da dunes.... znas vec gde?
Slika
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

pa gledaj a probaj i da pipnes. to se ne gleda nego pipa babuskaro glupa. al prvo proja i pirinac pa na pipanje
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Ebga martat nedaju da se dishe.Ja odoh gledati film a one nek kake ....
Caoooooo
Korisnikov avatar
skubisa
Aktivan član
Aktivan član

Post od skubisa »

poslacu ti bazen u kompletu sa glavom divljeg vepra, samo moras kupiti neki veliki sesir (posto je bio veliki vepar), da ne izgoris dok se brckas.... kupacice moja.... :lol:
Slika
Zaključana tema