Proja?
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99
- mikalja
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Podrav za ljubitelje proje.Nedajmo da i ovde prave nemire pa da ovu divnu temu zakljuchaju?A koliko shvatam da je dokonim i zlobnima cilj .Niebi im bilo prvi put.Ljubim vas i odoh da tek doruchkujem.A shta mislite shta?
.Bravo tako je?Projaaaaaa topla i jogurt.Cmokim vass.Rose Ljubim te i drzim ti fige.Cmok za sve a za Kena veliki pozdrav......

Pozzz i ovde, idem sad na pijac i naravno da kupim proje mesto hleba!!Kene ma tisi jedna divna dusa, da nam je vise takvih muskaraca bolji bi nam svet bio!
Kultura je nesto sto moze samo da krasi jednog coveka i biti kulturan je privilegija, a ne grehhh ! PONestalo nam je kavaljera zato je sve vise isfrustiranih zena..TO govorim sa pozicije jedne VRLO SRECNE ZENE i retko srecne zene , jer i ja sam se udala za retko dobrog muskarca, osecajnog i pazljuvog, dobrog oca i to je retkost!! A grubijani i nasilnici imaju vecinu, zalost yzto su nam zene ovako nesrecne zle i isfrustirane!! PA neka jedu proju da smanje nervozu
CAOSSS

Kultura je nesto sto moze samo da krasi jednog coveka i biti kulturan je privilegija, a ne grehhh ! PONestalo nam je kavaljera zato je sve vise isfrustiranih zena..TO govorim sa pozicije jedne VRLO SRECNE ZENE i retko srecne zene , jer i ja sam se udala za retko dobrog muskarca, osecajnog i pazljuvog, dobrog oca i to je retkost!! A grubijani i nasilnici imaju vecinu, zalost yzto su nam zene ovako nesrecne zle i isfrustirane!! PA neka jedu proju da smanje nervozu

DE si MIka draga druze stari, nesto jurim ovih dana nikako da se sretnemo na forumu,Vruca proja mmmmm njam ja se spremam da odem za proju.. I lepo sam rekla vise u kuci nema leba da se jede, samo proja.Pa cemo tako lepo da skresemo stomake..JA samo jos tri kg do idealnee, a proja stvarno pomaze da se osecam vitalnom i laganommPOZZ
- Savage_Rose
- Aktivan član
- Pridružio se: Ned Jun 08, 2008 4:17 pm
- Kontakt:
JUPII PROJA JE STVARNO CUDO
!Hvala vam za pozitivnu energiju !USPELA SAM .Vi ste cudo ali ono pozitivno .Mikaljic sad te zovem
Ken kako si me ucio ?Strpljen spasen
Maliska javni kako je bilo? Pozd i bubac za dame i Divnog Kena .Pevam danju pevam nocu opaaaaa .Hijena ljubim te castim projom i uz proju sta ko voli.Tamo se srecemo ok?
CmookkkkkkkkkkkkkCmokkkkkkk
Bozure zamirisi kad ne mirisim ja ?

Ken kako si me ucio ?Strpljen spasen

Maliska javni kako je bilo? Pozd i bubac za dame i Divnog Kena .Pevam danju pevam nocu opaaaaa .Hijena ljubim te castim projom i uz proju sta ko voli.Tamo se srecemo ok?
CmookkkkkkkkkkkkkCmokkkkkkk
Bozure zamirisi kad ne mirisim ja ?

U dobru se ne povisi! U zlu ne ponizi ...

- Ken
- Novi član
- Pridružio se: Pon Jun 09, 2008 3:29 pm
Hm; hm 'neshto mirise ovde
?AAA Proja
.Samo da pozdravim divne dame sa PRAVE TEME
Vidis iva tj Rose lepa moja sta ucini ova nasa proja.?Cestitke i vazi,vodim na vecericu.A za one linkove dok se odmoris dogovorit cemo se!Maliska nista se ne nerviraj ipak ja sam MUSKO
.Iako nisam na temi gde mi ko odredi?Kao recimo Prsten Besmrtnosti
?????Sta reci?
Tesko zemlji gde je paschad pushtena a kamenje vezano !!!!!!
Pozdrav lepote moje ,shta mogu kad se volim druziti sa zenama ?A muske teme ,me ne interesuju !Kao na pr ALAPACE Iili Prsten Besmrtnosti
Vidimo se kad one linkove sredim da vam pevam,recitujem i komplimente delim
A sad idem na put .Samo prolazim pored proje
.Ipak cu je posetiti zenski je rod a i mirise
Caoooo
P.S
Posebno se radujem da G mikalja ne naseda vise malogradjanstini i ne nervira se kao pre!Bar se nadam?Shvatila je poentu

