Super .Volim vise da je on poslao . Ma bit ce nego shta?A posto idu za Grchku ,nebih se ljutili da i mi idemo ne valja se odbiti poziv kumstva zar ne ?hehe
Idem gasiti ovo jaoj kojui net i s ra*nja
Da idemo sa Savage_Rose drzati mu fige za snimanje jedno mesec dana ? "skromno nema shta"?A ni dechitzi nebi bilo loshe ,onolike kutjetine ?Pa da Cmokim te milo moje tebe i tvoju dechitzu a muzitja ti dva tri puta hm miliona hehehe
Laku noc milo moje ...
Ti nemoj pajkiti odma.Ja cu da gledam filmove a ti preprichavaj dragom neke stvari hehehe cmokajaa za sve cetvoro Ziveli dugo, dugo sretzno i zajedno laku notj mila moja .
Dobro jutro projaritze moje.Pozdravljam sve i evo muz mi svratio i doneo mi shta mislite shta?2 vrele proje a jogurt imam hladan od litre ..Kaze mi nicice iz tebe kukuruz .Pozdrav za sve projaritze moje cmok makicu moju posebno.I ako nije tu pozdrav za Iv i Kena ako svrate hijenche moje cmok........
nek nikne mika kukuruz, imace vise projitza onda za sve! Joj da vidite moje srece jutros, mrtva gladna uletela u pekaru, a tamo vade vrele proje!!! I ja jogurt, proju...kad sam stala papati...uh uh!
Ljub vas sve projaritze moje
Tako je hijenche moje .Bolje i kukuruz da nikne nego praziluk iz ushiju hehe.Ma on zeza me tako uvek ,jer on ne voli nishta od kukuruznog brashna! ali meni stvarno donosi svashta i sem proje od kukuruznog brashna, zna da volim mnogo i zna on da je zdravo ali jok.Kaze asocira ga na dane iz detinjstva i ako nije on bash toliko star.Ali odhranila ga maceha i sekitza je uvek jela beli hleb. A on crni ne shto se nije imalo nego bio je mnogo jeftiniji .I nesvesno mu je uchinjena usluga ,jer je hvala Bogu dosta zdrav !A onda je bash bijo crni hleb .Ne kao sad ofarban
Pozdravche ,sad ce i moja maliskica.Moram i ledenicu nashu dovesti ovde ,majo nashe pije ..Oterashe nam divlju ruzitzu Ikitzu nashu i Igija Kena a bash sambila navikla na njih i ne dostaju mi ovde bash mnogo.Jer je obozavao ovu temu posebno Ken .Nishta nek napravina svom sajtu ovakvu temu Ljub Vas ...
hijena napisao:nek nikne mika kukuruz, imace vise projitza onda za sve! Joj da vidite moje srece jutros, mrtva gladna uletela u pekaru, a tamo vade vrele proje!!! I ja jogurt, proju...kad sam stala papati...uh uh!
Ljub vas sve projaritze moje
Shashavitze mala .Kad u pekaru uleti nasha gladna hijena ,i zamirishe joj vrutza proja!Tad uskache hijena a na usta udarila pena !Sklanjajte se tada da prolazi jer preskache preko svih ,ne pita za kulturu !A KULTURA KOJA ?Bezte brej
Cmok te dushitze moja
E tako vas volim ,nasmejane !Lepo je ziveti i papati projicu !
Pozdrav za malisku, hijenu a mikalju molim da promeni avatar taj .Deluje mi mnogo tuzno i utice na psihu .Ideeemo tamo
Cmokajaaaaaaaa
hehe, mika da znas da je bas tako!!! Uletim, pa skacem preko svih! Ma nije bilo danas tako, videh da tek iznela 20 parceta, pa znam da cu dobiti projitzu, ali da vidis pre neki dan, usla ja, guzva od vrata jos, a ko za inat moja proja stoji tek pri kraju pekare. I ja zvirnem onako preko svih, kad videh, ostala 3 parceta!!! PANIKA I jos cujem nekog napred: narucuje proju! Reko: a necete boga mi! I gurnem se tamo i covece uzmem projitzu! Izlazim iz pekare a cujes iza mene jos 2-3 njih narucuje proju!
Znaju ljudi sta je dobro!!!
Pozdrav za moje projaritze!Shta je ovo pa ni maliske nema .Boze. Boze sve ih raterashe !Sve divne teme moraju dzelati da upropaste .Nedaj ovu hijeena .Teraj sve one koje nisu dobronamerne,zlobnitze jeedne
Idem kasnim jutros sam bila bash u obavezama .Odoh po proje ostavili su mi zashtekali ..
ljubim Vassssssss i lepo ruchkajte doruchkujte ili shta vetj ?? Cmokkkkkkkkkkkkk za moje mirisne projaritze
Gde se god otvori tema i pochnu se druziti lepo ?One ulete i sa svadjom rasteraju .Icicemo i mo na temu "Prsten Vecnosti" da nam "uvracha" ko kako da ih se reshimo vrachara tztztz
De ste projarice! ? Ja jutros nemaam proju na meniju, no no no , samo neke pahuljice, bljak, bljak, bljak.A A ne radi mi ni vaga Klinac je slomio mereci svoje igracke .moram sad da kupim novu.A nisam se merila odavno, mada mi je ostala jos samo teskoca sa zakopcavanjem poslednjeg dugmeta na farmerkama, koje su moje merilo vitkosti, ali vaga je vaga!POOZZ za Hijenu , ROSU, MIKALJU>>>>>>
HaHaHaHa .Izvini dushitze moja malishka ali se nasmejah oddd srtza !Prvo reko da vidim shta pishesh i ono brzopletost znash kako je?Ja prvo videh deckitj sinchitj ti je polomio .Ja u trenutku se sledih ..Veruj da sam zastala sa chitanjem i odem smanjim tv,jer mi naprasno popche itji na zivtze.I vratim se i polako chitam i onda videh VAAAAGU Ti polomio meretji igrachke hehehe.Ja se uplashila nee daj Boze reko da nije nogitzu ili.Ali vagu ma besh vagu militze moja.Ima i kod Kineza za dz a i da se izvagash u apotetzi boli te gooza samo daste mi dobro svi a posebno andjelchitji.Pa merio chovek igrachke SUNCE MOJE slatko
Ma zakopchacesh i to dugme samo nemoj na silu, pa chuchnesh onako nepredvidjeno ili gasovi izlete nepredvidjeno ode dugme .LJub ja tebe pile moje.Ja sad pravim kupus salatu neshto mi se jede .a suljpa sam kuvala,ne pamtim kad sam ..Samo bez onih masnih rebara i suvoga.Zelenish 100 vrsta i ispekla junetine i to ubatzila u suljpa .Joj kako mirishe
Cmokim te
Pozdrav za sve ........