Tesko zemlji gde je paschad pushtena a kamenje vezano !!!!!!
Pozdrav lepote moje ,shta mogu kad se volim druziti sa zenama ?A muske teme ,me ne interesuju !Kao na pr ALAPACE Iili Prsten Besmrtnosti

Vidimo se kad one linkove sredim da vam pevam,recitujem i komplimente delim

A sad idem na put .Samo prolazim pored proje

Caoooo
P.S
Posebno se radujem da G mikalja ne naseda vise malogradjanstini i ne nervira se kao pre!Bar se nadam?Shvatila je poentu

Naucicu da gledam sebe iznutra,
A svet spolja nek raskosno cveta,
Snagom svemira i strpljivom tisinom,
U svetlecem obliku coveka.
A svet spolja nek raskosno cveta,
Snagom svemira i strpljivom tisinom,
U svetlecem obliku coveka.
- mikalja
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
A to?Ken nisam ni obratila paznju !Ne verujem da je mislila na tebe .Iako je lapsus bio tvoj ,jer od svih ovde jedino ja ,imam cerkitzu koja zivi u Australiji i nisam krilamartat napisao:Mrtat ti cerka ona u Australiji,znas!!!!!!!!!

Mikalja nije bilo upuceno tebi,nego Kenu jer me nazvao Mrtat umesto Martat.Sale takve vrste-kao sto ti navodis- meni su strane a Boga mi i morbidne.mikalja napisao:A to?Ken nisam ni obratila paznju !Ne verujem da je mislila na tebe .Iako je lapsus bio tvoj ,jer od svih ovde jedino ja ,imam cerkitzu koja zivi u Australiji i nisam krilamartat napisao:Mrtat ti cerka ona u Australiji,znas!!!!!!!!!.Pa ovde budi iskren?Ali ne zelim da poverujem da je mislila da kaze da mi dete bude uh
.Na shta mi skretjete paznju ?Da je htela retji da mi je dete mrtvo .Jednostavno lapsus, tvoj moj ili bilo chiji ,ne verujem nit zelim da verujem u to da je tako shta mogla pozeleti mom detetu jeeedinom ??????
![]()
![]()
Ili bilo chijem detetu?A Ako jeste
Neka joj je Bog na pomotji
![]()
![]()
uhhhhhhhhhhh
Zato nema razloga da se osecas prozvanom a ako jesi ja ti tu ne mogu pomoci.Mislim da sam bila jasna.Sve sto je u granicama normale ja prihvatam i salicu se sa vama do besvesti,ali ne pripisuj mi nesto sto nije tacno!
- Savage_Rose
- Aktivan član
- Kontakt:
- Savage_Rose
- Aktivan član
- Kontakt:
Blago tebi Hijena, kad veceras proju,a ja neveceram uposte, al zato farmerke je pitanje dana kada cu zakopcati!!
Al ne obicne farmerke, nego one uske NAJUZe i to pogodi broj 28, kao da i nije bilo dva porodjaja, e to je supper!! Kad mi muzic jutros kaze>>DI DRAGA JUTROS IZGLEDAS KO DA SI MI DEVOJKA>>, e zato i bes proje idem u krevet!! SAd popijem ZELeni caj i idem da ucim, a u krevet negde pred zoru!!
A ujutro zivelo jutro, smeje mi se proja sa sve jogurtomm>MOram priznati da nest nisam toliko ni gladna dal od pirinca dali od prevelike zelje da smrsam..!!
POZZ

A ujutro zivelo jutro, smeje mi se proja sa sve jogurtomm>MOram priznati da nest nisam toliko ni gladna dal od pirinca dali od prevelike zelje da smrsam..!!